Šta je novo?

Total TV / EON Sat

Jeste msat ima monopol i ja sam a i mnogi u mojoj okolini rešili ne potpisujem nov ugovor a opremu po završetku ugovorne obaveze ili gašenjem eutelsat vraćam.Dosadiše mi više i meni i mojima po 5 puta zovu svaki dan.Više im se i ne javljam a bez TV programa i mogu....

Nemoj uopšte da im se javljaš, tako im "dobro" ide migracija da non stop zivkaju, da su prešli makar 50% već bi možda i signal ugasili. Ne treba se osvrtati ni na "lovačke" priče montera da se gasi signal tad i tad, a zadnja pretnja što je bila odnosila se na 15-30.11. Meni je ostalo to na vikendici da rešim pitanje kad tad a u stanu sam ih načisto otkačio što se tiče BOX paketa i prešao na A1 optiku i usluge. Pa dovoljno je videti kako zezaju kolegu Terzu a obećali čoveku instalaciju i šta sve ne. Vrhunski neprofesionalizam i krajnje bezobrazan odnos prema (bivšim) korisnicima TTV.

Samo jako, samo đonom, pa dokle traje traje.

Poslednja izmena:
Jel radi Iris smart ,aplikacija za tv, sa onim kredencijalima sto smo dobili za Iris go)umesto Eon-a).

Jeste msat ima monopol i ja sam a i mnogi u mojoj okolini rešili ne potpisujem nov ugovor a opremu po završetku ugovorne obaveze ili gašenjem eutelsat vraćam.Dosadiše mi više i meni i mojima po 5 puta zovu svaki dan.Više im se i ne javljam a bez TV programa i mogu....
Blago tebi..😉 ja ih cekam vise od dva meseca da mi se jave. Ej, hocu da predjem sa total-a i potpisem novi ugovor. Ma jok.
Imam tri otvorene "porudzbine" (kako ih oni zovu) za fiksni servis i jedan zahtev i niko se ne javlja od 3.oktobra. Sve u zelji da predjem na Msat, ali me max ignorisu.
Da ne iritira bilo bi smesno.

Ovi dosadni sinoc zvali i sada nude 6 meseci po dinar , da predjem na msat

Sta moze da se dobije od benefita, total ističe početkom februara naredne godine? Da jurim akvizitera ili da zovem njih direktno?

vidi u msat temi

Izlazi mi u januaru ugovor, šta Telekom može da mi uradi?
Ja bih najradije ostavio ovako kao do sada i nastavio da plaćam, ali ne znam šta je njima na pameti?
Hoće me naterati da potpišem za mts ili ako neću da mi isključe signal?

U principu nema pravila, ne može niko na ništa da te natera što se tiče nekog potpisivanja. Na prethodnoj stranici napisa jedan korisnik da mu još u aprilu istekla UO ali koristio sve do sada dok nije otkazao i vratio opremu, plaćao nešto više tih par meseci dok bio van UO.

Ćuti i pravi se lud 😉

U principu nema pravila, ne može niko na ništa da te natera što se tiče nekog potpisivanja. Na prethodnoj stranici napisa jedan korisnik da mu još u aprilu istekla UO ali koristio sve do sada dok nije otkazao i vratio opremu, plaćao nešto više tih par meseci dok bio van UO.

Ćuti i pravi se lud 😉
Moze i to da proba verovatno bi potrajalo neko vreme,ali nisu na zalost ni oni ludi.Sad ovi praznici pa kako-tako ali i oni ce jednom da presecu kraj i gotovo,ne branim ih ali em drze monopol em drzavna kompanija... 🤔

Izlazi mi u januaru ugovor, šta Telekom može da mi uradi?
Ja bih najradije ostavio ovako kao do sada i nastavio da plaćam, ali ne znam šta je njima na pameti?
Hoće me naterati da potpišem za mts ili ako neću da mi isključe signal?
Meni je ugovor istekao u aprilu i koristio sam do pre mesec dana, plaćao sam oko 400 din skuplje ali radilo je sve kao i ranije. U julu su me zvali da dođu da zamene opremu i okrenu antenu, nisam hteo, rekoše da će me isključiti do avgusta 😅 Ne bih otkazivao još ali sam morao jer sam zbog interneta prešao kod drugog provajdera i mnogo bi mi bilo da plaćam sve to. Antena se svakako ne vraća pri raskidu tako da i dalje gledam N1 i Nova S na tv-u pošto su i dalje fta 😃 Takođe, imao sam premium paket i u sklopu njega i HBO Max aplikaciju, radi mi i dalje, iako sam vratio opremu i raskinuo. E sad, dokle će sve to tako trajati 🤷🏻‍♂️

Dobro, u suštini meni oni ni ne trebaju osim N1 i Nove koji su otvoreni, znači treba mi samo njihov risiver, ako im vratim, šta treba da kupim da bih i dalje gledao N1 i Novu,
kontam neki risiver, a ne znam šta , kako , koji?
Ne razumem se u satelitsku opremu, znam da može direktno kabel sa antene u Tv, ali mislim da na jednom Tv-u nemam taj tuner koji treba, ovaj drugi je noviji i to je Ok.

Nesto si pobrkao,nije to tako jednostavno. Risiver mora da dobije signal od nekuda. UM kanali su sve samo ne otvoreni. Pa nisu dali ni da se gleda online iz Srb.

Ostaće mi antena, kako ih sad gledam ako nisu otvoreni?

Prvo,gledas ih nabudzeno,kao i ja. Kao drugo,mislim da samo jedna vrsta risivera omogucava to budzenje. Ad prestanu da placaju satelit(mts),nema vise ni kanala i to ce biti kraj.

Nesam skolovala,izvinjavam se. Nisam to znao.👍

Baš, baš , bilo koji? Odem na kp i kupim najjeftiniji?

Antena ima, ali jedan televizor je plazma, znači punoletan.🙂
DVB-S2 je ratifikovan pre 20 godina pa postoji šansa da taj televizor ipak podržava DVB-S2. proveri opet u specifikacijama televizora

kod mojih bio msat pre desetak dana, odradili posao prelaska na msat i, logično, nema n1 i nova s, što je vrlo loše po zdravlje mojih roditelja 😀

pročitao sam dosta ove teme, daklem

antena je i dalje okrenuta kako je i bila dok je bio total tv. da li je moguće koristiti tu antenu sa mts stvarčicom koju su stavili na nju, povezati na tv koji ima tjuner i naći n1/nova s?

ja nisam uspeo. tv je vivax i nema sva podešavanja koja sam iskopao u temi, pa ne znam da li je do tih podešavanja ili jednostavno ne može? obzirom na prethodne komentare od danas, čini se da može.

nisam uspeo da nađem sva podešavanja na jednom mestu, ako neko zna šta sve treba da se podesi, uključi isključi (konkretno ovaj vivax nema neka diseqc podešavanja koja su članovi predlagali u temi) bilo bi dobro znati.

Ako je ostala ista antena onda je okrenuta na satelit na kojem nema pomenutih kanala niti mogu da se tu sad ti kanali ubace na MTS risiver. Pisali smo baš dosta ranije o tome.

U tom slučaju podešavanja oko samog TV više nemaju smisla. Morao bi drugi antenu neko da ti montira na Eutelsat zbog ta dva kanala pa onda da vidiš da li televizor ima tjuner ili mora posebno risiver za njega.

Postoji i neka opcija da na postojećoj anteni dobiješ te kanale ali treba motor koji bi okretao antenu ka tom satelitu i posebna sklopka valjda i svaki put da se okreće i obrće antena plus poseban risiver ili ako sam TV ima tjuner pa da on preskenira i nađe ta dva kanala. Komplikovana priča.

Zato većina ljudi i odlaže još migraciju između ostalog, zbog ta dva kanala.

Da li su nekog zvali iz Total TV-a odnosno MTS-a da dodju monteri da zamene Totalovu opremu za MSAt bez pominjanja potpisivanja novog ugovora?
Mene su sad bas zvali ali prekinuo sam vezu, jer me je pre mesec dana zvala zena iz Telekoma i pitala me da li hocu da predjem na MSat, ciju sam ponudu naravno odbio!
Da li ima ko normalan da radi u Telekomu, da vodi evidenciju ko je odbio prelazak uz novi ugovor i da li znaju da Total vise ne postoji jer se gospodin predstavio da je iz Totala!

Večeras prebacujem kanale i vidim da su mi HBO i Cinemax otključani a znam da nisu pre neki dan.E sad kontam Nova godina ali zar nisu na totalu trebali preko aplikacije moj SBB ili pozivom otključaju a po isteku oko 15 januara se automatski ugase a kod MTS isto se moralo zvati za uključenje ali i za gašenje 15.01 inače ti produžavaju do daljnjeg.(što mi se nikad nije svidelo jer mnogi su imali problema).Zna li neko nešto o tome i jesu li i vama sami otključaju ovaj paket? Ne pada mi napamet da im posle doplaćujem još 800din.

Otključano je. Fora je u tome što korisnicima M:SAT svake godine bude otključan ovaj paket od 15.12.-15.01. bez da posebno aktiviraju a pošto smo mi sada ovako ili onako deo te priče onda su i nama pustili kao i ovima što su korisnici M:SAT, bilo da su to odavno ili su migrirali sa Totala. Bez bojazni, izgasiće za mesec dana, naplate nikakve neće biti.

I Filmbox paket je pušten inače, od broja 348 pa na dalje.

Poslednja izmena:
Meni TTV traje do 2027 i ovih desetak dana zvali me 5 puta bar da dodju serviseri da mi zamene uredjaj, da uzmu ovaj Totalov a daju mi novi.Ja naravno, mrzelo me da se cimam, rekoh dobar je radi kao DOXA ne treba da dolazite 🙂.

Da li su nekog zvali iz Total TV-a odnosno MTS-a da dodju monteri da zamene Totalovu opremu za MSAt bez pominjanja potpisivanja novog ugovora?
Mene su sad bas zvali ali prekinuo sam vezu, jer me je pre mesec dana zvala zena iz Telekoma i pitala me da li hocu da predjem na MSat, ciju sam ponudu naravno odbio!
Da li ima ko normalan da radi u Telekomu, da vodi evidenciju ko je odbio prelazak uz novi ugovor i da li znaju da Total vise ne postoji jer se gospodin predstavio da je iz Totala!
Zvali su me sutradan vise puta da drugog broja jer sam posle "zavrsenog" razgovora blokirao broj.
Nisam hteo namerno da im se javim dok mi nisu poslali poruku da du iz MTS-a i da hoce da zameme opremu.
Odgovorio sam da mogu samo da im vratim opremu posto su me zvali pocetkom novembra iz Telekoma da li hocu da predjem u MSAT.

Nazad
Vrh Dno