DeuS.Mikelle
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.12.2004
- Poena
- 349
Nego kako da ih poredim?Da ispljunem 600+ eura da bih mogao da ih testiram?Za to postoje strucni ljudi (mnogo strucniji od svih vas i mene) koji rade testiranja i objavljuju review telefona.
Onda nemoj ni ti porediti ova dva telefona jer ih nisi imao oba kod sebe i uporedno testirao.Mislim nema smisla to sto govoris.
Ocigledno da vama fon sluzi samo za muziku,kada vam je svima bitno samo da "steknete vase sluske".Pa onda za vas nije telefon,uzmete lepo ipod touch,imate touch screen,imate muziku i to ti je to.Boze koliko znam klinaca koji uzimaju fonove samo zbog zike...
Cookie kosta kod nas (ispod tezge) oko 160 do 170 eura,a u insotranstvu ima i za 100 funti,sa onim paketom mozes da ga uzmes za 1 euro,kao kod nas telenor i ostali paketi.
Telefon je i napravljen sa namerom da bude jedan od najjeftinijih touch screen telefona.
Uh sto si ti neki nervozan momak ... 5800 sam imao kod sebe i mogu da kazem nesto o njemu, LG nisam ovaj model a iskreno me ni ne interesuju ova dva navedena modela !
Ne treba nista da pljujes, pogotovu ne 600 Evra, mislio sam da pogledas oba telefona iz svoje ruke pa da vidis kako rade jer malcice je drukcije u praksi
Ja sam prvi put 5800 gledao tj probavao u Telenorovoj prodavnici u Knez Mihajlovoj ... Meni licno Omnia je jako lepo izgledala na slikama i opisom, ali kad sam je uzeo u ruke i pokusavao da kucam poruku ili se krecem po meniju nikako mi se nije dopala, mislim da bih ga pre slomio nego nesto uradio sa tim telefonom, dok su mi iPhone i 5800 sasvim lepo radili.
Ja inace koristim tel za zvanje, poruke i lepo mi je kad ima veliki ekran da ga koristim za surfovanje ( ponekad preko WiFi naravno) i pregled slika. E sad, iPhone mi se svidja jer koristim godinama unazad iPod a iskren da budem Nokija ima takodje lep izlaz za muziku.
Sto se tice slusanja muzike na mobilnom, mislim da je to licna stvar, meni je super da koristim jedan uredjaj za sve to ali nikada nisam objedinio te sprave, pokusaj sa w950 je bio katastrofalan, na stranu tih zvuk i komplikovano koriscenje ( ne shvatati bukvalno ) kabl u tel pa sluske u kabl, pa kabla 2 metra
p.s. Sad sam jos jednom kao procitao sta si napisao, i nemam nameru vise, ne volim nervozne i cinicne ljude ( nista licno naravno
Poslednja izmena: