Šta je novo?

Total TV / EON Sat

Danas me zvali za migraciju na msat ponovo. Total TV ugovor raskinut u maju mesecu.

Sa mnom nece da potpisu novi ugovor dok stari sa SBB-om ne istekne. Jos 1 god traje, valjda ce biti signala do tad..

Kako misliš ko neće, ti nećeš ili oni neće ;) pošto zivkaju sve redom ne samo zbog migracije kao migracije nego i da se potpišu novi ugovori iako oni stari važe kako kome, nekome još koji mesec a nekom skoro pa godinu dana kao nama npr.

Kako misliš ko neće, ti nećeš ili oni neće ;) pošto zivkaju sve redom ne samo zbog migracije kao migracije nego i da se potpišu novi ugovori iako oni stari važe kako kome, nekome još koji mesec a nekom skoro pa godinu dana kao nama npr.
Oni nece, dvaput pitao. Kazu ne moze, ako je na istoj adresi onda ce te imati dva ugovora odjednom i placati obadva..:ROFLMAO:
Jedno sabiraju jedno oduzimaju, jblud zbnjj...
Meni to lici kao da oni ove pare za vazece UO prosledjuju SBB-u (ili kome vec) i zato nece da potpisu novi.

Kakva je situacija sa EON aplikacijom? Meni na telefonu i dalje radi, ali kada pokušam da se ulogujem npr. na mojsbb portal kaže da nalog ne postoji. Pokušavam da se ulogujem na jednom boxu, ali kaže da sam preterao sa brojem uređaja, pa gledam da obrišem neki na portalu, ali nalog ne postoji. Jel ima neka fora da obrišem uređaj? U stvarnosti je ulogovan samo jedan uređaj, ali kod njih ostane svaki koji je nekad logovan.

Nalozi su izbrisani još 15.4. tako da nema više ni brisanja ni dodavanja ni ničega. Šta se dotle odradilo odradilo se a ovo što imamo pola godina fraj EON na raznim uređajima je dobra volja onih koji nam to još omogućavaju i ništa više drugo.

Pokušavam da se ulogujem na EON, ali kaže da sam preterao sa brojem uređaja. Jel ima neka fora da obrišem uređaj?
Ne. Za naloge kojima je raskinut ugovor, što je popunjeno od slotova, to je to. Nemaš više pravo od prošle godine ni MAC adrese da menjaš za UniFi. Što si uneo, uneo si.

Taj EON radi jer ga niko nije ugasio. EON više ne ide uz Total. Jednostavno ne može više da se brišu uređaji.

Deo dogovora sa Telekomom je da se ugasi pristup mojsbb portalu, to je i urađeno.

@Nabukodonosor

Pokušaj da se setiš na kojim si uređajima imao instaliran EON pa ponovo da tu pokreneš ako su ti ti uređaji pri ruci...imali smo pravo koliko se sećam jedan uređaj mesečno da brišemo/dodajemo i ko je do 15.4. na portalu to odradio tako mu je i sada. Ja sam izbrisao na mobilnom početkom aprila pa ubacio laptop umesto njega a od ranije imao i ostalo mi na android boksu EON PVR KODI te ona modovana mob app gde ima i video klub za razliku od Kodi pvr ali to na Kodiju je super jer se daljinskim menjaju kanali po brojevima.

Ako se izlogujem na telefonu da li ću moći da se ulogujem tada na boksu? I ako ne bude moglo, da li ću moći ponovo da se ulogujem na telefonu? 😂

Ako su ti sva tri slota već zauzeta onda mislim da izlogovanjem sa telefona nećeš moći na taj boks ako on nije među registrovanim uređajima a odgovor na drugo pitanje je da bi trebalo da možeš natrag na telefon ali sačekaj ipak da se još neko javi sa predlozima i sugestijama ;)

Pisali smo više puta da je ovaj Iris za TTV u stvari IrisGO/BIZ Max i to nije isto kao klasična Iris app što se broja i sadržaja kanala tiče. Shodno tome nema ni filmskih STAR kanala, sad proverih na mobu i android boksu. Nisam do sada obraćao pažnju na te kanale, znam da nema nekih dokumentarnih.

Ako je neko prelazio sa Total TV na msat (u smislu, raskidao TTV ugovor i potpisao novi), da li su vam menjali samo risiver bez diranja tanjira i kablova, ili su menjali celu instalaciju?

Nazad
Vrh Dno