Mada u poslednje vreme sam se opako legalizovao, isključivo slušam free net radio, gledam serije preko ovih streaming servisa, filmove slabo. Jedino igre ali i to sve ređe i ređe skidam. Sve u svemu mene će promene koje nas čekaju (fair use) dočekati spremnog.
Heh i ja sam nekad kao Xavi, samo MU i RS (i HF, ZS, NL). Torrente sam probao javne jer oko privatnih nisam hteo da se cimam (a i cela priča oko private trackera mi se ne dopada, ako ću da se bavim nelegalnim aktivnostima uvek ću raditi što je anonimnije moguće solo bez pripadanja nekoj grupi itd. - a i već sam rekao šta mislim o prajvat trekerima u nekoj od tema). Znači nije mi problem da "kradem" ali ne želim da budem član mafije
. Mada u poslednje vreme sam se opako legalizovao, isključivo slušam free net radio, gledam serije preko ovih streaming servisa, filmove slabo. Jedino igre ali i to sve ređe i ređe skidam. Sve u svemu mene će promene koje nas čekaju (fair use) dočekati spremnog
.
J Zato samo skidam sa javnih i šer sajtova pošto mi tu neće moći ništa ako dođe do nečega (do čega neće doći jer cena takve globalne istrage prevazilazi korist od suzbijanja piraterije).
Cisto sumnjam da se kod nas moze desiti scenario iz Amerike,Francuske i Velike Britanije,bar ne u skorije vreme.Mada ako ovi nasi nanjuse pare za budzet iz ovoga,mozda i izglasaju neki zakon na brzinu.Ukoliko se to desi,stavim jedan cekic pored kucista i cim neko pozvoni,trk na spijunku i ukoliko vidim "ljude u crnom",izvadim hdd i malo ga "opletem" cekicem
Pa gresite ....^^ Ne znam, to mi deluje nekako najjbrze, program dok ne pustis da radi pa dok on ne odradi treba lepo vremena, da ne pominjem ispisivanje hdd na nulu, covek je pomenuo situaciju da ti je neko vec na vratima pa zato i pominjemo fizicko unistavanje diska.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari