Nek je sa srećom. Obavezno da se vrneš ovde i raspišeš se o utiscimaOdluka ipak pala na Midea M thermal arctic HT 8KW snage, R290 freon, pa ćemo videti kako će se ponašati.
I meni je ona nekako najlogicniji izbor, najbolju odnos cena/ performanseOdluka ipak pala na Midea M thermal arctic HT 8KW snage, R290 freon, pa ćemo videti kako će se ponašati.
Kakav gas, kakvom zatvorenom prostoru?jeli ta Midea monoblok? ako nije razmisli o nekom alarmu za gas , propan je nezgodan u zatvorenom prostoru...
Ote' mi reč iz ustaNadam se da si dobio u boljoj rezoluciji, pošto se ovde ništa ne vidi 🙂
U varijanti sa bojlerom (spremnikom za toplu sanitarnu vodu) postoji teorijska šansa da gas uđe u vodu, pa kod bojlera da izađe u unutrašnji prostor preko automatske odzrake. Verovatno je na to mislio.I meni je ona nekako najlogicniji izbor, najbolju odnos cena/ performanse
Kakav gas, kakvom zatvorenom prostoru?
SJ ide napolje.
Cimni korisnika @picasso , on ima Bosch TP već drugu sezonu.Baci neki link ako imas
Frekvencija kompresora. Maksimum je obično 120%, takozvani "overdrive". Mada mi ova tabela deluje u najmanju ruku čudno. Na strani 48 za bilo koju spoljašnju temperaturu ili bilo koju temperaturu polaza: snaga, COP i potrošnja se ne menjaju uopšte bez obzira da li se kompresor vrti na minimumu, 25% ili 50%. Nema logike da za različite frekvencije kompresora dobijamo identične rezultate. I tako je kroz celu tabelu. Snaga, COP i IP se menjaju tek na 75%, 100% ili MAX frekvenciji, ovo ispod toga sve isto. Ajd' sad znaj šta je u toj tabeli tačno 😂
1.1kg propana. Drži ti nju dalje od prozora, za svaki slučaj.Stigla pumpa. Ogromna je.
Ozbiljna pumpa. Takva ide i u duplo jače TP.Wilo cirkulaciona pumpa
u slučaju nestanka struje,... cirkulaciona pumpa od kotla ce da vrti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari