highlander82
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.11.2005
- Poena
- 319
koje su po vama najbolje besplatne igre koje mozete skinuti sa neta (legalno!! : )
Inace se suska da bi Huxley mogao biti F2P kada se pojavi u decembru. Igra je vrlo slicna UT trojci i ako bude free bice pravi hit.
I jedna free pucacina:
Prism - Guard Shield (SP i MP)
I kao predlog moglo bi pored imena igre da se naznaci da li je ista SP ili MP ili oba.
Pravi SP ili SP sa botovima ala Q3?
Данас пробао ову игру и много је занимљива. Свака препорука! Најважније није захтјевна јер је ја играм на X600PRO.
Jedini problem te igre je sto je 10-ta svirala na listi prioriteta NC Softa (verovatno najveceg izdavaca u svetu MMO igara). Da je uradjena kvalitetnije bila bi pravi hit.
Ja, kao dugogodisnji igrac raznih multi FPS-ova (Quake 2,3; CS; UT/03/04; Battlefield; Painkiller...) nikada ranije nisam sreo ovakav koncept. Igra je jako zustra i nema vremena za predah. To je jedini razlog sto je igram vec 9 meseci. Inace ima jedan broj nasih ljudi koji igra (neki su odustali zbog problema sa lagom pa nas nema bas previse).
Takodje je problem sto je server u US, sto znaci da nasi ljudi imaju min ping 120 (usled problema sa lagom ide do 250 zbog cestih spike-ova). U pocetku toga nije bilo nego se to pojavilo sto cicije nece da kupe novi server. Ameri imaju od 20-60 ping sto im daje ogromnu prednost.
Medjutim, to mene nije sprecilo da postanem poznat lik u igri ,)
Isto je problem sto mozes sa svojim free robotom da naletih na opasne likove koji su platili kesom svoje mechove (NC coins). U pocetku se veoma brzo napreduje al kasnije postaje gadno i treba puno vremena. Igra je vrlo zarazna.
Evo i mojih mechova:
![]()
![]()
![]()
![]()
kolki vam je ping ? G@W rece da mu je 120, to je jako jako mnogo za fps, osim ako neces da se nerviras...
Pa Anarchy je free samo original. Ekspanzije moras da platis. A taj Cave Story je :wc:
Ako vam ne smeta Asian look probajte ove dve S4 League i Air Rivals.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari