Imaš li diseqc podešavanja?Imam Eutelsat 16A, i nadje mi gomilu kanala, ima N1 na 399 i Nova s na 412, ali nema slike, kaže da nema signala. Nisam dirao antenu, juče je radilo sa totalovim risiverom.
Kada ručno udjem da podesim , izaberem Eutelsat 16 ali nema mogućnost da selektujem transponder, ako promenim satelit onda mogu da biram transponder.
Transpondere za N1 i Nova S sam dodao u sekciji za dodavanje transpondera, ali kad odaberem satelit i da selektujem transponder kaže da je lista prazna.
Isto je muči stara Tesla sa dvb s2 pretraživanjem. Nekako sam uspeo da memorišem 12 kanala sa eutelsata jer drugačije ne može... On skenira po njegovoj logici. Ovih 12 je našao navodno na Hotbird-u iako sam mu stavio podešavanje diseq c na eutelsat, medju njima n1, nova s, kcn, pink folk 2...koliko je to lakše išlo na starom non smart lg...Ja sam skoro probao bez risivera u vikendici da povežem na Tesla (ne-smart) i muke žive. Nekako našao kanale na dobro poznatim frekvencijama pa memorisao kad ono skoro svaki put kad se prebaci ili im menja pozicije ili jednostavno nestanu i sve tako u krug i posle digao ruke pa kad TTV konačno okonča svoju priču onda videti šta i kako. Koliko je lakše sa risiverima baratati što se tiče ovih frekvencija, opsega i čega sve ne...
isto i mene juce zvali i ista prica... isti kulturan odnos... Nisu napinjali... mozda pozovu jos jednom pred istek ugovora ili kad budu gasili signal...Javih se danas posle X poziva, blokiranih brojeva i čega sve ne, zvali sa 011....ja fin, devojka fina 🙂 nije bilo "pretnje" gašenjem signala niti povišenih tonova, kad je počela priču da li sam zainteresovan za produženje ugovora rekoh joj da imam UO do polovine avgusta, da nisam siguran da li ću produžiti tada jer imam drugih opcija kako u vidu vrste usluge na toj lokaciji kao i odabira provajdera i to je to, moguće da će zvati za tih pola godine ponovo. Znači ni u jednom trenutku se nije pojavio 1.3. kao opcija gašenja signala jer su verovatno i dalje zakupili satelit (nemaju kud imajući u vidu veliki broj ne-migriranih korisnika) niti je bilo koji drugi datum sada kao opticaj a još prošlog avgusta kada me zvali to isključenje signala je bilo baš onako drčno napomenuto. A šta tek reći za "lovačke" priče montera konkretno ovde iz zapadne Srbije koji su još 15.11. po rečima korisnika baš odavde najavili to famozno gašenje signala koje će naravno doći na red ali tek onda kada im procenat migriranih sa novim potpisanim UO bude omogućavao da to i urade. Nije baš tako da žele lako da se trse dobrog broja korisnika kako zbog njihovih provizija koje bi sklopili ovim zvanjem i nuđenjem daljih korišćenja usluga tako i zbog same firme pre svega, valja isplatiti silne pare koje su dali za sve ovo. Dodatni zakup satelita plaćaju ali zato uzimaju silne pretplate tako da...u svemu mi najviše drago da je taj razgovor od minut-dva prošao u mirnim tonovima sa obe strane a ne onako kako su recimo nastupili još pre 6 meseci, sve može da se na lak način reši i dogovori ako ima obostranog razumevanja.
Gde je stigla, na mail?"Uskoro će doći do promene satelita...."
Ta poruka je jutros stigla korisnicima total tv.
Meni je stigla bas jutros poruka na Totalu.Gde je stigla, na mail?
Da je to imalo ozbiljno naveli bi tačan datum nego zbog malog odziva inpritiska telefonom krenuli su sa drugim tipom pritiska i zastrašivanja."Prekid u radu satelita", lol. Samo da zvuči što strašnije kako bi se korisnici prepali i što brže sklopili ugovor za m:sat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari