- Učlanjen(a)
- 03.12.2007
- Poena
- 229
može i da se stavi 4:3 pa će ti onda uvek kanali biti suženi. tv uvek zapamti zadnju opciju i koristi je kao default.
javi nam utiske kad je malo testiras ..
Izgleda da u nekim momentima on sam ipak menja format, ali nisam mu još uhvatio logiku. Inače uz njega imam i Toshibin DVD plejer kupljen pre godinu dana. Ima HDMI. Međutim kad sam ga spojio na HDMI1 nisam dobio zvuk. Da li tu treba da se spoji audio posebno. Nisam probao HDMI2. Audio ulaz ima samo za jedan HDMI. No, imam jedan veći problem. Pored TV-a uzeo samj još jedan DVD plejer Quadro 933. Dešava se da kad na daljinskom isključim plejer isključi se i TV. Ovo se dešava i kad uključujem plejer. Ali ne dešava se da ako je TV ugašen a uključujem plejer, da se uključi i TV. Quadro je povezan na direktni ulaz činčevima. U prevedom uputstvu sam čitao nešto o regza funkciji, ali me buni što u originalnom uputstvu o tome nema ništa, a na panelu piše da je regzaTV. Kakva su tvoja iskustva o ovome.
Pa lepo od Toshibe, ali:
Ima li ista u 22" u Bgd ili sire...?
:type:
:wave: SRECNA NOVA GODINA SVIMA !
Elem, vezano za LCD TV TOSHIBA 32AV500 imam samo reci pohvale, znaci prezadovoljan sam !!
1. Ono sto je najvaznije kablovska analogna televizija sasvim solidno izgleda, znaci nema onih ruznih ogromnih pixela i smetnji, sve je jasno i cisto, kanali kao MTV, EUROSPORT i NG koji imaju kvalitetniji signal izgledaju kao da su HD.
2. JAKO BITNO: Face na 4:3 kanalima ne izgledaju onako razvuceno buduci da tv ima jos 5-6 medju podesavanja izmedju 16:9 i 4:3 tako da je stvarno odlicno (malo zumira, malo kropuje coskove) - posebno pohvaljujem SUPERLIVE 1 mod koji mi je postao default - isto kao 16:9 a face su ok !!!.
3. Kada se PC poveze na HDMI (ima DVI -> HDMI kabal u BG electronic za cca 750 din) i graficka podesi na dual view: HD materijal bolesno cist, dvd i divx ekstra (pogotovo losiji divx sa skrinera mnogo lepse izgleda na njemu nego na monitoru jer se ne vide one anomalije od kompresije i kontrast je mnogo bolji).
4. Assembled in poland ....znaci nije kina....odaje utisak kvaliteta....
Eto, po meni jako solidan prvi LCD TV za nekih 42k rsd. :banana:
pozzz
Pozdrav.
postavio sam pitanje u vezi sa problemom koji mi se desava kada povezem pc sa toshibom 32av500 na jos jednom mestu (u rubrici sta kupiti od tv...) pa me interesuje koju graficku kartu imas, posto me moja nvidia gainward 8600gt glh poprilicno zeza tj slika nestaje i pojavljuje se svakih par sekundi. Preko s-videa radi ok ali dvi/hdmi nikako. Ako imas neki predlog ili sugestiju javljaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari