Šta je novo?

Total TV / EON Sat

Sve radi, samo promenjen raspored nekih kanala. Blic tv više nije na 17.

Evo sad i meni javiše matori da u vikendici i dalje šljakaju ovi kanali...Blic su na svim platformama "oterali" malo dalje.

Btw, ne znam šta se desilo kod forumaša na prethodnoj strani te kaže da posle apdejta nema više ova 2 FTA kanala.

Probaću da ih izbacim pa ponovo skeniran fta kanale

Prošle noći rađen update i evo potvrđujem ima i dalje N1 i tv nova...
Na čistom m:Sat prikačenim pre 3 meseca nema N1 niti Nova s, verovatno ih nisu još svima izbacili Zato ima Pinka na tone i dodato više Areana Sport. Danas sam opet pustio skeniranje kana i sada ima i gomila švapskih kanala. Prijemnik je onaj mali DTS3464 Astra 23.5.

@Pauk N1 i Nova S se uopšte ne emituju preko Astra 23.5 satelita, idu samo preko Eutelsata 16A.

Ah tako i zato. OK ne gledam ih ionako. Srećom su ubacili Arena Sport kanal na kome prenose tenis, toga nije bilo a tenis je jedini sport koji gledam.

@Pauk ako imaš čisti odnosno klasični M:SAT onda ipak bolje da posetiš tu temu jer tu ima detaljnije o svemu što se toga tiče. Različiti su sateliti i onda bukvalno ništa nije isto.

@Kocelj66 briši pa ponovo skeniraj. Taj natpis je pre mesec dana izlazio ljudima mislim na onim novijim risiverima sa zelenim displejom, možda i sa tim žutim, ne sećam se, kod crvenog sve bilo OK.

Da li moze neko da okrene satelit prema Astri da proveri da li secka slika na Totalu?

Da li treba sta da menjam u podesavanjima za testiranje signala? Prve dve slike.

Prilozi

• 20250521_145223.jpg
    20250521_145223.jpg
    118.7 KB · Pregleda: 21
  • 20250521_144932.jpg
    20250521_144932.jpg
    122.6 KB · Pregleda: 20
  • 20250521_144947.jpg
    20250521_144947.jpg
    107.5 KB · Pregleda: 20
Da li treba sta da menjam u podesavanjima za testiranje signala? Prve dve slike.
A zasto da menjas jer znam (dok sam imao EON SAT),samo ta dva transpondera D5 i bese C1 su radili.E ako mislis slucajno da bi nasao N1 i Nova S,to se trazi i menjaju parametri transpondera u FTA kanalima (pretrazi).
Jel i dalje trza posle apdejta :ROFLMAO:

@Matrix69 Eon app radi zato što nam SBB još uvek nije onemogućio rad iste i hvala im na tome. Ja kao i mnogi drugi imam odavno na 3 uređaja instalirano ali ne mogu slotovi sad da se menjaju jer se to radilo preko sajta moj SBB. Ti ako imaš samo na mobilnom možeš i na laptopu, kompu, android boksu ili gde već još dva naloga da ubaciš i ako imaš neograničen net da slobodno gledaš.
@Miki Ue uspeo sam i na Laptopu web adresa EON SAT TV ulogovao se,isto kao na telefonu email i lozinka bez ikakvih problema.Svi kanali su tu ima sve isto kao i na telefonu :)
E jedino nisam probao da pustim bilo sta jer Google Chrome cak i u Linuksu,solidno guta RAM memoriju mada tu imam dodatu swap particiju te uz postojecih 4Gb imam jos 4 ukupno 8Gb RAM memorije.Moracu kasnije da nazovem Yettel da vidim koliko jos imam interneta,uz paket Mobilni Internet Max dobijam 1000Gb svaki mesec...bas da vidim koliko sam potrosio :unsure:

ne preterano mnogo pošto je max kvalitet 4MBps. no, da se vratimo na temu

A zasto da menjas jer znam (dok sam imao EON SAT),samo ta dva transpondera D5 i bese C1 su radili.E ako mislis slucajno da bi nasao N1 i Nova S,to se trazi i menjaju parametri transpondera u FTA kanalima (pretrazi).
Nisam znao da li treba sta da diram u podesavanjima za testiranje signala.

Danas mi je bio instalater M SAT televizije, nije menjao EON SAT antenu ni LNB, samo je postojeću usmerio prema drugom satelitu. Zamenjen je samo risiver, umesto EON SAT postavio je M SAT risiver. EON SAT risiver i daljinski je odneo sa sobom.

Danas mi je bio instalater M SAT televizije, nije menjao EON SAT antenu ni LNB, samo je postojeću usmerio prema drugom satelitu. Zamenjen je samo risiver, umesto EON SAT postavio je M SAT risiver. EON SAT risiver i daljinski je odneo sa sobom.
Proveri kanale Arene da li sad koci slika na njima.

Jesi li ti zvao da ti to odrade ili su oni tebe zvali ili jednostavno došli sami bez poziva?

Jesi li morao novi ugovor na 2 godine ili ostaje na snazi UO iz Totala?

Pa ne mogu da ostanu kanali od Totala nikako.

Ako misliš na N1, Nova S, Epic drama, Insajder i na one kanale koji ne idu sa MSAT transpondera.

To je sad klasični M:sat a zna se šta on ima a šta nema, nažalost.

Poslednja izmena:
Zna li neko sa sigurnoscu da se ne placa aprilski racun za Total TV koji dospeva 25.05.2025.?

Nema plaćanja aprila. Nije pod nadležnošću SBBa a MTS nas častio taj mesec.

Meni nije stigao račun za april, april je besplatan.
Da April je besplatan a Maj u novoj UO mi pise 899d citaj 900d,i posle cena sa sajta.Meni ovaj iz Arandjelovca kad montirao samo LNB nije dirao,a SBB risiver i daljinski uzeo dade mi da potpisem da sam razduzio opremu tako da imam ako neko potrazi pise vraceno.Ali hajde sve to i nekako SBB antenu mi razbucao nacisto,i stavio njihovu malu belu...a od ove ostavio mi samo klot tanjir.Pitam ga sta cu sada sa ovim,kaze daj ovima sto uzimaju staro gvozdje...i tu dodade prvu godinu ti odrzavam ja,a posle preuzima MTS tj zaosleni u MTS-u :(

Verujem da bi meni morao da pokupi i tanjir.

Meni nije stigao račun za april, april je besplatan.
Gde ti je stigo racun, na mail? Ko je poslao racun, MTS?
Pitam jer nemam nigde vise da proverim racune, na SBB-u su mi izbacili nalog, a na MTS-u nemam totalTV u nalogu, samo box4, oba se vode na mene.
Mislio sam da ce spojiti usluge?? Cekam, valjda ce nesto da rese..

Gde ti je stigo racun, na mail? Ko je poslao racun, MTS?
Pitam jer nemam nigde vise da proverim racune, na SBB-u su mi izbacili nalog, a na MTS-u nemam totalTV u nalogu, samo box4, oba se vode na mene.
Mislio sam da ce spojiti usluge?? Cekam, valjda ce nesto da rese..
Za sad se u moj mts prikazuju usluge samo korisnicima koji su prihvatili migraciju na m:SAT (nude 12 meseci po dinar kad se podnese zahtev za raskid)

Vrh Dno