Šta je novo?

Torchlight II

Tebi treba samo key koji unosis na Steam.Posle ti se igra dodaje i biras download.Predpostavljam da se dobijaju 4 kljuca i svako ukuca svoj na Stream nalog i to je to.Sto se tice D3 vs TL2,ja sam Diablo 1 igrao kad je izasao,ne sa fix-evima,zakrpama,menjacima rezolucija 5-10 godina posle(jeste,mator sam) i to mi je igra na pocasnom 3.mestu naj igara(ipak Undying mi je bez premca,originalni X-COM dobija srebro).D3 meni nema veze sa Diablom,veci smek mi ima TL2 kao nastavak legendarne igre.Ali,to je samo moje misljenje.100 ljudi,200 sisa:d.
/

ah... legendarne igre... undying nisam prešao, sramota... ali vratiću se ja na to... uposliću ove voodoo trojke što imam :D

da li je neko probao da igra torchlight preko hamachi i tungle (lan over ip)
kako stoje stvari.. kakva je zajednica igraca?

mislim, dok ne nabavim original/licencu, moracu tako :)

Juče sam prešao demo sa Embermage za neka 4 sata.

Jedino me izludeo Phase beast challange kad sam se pojavio na nekom ostrvu i onda morao ići po nedivljivom kamenom putu :mad:.

Igra mi je fantastična, muzika je odlična (jedna od retkih igara gde je nisam ugasio), a grafika mi leži jer sam veliki ljubitelj animea :D.

Svaka čast za pecanje i ljubimca koji se pretvara u karakondžulu kad pojede ribu :p.

skinuh sada igru, vidim deset nekih patcheva po 1Gb. jel iko skidao sve to i ima li svrhe maltretirati se s time?

pa... ako nemas original, nece ti puno koristiti patchevi.. ispravljaju oni svasta tu i tamo, ali ako ti je cilj da protrcis kroz single player kampanju, uradi to i bez patcheva.. osecaj je manje-vise isti... igra radi dobro i stabilna je.. nijedan patch nije "critical".. samo kozmetika i fina podesavanja

inace. svrha posedovanja originala je mogucnost da igras multiplayer misije oficijelno sa drugim ljudima , timski ili jedni protiv drugih, na serverima kompanije koja je igru napravila..

to je po meni pravi dozivljaj, zato sto postoji rivalitet.. manje vise svi naguraju lvl100 likove, samo je stvar koliko je ko imao srece u skupljanju delova oklopa i oruzja.. nacina na koji je sve izmiksovao, magija koje je nabildovao kroz igru...

kad igras sam.. drzace te prvo dok ne prodjes single player kampanju, posle ce te drzati da naguras lvl100 na custom/random nivoima... a i kad to postignes, drzace te mozda da uradis to isto sa jos nekom rasom (ja sam dostigao lvl100 sa ratnikom tipa berserker, nesto kao Konan fazon.. a posle sam poceo sa embermage/carobnjakom i dogurao do lvl77 .. i onda sam se smorio) i kad sve to postignes, smorice te i onda sledi uninstall....

sa originalom, drzace te da se povremeno vratis na server i ogledas sa drugim ljudima i sve tako.. nema neke napredne i epske kampanje kao world of warcraft ali i nije taj tip igre...

i tako, uzdravlje

u planu je da uzmem original s par drugova, nego ovo sad vise igram u cilju vezbanja i upoznavanja likova i skillova.
dosta bolje deluje igra u odnosu na keca, raznovrsnije barem.

predjoh upravo igru sa berserkerom, odlicna je bila bas atmosfera, sama igra je mozda cak i laksa nego sto sam ocekivao.
od skilova sam budzio ledeni armor, ledenice one sto idu kroz pod, pasivne skillove za lecenje i rampage, kao i vukove za lecenje i one nabudzene vukove zadnjeg levela.
oni skillovi iz crvene kategorije su mi bili potpuno bezveze, jedino su pasivni bili ok.

sta je dobro kod embermage-a od skillova?
kontam da s njim sledecim odigram.

Embermage je sto mu i ime kaze, Carobnjak... specijalno nadareni pripadnici kaste koji se biraju jos od detinjstva.. koji su u stanju da crpe energiju elementala direktno iz prirode snagom svoje "obdarenosti" bez potrebe da se ispomazu magicnim stvarima (mada im iste svakako mogu pomoci da elementalnu energiju usmere jos jace)

kod njih ne moras da budzis nista osim "focus" osobine.. to im nabija mane i snagu magije... i naravno kao oruzje im uzmes one stapove (gandalf style) ili one sto idu u jednu ruku. zaboravio sam im imena

oni su za borbu sa distance.. nisu dobri za blisku borbu, ali sahranjuju iz pozadine tj. kad se nabudze, ciste sve pred sobom.. forsiraj magije koje deluju sa distance i UDRIIIIIIIII :)

mislim da se nismo razumeli, hteo sam da pitam koja je skola magije najbolja za njih od one tri?

**** ga zaboravio sam... obrisam sam igru.. ima u svakoj po nesto... samo treba mudro birati... ja sam birao ledenu i vatrenu kisu i budzio... kao i onu astralnu projekciju gde se pojavi carobnjak isti kao ti koji baca jos snaznije magije, ali traje 30 pa 35 pa 40 sekundi... i one pasvine magije u skroz donjem redu...

e da.. dobra je i ona magija koja baca led ispred tebe .. onako kroz pod i dere sve pred sobom... :) jos kad se nabudzi

Jedno n00b pitanje: mogu li da iskoristim save fajlove piratske verzije za originalnu?

Kapiram da je pitanje u pozadini -da li da kupi na popustu ili ne.. :)
644.gif

ja sam TL2 platio onoliko koliko je koštao za preorder i nisam se pokajao. igra je super cool. MADA sad je pitanje da li kupovati tl2 pored živog poe-a koji je besplatan (ukoliko gledaš iz perspektive šta je tebi bolje). ali ukoliko gledaš iz perspektive "u vidi šta su ovi likovi napravili, daj da ih podržim da sledeće godine naprave još bolje" kao što sam ja razmišljao, onda definitivno kupiti.

mislim da vredi kupiti na snizenju.
Dobra je igra, jes da se nece igrati mnogo u multiju, ali ze neke sitne pare je super da se obrne par puta

Slažem se. Vrlo zabavna igra. Pogotovu ukoliko se igra u društvu.

Znam da je igra vrhunska, ima "ono nesto" kao i prva dva Diabla, za razliku od D3... Igrao sam "gusarsku" verziju, imam dva lika 60lvl i malo mi je smor da je igram opet. Najveci razlog za kupovinu je taj, sto ed hunter spomenu, da podrzim Runic Games.

Koja je najveca i najbitnija razlika izmedju originala i pirata, osim toga sto original moze da se igra u coop modu, je l' postoje neki "rare" predmeti koji su dostupni samo u originalnoj verziji?

Jedino ako je nesto dodato kroz update. Ne vidim drugi razlog zasto bi bilo nekih dodatnih itema.

Ima sigurno vise / raznovrsnog loot-a nego u osnovnoj verziji ako si "skinuo" u startu...
Ja sam nagurao nekih 120 sati igre, imam jedan char na lvl 100 u NG++ i nekoliko charova ~30/40 lvl..
Obrnuo sam igru nekoliko puta, i uvek sam video nesto novo,... dungeon, loot, phase beast lvl, a svaki put sam i vise nego detaljno pregledao svaki cosak...
Takodje, igru sam uzeo u preorderu mesec dana pre izlaska.

Cisto da podelim ako nije do sada napomenuto :) Vidim da na netu kukaju na pad FPS u igri, koji sam i ja imao.
Resenje je jednostavno, iskljucite antivirus ili ukljucite game mode u antivirusu, ili kao ja obrisite AVG i koristite
neki normalan :D

Igra je 2,8€ na Stemu.

Koju boju itema je najbolje da skupljam ?

Nazad
Vrh Dno