Šta je novo?

Top lista besplatnih igara..

Extel није компатибилан пар фајервола (комодо и керио) због неког свог сервиса, ако комп забоде по старту игре то је то 1000%.

пуно хвала!

Extel није компатибилан пар фајервола (комодо и керио) због неког свог сервиса, ако комп забоде по старту игре то је то 1000%.
Е то фацо. Хвала на савету! ;)

Имам Комодо 3 заштитни зид. Значи, у том грму лежи зец. Ништа, поново ћу скинути и инсталирати игру, па ћу мораи гасити Комодо док га играм.

Exteel

Exteel je teška droga (kao što je neko ovde već naveo)!!! :D

Skinuo sam COMODO Firewall Pro v3 i na kraju sam instalirao Vista Firewall Control. Nije Vistin firewall tako ni loš ;).

Taj Ncsoft baš instalira neke prilično sumljive programe pošto je ThreatFire v3.5 dosta reagovao, a negde na Exteel forumu sam čitao da se instalira rootkit. WTF?! :wall:

Tehničke karakteristike:
Kod mene radi u rezoluciji 1280x800 sve na max (ovo se odnosi na mape) :banana:. Frejmrejt uglavnom varira između 50-80 fps, jedino kada nas ima puno na malo prostora i sve pršti od efekata onda pada na 25 fps. Šteta što je rezolucija u meniju zakucana na 1024x768 što deluje jako ružno... Muziku sam isključio jer me brzo počela nervirati. Kontrole su zaista lake za naučiti.

Morao sam na Exteel forumu da pronađem kako da menjam boju i kupujem opremu... :wall:

Juče sam instalirao igru i igrao sa prekidima od 14 sati do 2 ujutro. Još malo pa sam kaplar. Naleteo sam na po jednog Bošnjaka i Hrvata. S Hrvatom sam odigrao nekoliko Team DM (početnik kao i ja) i šurili smo pošteno :smash:. Moj pilot je UrosVeliki i 90% igram Team DM. Ima nekoliko mapa koje ne mogu očima da smislim, dok na nekoliko razbijam i mnogo bolje meke. Kada si početnik, dogodilo mi se da me izbace iz nekoliko okršaja jer su svi imali visoke činove i nadrndane meke i to bez obzira što u partiji pre toga imam drugi najbolji rezultat... Od oružja vidim da se masovno koriste SMG-ovi.

NAJGORE od svega – LAG!!! :S: :wall: Do nekih 23 časa mi je varirao između 80 i 200, a onda je krenuo horor. Posle ponoći je mahom bio između 400 i 1000, ali ako je za utehu, mnogi imaju problema. Tad sam dosta srozao rejting, jer sam mahao mačem u prazno, a i pucanje je isto bilo katastrofalno (čisti promašaji). :S:

Igra je vrlo dobra kopija Gundama. Još se dvoumim da li da napravim prvu meku sličnu GN-001 Gundam Exia-i ili GN-003 Gundam Kyrios. Najverovatnije ću Kyriosa za početak :smash:. Šteta što je narandžasta boja nedostupna tj. trebaju NC coins.

PITANJA:
Kupio sam Trooper-a za 54.000 i dobio sam ga u delovima, pa sam onda onu početnu meku unapredio od njegovih delova.
1. Da li kada kupim drugu meku da li će isto biti u delovima ili će biti cela tj. kako da dođem do druge meke?
2. Kako opravljam meku i opremu? Da li moram kupiti ona pakovanja za opravku (Recharge Repair Points ) ili ne? Koliko sam shvatio, trebam.

Ako ima da neko hoće da igra u timu zajedno, neka se javi.

exteel je dobra igra,ali zbog laga sam jednostavno digao ruke jos pre nesto vise od pola god kada sam je probao...simpa je osmisljeno,ali 99% partija laguje do te mere da se bukvalno sve svelo na skakanje po levom tasteru misa u nadi da cu macem da zakacim nekog nesrecnika. jednostavno,da nije laga stvarno bi bila super igra,ovako je kao da igrate crysis sa 5fps

Poslednja izmena:
Iako ima cool ljudi sa nasih prostora koji igraju Exteel, kao i jedna grupa ljudi iz US vecinu ipak cine igraci iz latinske Amerike koji ne govore engleski i imaju veoma lose igracke navike. Za ovaj poslednji deo sam delimicno ja kriv jer kada jos nije bilo toliko non US igraca ja sam bio jedan od poznatijih i upravo zbog tog laga i cinjenice da je tada bilo jako tesko zaraditi (i uopste biti pozitivan) kad su krediti u pitanju bio sam prinudjen da trazim legalne exploite (kao sto su DC ili gasenje igre iz taskmnga pre kraja partije da ne biste izgubili kesh, koriscenje FoTM oruzja i opreme, warping koji nije moja krivica itd itd).

Vecinu mojih losih navika su latinski igaci preuzeli (vodje njihovih klanova su bili sa mnom u klanu i bili smo jako dobri, recimo da su izvrsili masivni trening svih igraca sa spanskog govornog podrucja). Takodje bio sam poznat po tome sto igram CTF koji je broken mod u Exteelu, po tome sto jurim zastave, sto izlazim nasilno iz igre da ne bih izgubio pare. Danas 90% communitija radi to isto i normalno PUG igranje je nemoguce.

Pored toga igra nije pacovana duze od 6 meseci, suska se da je pred gasenjem. Ne preporucujem da igrate Exteel u ovom trenutku. Jeste zabavan ali ako bas ocete da se zezate sa F2P igrom AVA je trenutno najbolji izbor (dok se ne pojavi Huxley).

Poslednja izmena:
Farmville :d... salu na stranu nemam pojma zasto ali glupost je zarazna iako je krshina nikad gora na nivo igara od pre 30 godina

Vrh Dno