Šta je novo?

Top lista besplatnih igara..

highlander82

Slavan
Učlanjen(a)
19.11.2005
Poena
319
koje su po vama najbolje besplatne igre koje mozete skinuti sa neta (legalno!! : )

Pa jako je zanimljivo, ali ima jedan problem i zove se server u USA. A i igra laguje svima vec 3 meseca. Inace igra cepa sve ostale free igre. Steta sto je nisu uradili malo bolje.

Inace se suska da bi Huxley mogao biti F2P kada se pojavi u decembru. Igra je vrlo slicna UT trojci i ako bude free bice pravi hit.

Inace se suska da bi Huxley mogao biti F2P kada se pojavi u decembru. Igra je vrlo slicna UT trojci i ako bude free bice pravi hit.

HUXLEY besplatan? Otkud ti ta informacija?
Ja sam pratio tu igru od početka i izgleda zaista extra, a koncept MMOFPS-a je po meni veoma privlačan. Videćemo, baš me zanima.

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/h2siGag2uOc&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/h2siGag2uOc&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6pZqzX35f64&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6pZqzX35f64&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Pa, prica se da ce 99% da ga hostuje IJJI. Sve njihove igre su do sada bile free (Gunz, Drift City...)

Igra se razvija vec 5 godina i mnogo lici na UT3 i za sve ovo vreme izgubila je sav hype koji je pratio. Mada prvo treba da se pojavi uopste. Problem je sto je Webzen izdavac. Jedino sto su do sad izbacili na zapadno trziste je onaj MU Online.

Ja sam gledao ovo tek kada je bilo u razvoju i tada je grafika bila nešto zaista ultra-revolucionalno, krajnje nezamislio za tadašnje vreme. Izgleda da su bili krenuli u marketinšku kampanju ranije nego što je trebalo, pa su ispucali sve adute. Igra sada izgleda prosečno, ali i dalje zanimljivo s obzirom da je MMO koncept u pitanju.

Inače, Exteel mi zeza pod Vistom :( Kako pokrenem igru, nastanu 3-4 problema i ćao. Šteta :(

Pa Anarchy je free samo original. Ekspanzije moras da platis. A taj Cave Story je :wc:

Ako vam ne smeta Asian look probajte ove dve S4 League i Air Rivals.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Sauerbraten je bas luda igra, jos ona muzika... :) Quake 2 u nabudzenom izdanju

Данас пробао ову игру и много је занимљива. Свака препорука! Најважније није захтјевна јер је ја играм на X600PRO.

E, takodje! Ovako sam nesto cekao. Samo da je macevanje malo elegantnije uradjeno, da je malo fluidnije, ali dobro. Jako mi se svidja onaj boost, sto mozes da letis u stranu, to sam oduvek zeleo :D Jos kad bi mogli da se transformisu... :p

Jedini problem te igre je sto je 10-ta svirala na listi prioriteta NC Softa (verovatno najveceg izdavaca u svetu MMO igara). Da je uradjena kvalitetnije bila bi pravi hit.

Ja, kao dugogodisnji igrac raznih multi FPS-ova (Quake 2,3; CS; UT/03/04; Battlefield; Painkiller...) nikada ranije nisam sreo ovakav koncept. Igra je jako zustra i nema vremena za predah. To je jedini razlog sto je igram vec 9 meseci. Inace ima jedan broj nasih ljudi koji igra (neki su odustali zbog problema sa lagom pa nas nema bas previse).

Takodje je problem sto je server u US, sto znaci da nasi ljudi imaju min ping 120 (usled problema sa lagom ide do 250 zbog cestih spike-ova). U pocetku toga nije bilo nego se to pojavilo sto cicije nece da kupe novi server. Ameri imaju od 20-60 ping sto im daje ogromnu prednost.

Medjutim, to mene nije sprecilo da postanem poznat lik u igri ,)

Isto je problem sto mozes sa svojim free robotom da naletih na opasne likove koji su platili kesom svoje mechove (NC coins). U pocetku se veoma brzo napreduje al kasnije postaje gadno i treba puno vremena. Igra je vrlo zarazna.

Evo i mojih mechova:
image20080829203300qw1.jpg

image20080829203302mb4.jpg

image20080829203304wq8.jpg

image20080829203306zo8.jpg

Svaka cast, lepo si ih zbudzio :) Ja dosad nisam osetio nikakv problem sa lagom, sto ne znaci da necu. Jeste, zarazna je. Samo mi nije jasno, jel ima vajde od onih stiteva, jel se udarci mogu blokirati? Btw, ja sam tamo pod nazivom Skull0ne, pa se mozda sretnemo :D

Poslednja izmena:
Jedini problem te igre je sto je 10-ta svirala na listi prioriteta NC Softa (verovatno najveceg izdavaca u svetu MMO igara). Da je uradjena kvalitetnije bila bi pravi hit.

Ja, kao dugogodisnji igrac raznih multi FPS-ova (Quake 2,3; CS; UT/03/04; Battlefield; Painkiller...) nikada ranije nisam sreo ovakav koncept. Igra je jako zustra i nema vremena za predah. To je jedini razlog sto je igram vec 9 meseci. Inace ima jedan broj nasih ljudi koji igra (neki su odustali zbog problema sa lagom pa nas nema bas previse).

Takodje je problem sto je server u US, sto znaci da nasi ljudi imaju min ping 120 (usled problema sa lagom ide do 250 zbog cestih spike-ova). U pocetku toga nije bilo nego se to pojavilo sto cicije nece da kupe novi server. Ameri imaju od 20-60 ping sto im daje ogromnu prednost.

Medjutim, to mene nije sprecilo da postanem poznat lik u igri ,)

Isto je problem sto mozes sa svojim free robotom da naletih na opasne likove koji su platili kesom svoje mechove (NC coins). U pocetku se veoma brzo napreduje al kasnije postaje gadno i treba puno vremena. Igra je vrlo zarazna.

Evo i mojih mechova:
image20080829203300qw1.jpg

image20080829203302mb4.jpg

image20080829203304wq8.jpg

image20080829203306zo8.jpg

Ма игра је феноменална! Такође имам замјерку на мачевање јер ми углавном кида живце! Такође ако могу неке препоруке за прве upgrade?

ne vidim da se spominje cell factor, a i to bi trebalo da je neka za DZ.... lici li to na sta?

kolki vam je ping ? G@W rece da mu je 120, to je jako jako mnogo za fps, osim ako neces da se nerviras...

Samostalni modovi za q3
sauerbraten
ioUrt
tremulous
WoP
enemy territory wolfenstein + TCE mod

edit:
Sve ovo radi na windows,linux,mac os-u

Poslednja izmena:
120 je moj MINIMALNI ping. Obicno je oko 160 pa spike na 400-500. Ne nerviram se ja zbog toga, veci su problem novi igraci koji ne znaju da igraju osnovne Multi modove kao sto su CTF i Domination (Ovde se to zove Territory Control). Jeste malo bezveze to sto mi je jako tesko da dobijem amera 1 na 1 sa macem al pametnom igrom sve se postize.

Igra je trebala da dobije server u Evropi al izgleda nista od toga. Ja cu inace da s ovog predjem na Huxley ako bude F2P. I s nestrpljenjem cekam da vidim sta ce Tim Cain da uradi sa svojom novom MMO igrom. To mozda bude prva igra za koju cu da placam mesecnu pretplatu. Samo da ne bude prosecna kao sto je Richard's Garriot Tabula Rasa.

Igra je uzasno fast paced. Verovatno tako nesto do sada nisi igrao (Q3, UT jesu brze igre al ne na ovaj nacin ). Nesto izmedju Mech Warriora i Armored Core-a sa malo sarenijom grafikom i uproscenim sistemom upravljanja.

Poslednja izmena:
kolki vam je ping ? G@W rece da mu je 120, to je jako jako mnogo za fps, osim ako neces da se nerviras...

Jeste oko 120, ali nije problem za igranje jer je i svima ostalima otprilike toliko. Ja sam čak u deathmatch areni sa onim osnovnim noob robotom uspeo da budem na drugom mestu pored svih onih prenabudženih pro igrača :D

Lak, brz, pokretan... oblećeš ih ko muva i dokrajčuješ malo po malo. Jako zanimljiva igra, ali me nervira što tako loše radi na Visti. Kako je pokrenem, prsnu 3 programa koja rade u pozadini, a posle nekog vremena se ugasi i superfetch servis. Jedino je vredi igrati ako imate XP.

Ma igrao sam ja vec taj neki Doukutsu Monogatari ili tako nesto. Isto pixel style. Ako mi se vec igra nesto casual ja lepo na newgrounds.com i uzivam.

Nazad
Vrh Dno