Da li je jos nekom crko net?
Ako misliš na analognu kablovsku razlika je ogromna ..Slika sa satelita je digitalna i nema nikakvih smetnji..Svaki kanal treba da je max kvalitet slike,dobar zvuk..Smetnji može da bude jednino usled nekih vremenskihKolika je razlika u slici izmedju klasicne kablovske i satelitske total tv?
poz ljudi trenutno sam korisnik orion interneta koji je jednom recju blagi uzas, trenutno sam na 5/1 na orionu bez ugovora (koji naravno kod njih ni u ludilu ne bih produzio) samo me interesuje da mi kazete da li bi na totalu mogao da izvucem neku brzinu do 20mb
Pogledajte prilog 138031
poz ljudi trenutno sam korisnik orion interneta koji je jednom recju blagi uzas, trenutno sam na 5/1 na orionu bez ugovora (koji naravno kod njih ni u ludilu ne bih produzio) samo me interesuje da mi kazete da li bi na totalu mogao da izvucem neku brzinu do 20mb
Pogledajte prilog 138031
hmmm hvala na infromacijama, meni se cini da imam slicne parametre kao Gizmo ako su to njegovi parametri http://www.dodaj.rs/f/1S/94/12tCy5vf/vrednosti.jpg
e sad razlog sto mi se neide kod telekoma jeste sto mi je ovde jeftinije i ne potpisuje mi se ugovor na dve godine, sad sam stvarno u dilemi
i ako moze jos nesto, neka mi neko sa total tv neta pinguje ova dva servera i nek mi kaze koliki ping imaju, hvala
login.p1.worldoftanks.eu
login.p2.worldoftanks.eu
Ja ne znam da li se neko tamo gađa kamenjem u glavu ili su blesavi. Za ugovor na godinu dana što se ADSL-a tiče ne dobija se WiFi ruter. Da li je nekom tako nešto potrebno?
Ukoliko hoću da potpišem ugovor na 2 godine, bez većih razmišljanja idem kod Telekoma.
Strpeću se do ponedeljka možda ovi iz PTT-a, dotle stave neku akciju na sajt.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari