Ma gde li je samo nasao temu![]()
Zasto? Ja sam free i MU cepa full-om meni oko 240 do 250 kb/s. Stavim u "JDownloader" i sve sam uradi. I odpakuje film cak i oni koji su deljeni pomocu "HJSplit"-om.Em digao temu iz pepela em u zabludi !.
Dobro moze nesto da se nadje na Megaupload-u i slicnima ali bez premium naloga je pravo smaranje.
Kad kazem torrent mislim na privatne trackere. Onaj ko misli da su torrenti ono sto se nudi na javnim trackerima taj nema veze sa IT zivotom. Na privatnim torrentima moze da se nadje 99.99 % materijala, ostatak je na privatnim tematskim hubovima i na emule.
Tacno. I to je veliki minus. Ovi sto se javljaju su likovi, koji su dobili te pozivnice i registrovani su. I jos tu ja da nesto odrzavam, negde placam, sta god jos, ma smesno.@OCz
Pa mora se bakćemo, kad se na dobre privatne trekere ne može ući. Mislim, garant ću da idem po forumima i kukam za pozivnicu.
Ovako za forume sa host sajt linkovima se bar čas posla registruješ i nađeš šta treba.. uglavnom.
Razliciti ukusi. Probao torrent i nije mi to to. Kao i da li plavuse ili crnke. I na kraju brinete pobede.Najvaznije je da mi mozemo skidati, a odakle, nije bitno. :wave:
Tacno. I to je veliki minus. Ovi sto se javljaju su likovi, koji su dobili te pozivnice i registrovani su. I jos tu ja da nesto odrzavam, negde placam, sta god jos, ma smesno.
Da li nešto znači oznaka √ проверено. I ako još ima cue i EAC log, jel onda to sigurno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari