Šta je novo?

* Top 10 SuperPi *

Prilozi

• Capture1.jpg
    Capture1.jpg
    107.9 KB · Pregleda: 113
kvaris :d brisi to ! :) Okacicu ja sutra, sad imam previse toga aktivnog. ovaj moj na 2720 moze da izgura ~0.36

Poslednja izmena:

Prilozi

• superpi2.jpg
    superpi2.jpg
    242.3 KB · Pregleda: 89
Poslednja izmena:

validacije nema jer sam to odavno radio ali sam zaboravio da posaljem...poboljsan score za 1 sec:)
molim montya da uploaduje rezultate

Poslednja izmena:
evo AMD 3000+ venice box kuler, kingston ddr 400 assembled in USA radi na 246 MHZ, mislim da nije lose :)

Prilozi

• pi.JPG
    pi.JPG
    191.5 KB · Pregleda: 172
evo i mog rezultata mislim da je odlicno za moj procesor

Prilozi

• WR 2.JPG
    WR 2.JPG
    189.3 KB · Pregleda: 164
s obzirom da nikada nisam overclockovao ne znam shta da mislim.
Koristim Intel Celeron 2.4 Ghz box.
Clocked :
Shta mislite?

pa koji ti je super PI rezultat ? Ipak je ovo super pi tema gde se kace rezultati doticnog :) daj nam rez pa cemo da vidimo sta mislimo. Sto se overkloka tice to je ok klok za te celerone, jedino sto im performanse bas i nisu neke :(

_aKi_ je napisao(la):
s obzirom da nikada nisam overclockovao ne znam shta da mislim.
Koristim Intel Celeron 2.4 Ghz box.
Clocked :
Shta mislite?
iskreno nista specijalno ja sam ga terao na 3.7GHz do duse samo za slikanje ali opet..:).....ali dobro ako je to prvi OC....

Intel Celeron D336 2.8 Ghz... Super Pi odradjen u Ubuntu 6.06 32bit.

Da li je dobar ovaj rezultat za ovaj procesor? :)

Prilozi

• super_pi2.jpg
    super_pi2.jpg
    206.6 KB · Pregleda: 137
Milos_SD je napisao(la):
Intel Celeron D336 2.8 Ghz... Super Pi odradjen u Ubuntu 6.06 32bit.

Da li je dobar ovaj rezultat za ovaj procesor? :)
~38sek? odlican rez:)

Poslednja izmena:
Kokos je napisao(la):
Yoti ima dobre procesore za o/c taj primerak sam ti ja prepustio zato sto sam uzeo 6800extreme cekam plocu inace provereno cpu na vazduhu radi na 3.8 ghz:)
Stari moj hvala ti bio sam ubedjen da neces da odustanes.PS.Koju memoriju planiras da ubodes i koja ploca ce se vozi?Pozdrav i jos jednom hvala na ustupljenom primerku.

DARK SIDE je napisao(la):
pc 6200 pa do pc 8000....uzmi neku od njih...corsair je po meni odlichna i zilava memorija...pokushaj pc 7200...jesi li se odlichio za brand ili josh trazis?
Nisam,buget mi je ogranicen do 280eura,a hocu da uzmem 2X1Gb,za te pare mogu da uzmem munju od 2X512Mb,sto cu na kraju i da uradim.Pozdrav

Malo veci klok al slabiji rezultat :)
Muci me sto i tebe memorija koja mi je bash shit,dok ne nabavim drugu to je to cpu mi ide na 4ghz za slikanje ali cim pokrenem bilo sta puca, najvise sto sam odradio super pi je na 3905 mhz ali je rezultat bio slabiji od ovog, kad nabavimo memoriju videcemo kako ce biti.
Inace moram da pohvalim GA plocu onako nije to to ali sam poprilicno iznenadjen.

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=115505

Prilozi

• 13426.JPG
    13426.JPG
    264.5 KB · Pregleda: 148
Kokos je napisao(la):
Malo veci klok al slabiji rezultat :)
Muci me sto i tebe memorija koja mi je bash shit,dok ne nabavim drugu to je to cpu mi ide na 4ghz za slikanje ali cim pokrenem bilo sta puca, najvise sto sam odradio super pi je na 3905 mhz ali je rezultat bio slabiji od ovog, kad nabavimo memoriju videcemo kako ce biti.
Inace moram da pohvalim GA plocu onako nije to to ali sam poprilicno iznenadjen.

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=115505
Razlog losijeg reza,je taj sto latence na 965X cipsetu su labavije(zbog toga se FSB bolje klokuje na 965X cipseu),a samim tim i ventil za protok memorije ne propusta dovoljno snage,dok je taj slucaj kod BAD AXEntija drugaciji,imaces ako ne i 1 sec bolji skor na istim vrednostima kloka.

wow 1 sec bolje sa badaxe :D , a sad mu je lose jako :D mada, za mnogo vise para je dobio isto sto bi dobio i sa 6600 ...(sem ako mu nije uleteo dzabaka CPU :p)

pa moze taj xtreme da ide mnogo vise od 6600 ;)

a gde su rezultati am2 procesora? valjda ima neko na forumu am2 procesor?

kolko vidim ne moze, tj 100mhz i nije mnogo vise :)

illidan je napisao(la):
a gde su rezultati am2 procesora? valjda ima neko na forumu am2 procesor?

Pa ima al dzabe kad jos nema dobre AM2 ploce :wall:

Prilozi

• 41.619s.PNG
    41.619s.PNG
    88.6 KB · Pregleda: 153
Nazad
Vrh Dno