Šta je novo?

Top lista besplatnih igara..

E, takodje! Ovako sam nesto cekao. Samo da je macevanje malo elegantnije uradjeno, da je malo fluidnije, ali dobro. Jako mi se svidja onaj boost, sto mozes da letis u stranu, to sam oduvek zeleo :D Jos kad bi mogli da se transformisu... :p

Ako hoćeš transformisanje robota onda dođi da igraš RF Online, ja igram već nekih 9 meseci. Robotska rasa u igri je Accretia, a njihovi rangeri mogu da se transformišu u siege mode koji im daje +35% damage bonus i određene izuzetno moćne skill napade. Omiljena klasa za cheater-e i retarde. :)

Poslednja izmena:
Ako hoćeš transformisanje robota onda dođi da igraš RF Online, ja igram već nekih 9 meseci. Robotska rasa u igri je Accretia, a njihovi rangeri mogu da se transformišu u siege mode koji im daje +35% damage bonus i određene izuzetno moćne skill napade. Omiljena klasa za cheater-e i retarde. :)

Hmmm, hvala na savetu, mozda i probam jednom, iako nisam bas ljubitelj tog tipa igara..Nego kad smo vec kod transformacija :D, ako neko voli online dog fight (i jos ako je ljubitelj Marcossa/Robotecha), nek' proba, sad vec matori Macross VO (moze preko Hamachija). Doduse, igra nije spadala u free izdanja, ali posto je vec "u godinama", moze se naci za "free" :D

Какав је Cabal???

@NikolaT:
Igram ga ja, meni je kul
malo je ponekad dosadan, ako si sam, sto je uvek slucaj sa takijem igrama, ali meni je super za vikend gaming :)

Ee, da. Ima jako dobrih oruzja i skilovi su kul. :)

Poslednja izmena:
Evo jedne besplatne a vrlo kvalitetne igre...PERFECT WORLD INTERNATIONAL. Radi se o reviziji azijske igre i prepravljena je za evropljane i amere,a danas je open beta release pa navalite...igra je za jedan F2P naslov vrlo dobra!:) Klijent je tezak oko 2gb,ali se download isplati verujte...inace je zovu "kineski WOW"...:D

Oficijelni sajt: http://www.perfectworld.com/

Savet za sve koji igraju Exteel: Zavrsite tutorial i dobicete 25k credita (mislim da ako zavrsite do sutra u 5 dobijate 50% vishe). Igrajte sa osnovnom opremom dok god mozete posto ona ne mora da se popravlja. Gledajte da zaradite bar 100-150k.

Onda imate dva izbora:

1) Jeftina mech kombinacija (sa oruzjem): Mekhi Head - 4k
Mekhi Core - 8k
Scootwing Arms - 25k
Scootwind Legs - 21k
Dispenser Booster - 16.5k
Ukupno - 74.5k

Imate izbor da koristite osnovno oruzje koje je crap. Da koristite ono koje dobijete za tutorijal. Planet Eagles C x 2 prvi set i Marauders C x2 drugi set. Ili mozete da kupite 2x P. Eagles A (2x33k=66k) ili da kupite koplje Penetrator A (25k) i da ga koristite u kombinaciji sa P. Eagle A (25k+33k=58k) ili C. Ali morate da naucite kako se koristi koplje. Tehnika se zove dragooning. Skacete iznad neprijatelja dok ga ne naciljate. Gadjajte glavu da biste napravili critical hit.

2) Skupa mech kombinacija (samo ako planirate da ne trosite dok ne zaradite oko 300k):

Mekhi Head 4k
Spazmok Core 80k
Ballistika Arms 67k
Spazmok Legs 57k
Dispenser Booster 16.5k
Ukupno 224.5k

Oruzje moze isto kao i ono gore. Ne bi bilo lose da kupite 2 x Spatter Guns (to su sacmare=66k). Dazzlers A su trenutno najace oruzje u igri ali kostaju 2x66k=132k.

Ako vas kikuju to je zato sto ste nizak lvl za tu sobu ili zato sto nemate odgovarajucu opremu. A moguce je da je master *****. Nikad ne radite desert, ako hocete da napustite partiju ubijte proces u task manageru. Toliko od mene.

G@W
Hvala na savetima :)

Preporuke za bolesnike poput mene:
Syaban Action Cat
The Wonderful End Of The World
Lost In The Static
You Found The Grappling Hook

Ne znam gde se tacno mogu naci, ali sve su free indie masterpieceovi :d

pa nisu sve besplatne.

The Wonderful End Of The World je 19,95$

Dajte jos neke pucacine na foru Sauberbraten, posto ovaj Guard Shield je jako lose odradjen, cini mi se da je UT engine u pitanju? Ono je smejurija od igre...

..ali kako ono kazu: 'Nema dzabe ni kod babe' :)

Dajte jos neke pucacine na foru Sauberbraten, posto ovaj Guard Shield je jako lose odradjen, cini mi se da je UT engine u pitanju? Ono je smejurija od igre...

..ali kako ono kazu: 'Nema dzabe ni kod babe' :)

Pa dobro nije bas sve u grafici?
Igra kao igra i nije toliko losa, barem sto se mene tice.A ima i normalan SP sto je za mene recimo vazno, jer retko igram MP igre.
Ali kao sto kazes ne mozes ocekivati da free igra bude odradjena kao komercijalni hitovi.

Poslednja izmena:
@ G@W: mozesh li malo pojasniti i onaj Energy Drain?
Da li je obavezno kupiti neki deo (core, booster) da bi se obezbedila energija za ostale, jache delove mecha, ili je totalno svejedno kojim redosledom se delovi kupuju?

Btw. kako se gleda snaga oruzja: prema ceni ili onaj 'part info' ipak grafik nechemu sluzi?
One tabelice su mi totalno konfuzne, ne mogu da uporedim snagu oruzja...

Gledaj part info. Poslednji patch je balansirao SMG klasu (onaj Beam Spitter A sto se placa coinima je ubijao za 2.5 sec). Onako odokativno, onaj Planet Eagle A (crveni) pravi 190 damage, Tommy Striker je oko 130, Penetrator je oko 460, Spatter Gun je 320. Marauder A je 250.

Energy se trosi kad skaces, dash-ujes ili menjas oruzje. Energy Regeneration je zato vrlo bitna stavka, da bi izbegao energy management treba da kupis Spazmok Core koji je jako skup (80k).

Core ti je osnovni deo, sve sto stavis posle moze da ti poboljsa ili pokvari statistike. Na primer kacige ti smanjuju EN Regen, Mekhi Head najmanje od svih.

Noge ti daju brzinu u hodu i dash-u. Treba da vodis racuna da ne stavljas light noge na heavy mecha (core and arms) jel moze biti sporiji od onog sa heavy nogama. Sa standard core-om moze da kombinujes i heavy i light.

Ruke imaju Max Heat, Cooldown i Marksmanship karakteristike, prva je koliko dugo mozes da pucas pre overheata (zavisi dosta od oruzja koje koristis), druga je brzina "ladjenja" oruzja i treca je preciznost (to treba prvo da nabudzih sa onim pilot poenima). Za puske i SMG najbolje ruke su Ballistika a za melee (macevi i koplja) su Helbent Butcher zbog visoke sanse da napravis crit (2xdamage).

Rakete ne zavise od marksmanshipa.

Dash energy drain je karakterisika boostera, Enegry je karaktersika core-a (to je kolicina koju imas), a min energy je kolicina koju moras da imas da bi boostovao. HP takodje veoma zavisi od core-a ali i od svih ostalih delova (light imaju najmanje a heavy najvise).

Pogledaj ovde sto te zanima (malo je outdated al moze da ti pomogne).

probao bi exteel, a igram GW a GW laguje kao lud u zadnje vreme... mogu misliti tek to kako laguje

LOL Ja ti vishe ne mogu pomoci. Popio sam ban i na forumu i u igri. Sta ces nezgodna narav :d:eyebrows::d

Inace hakeri su krenuli da pristizu, nece Exteel jos dugo. Trenutno testiram neke nove igre po malo pa cu da javim uskoro utiske. Mada moje misljenje je da pravi bum tek sledi i zove se Quake Live.

Quake live.... hm, po onome što sam ja video, to je isto što i Q3, samo iz web browsera. Ništa specijalno. http://www.quakelive.com/

Bas tako. To znaci da je u pitanju proverena igra koja ce imate fenomenalno razvijenu multiplay podrsku i koju ce svako moci da igra bez bojazni od cheatera bilo koje vrste. Znaci kompletna igra od starta (klanovi, turnuri, live prenosi...) je retkost u danasnje vreme.

To je ono sto svaki pravi multiplay igra ceka (a ne kojekavke Battlefielde, CoD-ove i slicno).

Gledaj na to kao na relaunch Q3 Team Arene sa malo boljom grafikom koju moze da tera 99.9% kompljutera. Karmak je stvarno genijalac.

Inace probao sam Perfect World, 2Moons i Atlantica Online i sve tri imaju nesto zajednicko: UZASNO SU DOSADNE IGRE.

Bar ova Atlantica ima neke nove momente al ni sto ne drzi paznju dugo. Igra ima poteznu borbu. Jednog lika setas po mapi a borbi imas parti od 3 i vishe (mislim do 8). Slicno kao Heroji. Ali lik koji izgleda kao japanska devojcica (a male je), japanski i kineski nazivi gradova i sl. su stvarno toliko odbijajuci (bar za mene) da je to strasno.

PW i 2Moons nemaju nijedan element vredan paznje ali bar PW nije tezak G=grind kao 2Moons (koji ima jako lepe=bljestave efekte).

Ima jedna igra koja je jos u closed beti koju planiram da probam. Preslikan WoW (bez azijastine) i zove se Runes of Magic (glupog li imena).

Evo linkova za Atlanticu:

AO - www.playatlantica.com (link nekad ne radi, probajte kasnije). U CB je i treba vam CB kljuc da je igrate (ima na MMO site) ili cimajte mene (mislim da mogu da vas pozovem).

Poslednja izmena:
@ R0B0T0 - sorry, imao sam WIP demo igre, koji je bio free, jelte, nisam znao da se full verzija igre prodaje...

E da samo javim. Ako vam se igra 2Moons nemojte da ga skidate nego potrazite Dekaron EU. Trenutno je u beti i samo za evropljane.

Samo jedno pitanje u vezi Exteel-a. Kako da kreiram account, stalno mi govori da igra nije supported u mom regionu?

Kako nije supported. Ja imam bar 5 account-a. Serbia prolazi bez problema. Jedini problem koji mozes imate je da account (Master NC) name koje odaberes mora biti tvoje login ime. Ja sad napravio account (MNC) i nije hteo da mi prihvati login name, kaze zauzeto.

Nema sanse da te zezaju zbog Srbije. Pa nisam ostavio bas toliko los utisak na mod-ove.

Ja sam, inace, treci covek koji je banovan u igri. Prvi je davno banovan zbog hackovanja a ja i jos jedan skoro zbog aktivnosti na forumu :-devil-:

Poslednja izmena:
pa ima i voznja Project Torque free ako zelite http://project-torque.aeriagames.com/download
Ja je igram mesecima.Odlicna je a mana je kad igra vise od 4 ima lag bar meni adsl 512/64 telekom brzi net nema problema.Bilo je reci o ovome i admin me banovao jer "reklamiram".Ovo je prava tema da se predstavi igra .Ako treba neka pomoc na pm

@megas

1. Је ли у питању чиста аркада или има барем мало елемената симулације?
2. Да ли ради са џојпедом (колико видим да да)? Имам копију PS2 контролера :).

не ради

Exteel на жалост не ради код мене. Инсталирао сам га, покренем игру и компјутер се одмах рестартује :wall: :(.

Nazad
Vrh Dno