Šta je novo?

Torrent

Kakvi crni torrenti. Ako skidate film od 700 MB, ima iz jednog linka Megaupload. Ako ima vise, tu je "JDownloader". Torrent koristis bas ako nema nigde to sto trazis, a nasao si na torrent-u.

^^^

Kako te nije mrzelo da dizes temu staru 4 godine? I sto je najgore opet nisi u pravu, gledano iz perspektive danasnjeg vremena

Ma gde li je samo nasao temu :)

Em digao temu iz pepela em u zabludi ! :D.
Dobro moze nesto da se nadje na Megaupload-u i slicnima ali bez premium naloga je pravo smaranje.

Poslednja izmena:
Em digao temu iz pepela em u zabludi ! :D.
Dobro moze nesto da se nadje na Megaupload-u i slicnima ali bez premium naloga je pravo smaranje.
Zasto? Ja sam free i MU cepa full-om meni oko 240 do 250 kb/s. Stavim u "JDownloader" i sve sam uradi. I odpakuje film cak i oni koji su deljeni pomocu "HJSplit"-om.

Sto se tice domacih filmova i serija mogu da se slozim s tobom za MU i RS posto je mala
dostupnost ovih sadrzaja na torrentima.
Pre izvesnog vremena sa pokusao da skinem " Deer Hunter " HD verziju sa RS i za cetiri
dana sam skinuo "citavih" tri dela. Meni se cini da su na RS-u poceli dobro da ogranicavaju
free user-e po pitanju vremena i brzine.
Za Hunter-a mi je torrentom trebalo pet dana sa mojim 1.5 Mb/s paketom.
Download je varirao izmedju 80-130 kb/s .
Po meni za HD sadrzaj neme bolje stvari od privatnih trakera. Problem je naravno sa ovim
nasim generalno malim upload-om da drzimo glavu iznad vode.

400-500 dinara seedbox ... nabijes upload i ne mislis o ratiu

Kad kazem torrent mislim na privatne trackere. Onaj ko misli da su torrenti ono sto se nudi na javnim trackerima taj nema veze sa IT zivotom. Na privatnim torrentima moze da se nadje 99.99 % materijala, ostatak je na privatnim tematskim hubovima i na emule.

Kad kazem torrent mislim na privatne trackere. Onaj ko misli da su torrenti ono sto se nudi na javnim trackerima taj nema veze sa IT zivotom. Na privatnim torrentima moze da se nadje 99.99 % materijala, ostatak je na privatnim tematskim hubovima i na emule.

Apsolutno. HD filmovi, FLAC muzika, software...i to za cas na privatnim torrentima.

Ja ne razumem ljude koji se bakcu sa free MU, RS i sl. ukoliko to ne moraju (wait time..). Skinem i ja ponesto sa Rapidshare-a ali samo u slucaju da ne nadjem neki torrent ;)

Razliciti ukusi. Probao torrent i nije mi to to. Kao i da li plavuse ili crnke. I na kraju brinete pobede. ;) Najvaznije je da mi mozemo skidati, a odakle, nije bitno. :wave:

Ma nemoj sad da menjas temu, pusti ti plavuse torenti su bolji :)

@OCz
Pa mora se bakćemo, kad se na dobre privatne trekere ne može ući :). Mislim, garant ću da idem po forumima i kukam za pozivnicu a nikad nisam koristio torrent, te nemam šta da ponudim, ili da se spremam za neke tamo intervjue ko za ispit.. moji studentski dani su fala Bogu prošli :).
Ovako za forume sa host sajt linkovima se bar čas posla registruješ i nađeš šta treba.. uglavnom.

Ma ima privatnih koji ne zahtevaju pozivnicu, trebao bi samo da odrzavas ratio ali to se moze srediti hack-om.
Razumem ja tebe u potpunosti - zato sto kazes da nisi koristio torrente. Ali veruj mi da su ti torrenti mnogo bolje resenje od free host linkova :)
Nema cekanja, skidas full brzinom skoro uvek, nalazis sve nove stvari ..

Nije problem ni održavanje ratia, bar koliko ja shvatam. Ako sam dobro razumeo, problem je adsl i veliki odnos u korist download-a. Ja koristim wireless i uplaćujem minimalni paket a odnos mi je 2:1 (128/64). Sa tim bi verovatno mogao da održim. Interesuje me samo lossless muzika, pa ajde baci mi onda na pm neki treker gde ne treba pozivnica a da je dobar za to, osim RU, njega već koristim po malo.

Bolje od rutracker sto se tice lossless muzike neces da nadjes.;)

^^ inace jel zna neko da mi pojasni kako funkcionise onaj bonus u rejtingu na rutracker-u ?

@OCz
Pa mora se bakćemo, kad se na dobre privatne trekere ne može ući :). Mislim, garant ću da idem po forumima i kukam za pozivnicu.
Ovako za forume sa host sajt linkovima se bar čas posla registruješ i nađeš šta treba.. uglavnom.
Tacno. I to je veliki minus. Ovi sto se javljaju su likovi, koji su dobili te pozivnice i registrovani su. I jos tu ja da nesto odrzavam, negde placam, sta god jos, ma smesno.

Ma torent je zakon (privatni) zbog pouzdanosti fajlova. Do duše i na forumu sa linkovima možeš da čitaš komentare ako ih ima u temi, ali torrent je bolji. Nije meni minus održavanje itd, mada nikad ne bih platio dodatno za upload, premium rapid i slične stvari. Samo mi je bitno da je to što skidam zaista to, i da je valjano, jer se ne radi o filmu ili nekoj gluposti što ću pogledati pa obrisati.
I mislio sam da bolje od RU nema, a da se može ući. Nisam ja nezadovoljan njime, naprotiv, ništa bolje mi ni ne treba. Samo još ne kontam dosta stvari oko torenata. Onda još jedno pitanjce da se ne bi zeznuo:
Da li nešto znači oznaka √ проверено. I ako još ima cue i EAC log, jel onda to sigurno?

Poslednja izmena:
Razliciti ukusi. Probao torrent i nije mi to to. Kao i da li plavuse ili crnke. I na kraju brinete pobede. ;) Najvaznije je da mi mozemo skidati, a odakle, nije bitno. :wave:

Nisi ti decko nista probao. Ja koji koristim torrente poslednjih 5 godina nisam jos sve probao, cekam da puste hdbits registracije i da uletim na exigo.

Tacno. I to je veliki minus. Ovi sto se javljaju su likovi, koji su dobili te pozivnice i registrovani su. I jos tu ja da nesto odrzavam, negde placam, sta god jos, ma smesno.

A sa ovakvim stavom tek neces nigde da udjes gde vredi. Poverenje se gradi. Nigde ni dinar nisam dao da bih usao.

Pazite, sa neke strane je on u pravu sto se tice da treba dosta zezancije oko torrenata, ali opet ako oces da skidas full brzinom sa rapida, megauploada, netloada i newza treba da iskesiras prethodno i imas zagarantovanu brzinu. Nema zezancije sa ratiom i slicnim stvarima. Ali opet ako hoces sve free i da se ne zezas toliko oko cekanja na free hostingu za rapid, netload i ostale privatni torrent trackeri i poneki javni kao sto je rutracker su zakon. Tako da se opet sve svodi da je dobro i jedno i drugo i trece, dakle sveto trojstvo torrenata, free hostera (rapid, netload) i newza.:D

Pa i na torrentima se za mnogo manje kesiranja moze mnogo veci preiod skidati bez razmisljanja o ratiu i tim ostalim :)

Naravno, pogotovo na private trackerima.:) Ali mislim da je sampion newz sa xlned provajderom koji me izadje svega 100 dinara mesecno a ne moz` da omane sto se tice brzine uporedivsi ga sa nultim brojem seedera.:) Inace pada na testu dana retencije...:smash::D

Pa to jes :) nema idealno
Mene je xlend kad sam davno korisito news ispadoa beplsatan al onda me smorilo svakih 7 dana da se registrujem ponovo :D

Heh i ja sam nekad kao Xavi, samo MU i RS (i HF, ZS, NL :D). Torrente sam probao javne jer oko privatnih nisam hteo da se cimam (a i cela priča oko private trackera mi se ne dopada, ako ću da se bavim nelegalnim aktivnostima uvek ću raditi što je anonimnije moguće solo bez pripadanja nekoj grupi itd. - a i već sam rekao šta mislim o prajvat trekerima u nekoj od tema). Znači nije mi problem da "kradem" ali ne želim da budem član mafije ;). Mada u poslednje vreme sam se opako legalizovao, isključivo slušam free net radio, gledam serije preko ovih streaming servisa, filmove slabo. Jedino igre ali i to sve ređe i ređe skidam. Sve u svemu mene će promene koje nas čekaju (fair use) dočekati spremnog :).

Nazad
Vrh Dno