Šta je novo?

Total TV / EON Sat

Može da se popravi jedino ako zakupe još transpondera, a koliko imaju interesa da urade to, ne znam.

Kolika je to katastrofa, je li bar gledljivo na 32 inča 🙂 rekoše ljudi ranije da na toj dijagonali i nekako bože pomozi...to kod mojih u vikendici možda i može da prođe nekako...

Što se tiče izbora kanala tu neće biti sigurno nikakvog "pomaka" i ne može ni da bude, to je slično kao i na ostalim njihovim platformama, pre izvesnog vremena su ubacili 30-ak kanala koje su ranije imali u ponudi i to su kanali koji već postoje na Iris tv ali ne postoje trenutno na ovom i ovakvom Totalu. Ovde je najveći problem taj kvalitet slike ali opšte je poznato i svima znano kako i zašto je to tako. Postoje neki kanali koji bi svakako trebalo da budu u HD, nema to šanse da bude kao na TTV i po broju kanala u HD i po mnogo čemu još ali oni se i ne trude da nešto bude bolje. Pitah pre par dana ovde u poslovnici kada sam neke druge stvari oko MTS rešavao i u vezi TTV, nemaju ništa zvanično a ni nezvanično šta i kako i dokle sa TTV.

Poslednja izmena:
Ne znam šta da radim.Sa slikom HD kanala sam relativno zadovoljan na 42" je slika ok a na SD je naravno musava.Da li da ostanem ili da pređem na Supernova kablovsku pitanje je sad jer ne znam kakav kvalitet slike mogu tu da očekujem a njihov net imam inače.Ugovor mi ističe 09.2026.

Ako biraš između msat muljave satelitske ili Supernova kablovske gde imaš sasvim pristojan broj HD kanala, izbor se sam nameće. Odnosno ni sekunde ne bi razmišljao uzeo bi SN kablovsku a dobio bi i brži net svakako.

@demijurg uopšte nije tema izbor provajdera

Total i dalje radi?

Juče me zovu da pređem na msat, ja rekoh još u aprilu sam otkazao čim je izbačen n1 i vratio opremu, oni me ubedjuju da će da dodju da okrenu antenu jer tako stoji u njihovom sistemu 🤣

Nisu mi jasni, cekam ih vec dve nedelje da odrade prelazak kao sto smo se dogovorili, niti dolazi serviser da promeni opremu, niti zovu za ugovor.
A zvali vise puta dok se nismo dogovorili...Cekam do kraja meseca pa saljem mejl.

"Nova verzija softvera je dostupna"
Da li dozvoliti ažuriranje?
A kanali samo nestaju, trenutno, jedan po jedan... Da li je do vremenskih uslova ili nešto drugo, ne znam.

Sad me zvala neka devojcica. Interesantno je da je nudila i zamenu opreme bez novog ugovora(nisam pod ugovorom 6,7g). Ostala bi stara cena,koju placam sada a veca je od njihove sa ugovorom. Za sada,zahvalio sam joj se i rekao da cemo cekati.

Sad Zvala neka teta . posto Total kupio Mts nudi nov ugovor napravljen samo za mene , besplatna montaza antene i uredjaj ,prvi mesec 1 dinar ostalo po 1899 din uz eracun , dodatni uredjaj ( za dva TV ) plus 250 din , samo sam rekao hvala
ugovor mi istice u januaru za Total dal mogu da iskljuce ranije

Bezobrazna ponuda. Drugi risiver treba da je 150 a ne 250 dinara, za nove korisnike odnosno novi ugovor ide 3 meseca po 50 % a ne 1 mesec free, čuj besplatna montaža antene, da neće možda i to da naplate 🤣 ne bi trebalo ranije da te isključe, retko koga su izgasili nasumice i ponaosob, velika većina će pod led kada načisto ugase signal a kada će to biti niko ne zna. Lovačke, tj. monterske priče su po ko zna koji put pale u vodu, niti su izgasili signal 15.11. niti će sto posto zadnjeg dana novembra. Ako imaš neku drugu alternativu svakako je potraži kad ti istekne ugovor.

Mnogo im "dobro" ide zamena i migracija kad svako malo zivkaju koga stignu, posle malog zatišja aktivirali su se opet.

Ljudi, imam sledeći problem.

Ugovor za Total potpisan 1.2024. (1 risiver)
Dodatni risiver uzet 11.2024.

Ovi u mts-u (poslovnica i 19955) mi govore da meni ugovor ističe tek 11.2026.?!

Je l moguće da su nakačili dve godine ugovorne obaveze na dodatni risiver?!

Nmg da raskinem ugovor dok mi ne uzmu još 12 x 2k dinara?!

Pakao.

Kad sam uzimao dodatni risiver, raspitivao sam se u SBB i ne sećam se da mi je iko ovo spomenuo. Risiver mogu da odjavim kad god. Dok ga koristim, plaćam samo rentu. Tako sam mislio. Šta je ovo?

Šta da radim?

Valjda će uskoro gasiti taj signal, pa će mi ponuditi prelazak na mSat, što ću glatko odbiti. Jedino tome se nadam.

Novi ugovor treba da ide 5 meseci po 1 din, kao što je uvek i bilo, ali "ubili" su konkurenciju, jedini su koji nude ovu uslugu, pa im se može šta hoće
Mafija, gospođo, mafija 😎
Bas tako nema konkurenciju pa im se moze. meni treba za preko a nema sta , kao svi i ja cu TV preko interneta plus jeftinije

Mene jutros zvali opet...
Mada su me probudili, a nisam spavao celu noc, pa sam dodatno bio razdrazljiv, imam utisak kao da varaju ljude...
Nisu ni pitali da li hocu, vec kada mogu da posalju instalatera da samo zameni opremu. Pomislio sam u sekundi, ako je samo zamena opreme, moze, a onda je samo zbrzala kako se potpisuje novi ugovor na 2 godine i krenula da mi daje neke benefite od 1m za dinar 😀 Rekoh, ako se potpisuje novi ugovor, hvala ali neka...

Mene danas zvali opet da "produžimo saradnju zamenom opreme". Ja (opet) rekao da već imam njihovu IPTV na toj adresi. "U redu, razumem" i toliko.

Je l postoji neki rok do kad treba da se odradi migracija sa totala na mSat ili će to sad da se razvlači u nedogled? Zna li neko nešto?

rekli su bili da 15.nov prestaje da radi totaltv, ali to je bila laz ocigledno... Tako da, ne zna se javno... Pitanje i umts da li neko zna 🙂

Od pre par dana svi nemački kanali sa Astre kojih je inače bilo u redovnoj Totalovoj ponudi a ogromna većina su HD sa odličnim bitrejtom su jednostavno izbačeni iz liste.Jedino mogu da ih vratim unošenjem ručno jer ima tu ponečeg što me zanima od sporta kada su razna evropska i svetska takmičenja u pitanju.Ugovor mi ističe u oktobru 2026.

U aprilu mi je istekao ugovor, nisam hteo obnovu niti menjanje opreme, plaćao sam malo skuplje bez ugovorne obaveze i koristio do 20. novembra kada sam vratio opremu u mts poslovnicu i potpisao zahtev za raskid. HBO Max aplikacija koju sam imao uz paket i dalje mi radi, očekivao sam račun za deo novembra ali ništa ne stiže, danas pozvao onaj broj 19955 da vidim da li je saradnja raskinuta da mi kasnije ne bi stiglo nešto, kažu mi da nemaju uvid u te podatke i da oni samo vide da imam prekid u prenosu usluga ali da su sve moje obaveze izmirene, zadnji račun je bio za oktobar. Da li trebam da kontaktiram mts da mi potvrde raskid ili jednostavno to tako ide sada? Nešto ne verujem da su mi poklonili 20 dana usluge 😅

A kod mene peripetije sa prelaskom na Msat i potpisom novog ugovora.
Poslao im mail septembra da hocu da predjem sa TotalTV na Msat max i pitao da li daju Msat uz IrisTV jer vec koristim njihove usluge (box4 beli).
Zovu me sa 064789 i kazu moze, serviser da zameni utredjaje, a onda saljemo ugovor na mail. Medjutim serviser nece da nista radi bez ugovora (treba da pravda uredjaje i dolazak). Ponovo ih kontaktiram i zovu me iz prodajne i tehnicke sluzbe i oni potvrde dogovoreno i slozimo se da posalju ugovor na potpis i proslede nalog serviseru. U medjuvremenu sam dva puta isao u vikendicu (120km) na poziv servisera, kao on je upoznat sa dogovorom pa da dodje i zameni uredjaje. Normalno nisam mu video oci, ne javlja se ili je bas tad prehladjen. Nema veze sto sam putovao 120 km po dogovoru. Nakon toga cekam mesec dana i nista.
Odem do poslovnice da iniciram potpis da me barem serviser ne zavlaci, kad tamo dabogme..😏
Kazu, "ne moze to je ponisteno, ne moze da se predje sa Total-a na Msat dok traje ugovor". Niti me zvali niti poslali mail da me barem obaveste.
Sad cekam da me ponovo pozovu jer sam podneo prigovor pa da vidim sta dalje. Vrlo nepofesionalno i neozbiljno sa njihove strane.

Oni sa svojim izjavama, postupcima, činjenjem ili bolje reći nečinjenjem dovode i do ovih gotovo pa apsurdnih situacija. Ne znaju gde biju.

Ja im se više i ne javljam na pozive...sve ostalo od MTS što sam imao sam odjavio i kada me zovu znam da je to samo zbog TTV 😀

Gde su i šta rade monteri sa gašenjem signala 15.11. ?

Koliko sam razumeo nece zasada da gase signal inace ostadoh bez tv-a u vikendici. Kako misle da isteram UO do kraja ako mi ugase signal..
Stacu, nemam drugi izbor pa moram sa njima da se jurim.

Nazad
Vrh Dno