Šta je novo?

* Top 10 SuperPi *

Evo i ja da se ubacim:

73332.png

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=73332

super Pi mi je negode oko 45. :type:

Poslednja izmena od urednika:
Poslednja izmena:
mige , da ti nisi mozda [DF] Nemanjin brat od tetke ? :D

Procitaj naslov Topika , u pitanju je SuperPI rezultat a ne max clock.

poz...

Poslednja izmena:
Pa dobro bre, nikolas61, majku mu... sacekaj malo, strpi se par dana, isprobaj sta sve tvoj hardver moze, pa onda baci finalni rezultat. A ne ovako, na svakih pola sata novi skor - i novi post!

A bre care čovek ovako prolazi svojevrsnu katarzu kad klikne na submit koja mu daje snagu da ponovo pokuša. On ustvari svaki put misli da bolje od toga ne može. :d Zar ne vidiš da je neverovatan rezultat (čovek neveruje da može više) :p

Poslednja izmena:
nikolas treba tebi jedna DryIce sesija pa da izvuces maximum iz tog opterona...

ma mislio je za danas finalni :d :d

edit:

i moram da primetim da si na skoro svim slikama i ti sluchajno u "kadru". daj postavi neku sliku iz pasosha da vidimo da li si to stvarno ti :D :D

Poslednja izmena:
@Paradigma

Dodavanjem napona preko 1.6v nista ne dobijam,isao sam do 1.7v nisam primetio razliku...

@vlada bgd

Nisam ja u kadru ,imam 300 meseci vise od tog iz kadra...

prebacio sam privremeno listu na free-webspace tako nemoj te se cuditi zbog reklame (zatvoriti se moze u desnom gornjem uglu popup'a)

BENCHMARK's TOP List

:wave:

Samo jedna stvar, ljudi koji koriste druga hladjenja osim vazdusnog, bi mozda trebali to da napomenu jer neki od rezultata na listi se vode kao "air" a ima ih koji su sa vodenim

Prilozi

• pi40.jpg
    pi40.jpg
    104.9 KB · Pregleda: 178
Ne radi mi link za skidanje super pi programa. Jel to do mene ili do linka?

Skinuo sam program na drugom mestu. Da li moj losh rezultat od 43 sec moze da ima veze sa tim shto mi je virtuelna memorija ogranichena na 512mega (default giga ipo) i to shto imam 50Mb slobono na C particiji? A64 3200+ je u pitanju i 2x512mega VS Corsair memorije, nishta nije klokovano. Mozda je ovo i normalna vrednost?

Poslednja izmena od urednika:
dali je moguce na cpu-z validatoru pretraziti postavljene rekorde. Registrovao sam se ali i dalje vidim samo za postavljanje tj. kako videti sve postavljene rezultate za odredjene procesore?

poZ

Troublemaker je napisao(la):
Skinuo sam program na drugom mestu. Da li moj losh rezultat od 43 sec moze da ima veze sa tim shto mi je virtuelna memorija ogranichena na 512mega (default giga ipo) i to shto imam 50Mb slobono na C particiji? A64 3200+ je u pitanju i 2x512mega VS Corsair memorije, nishta nije klokovano. Mozda je ovo i normalna vrednost?

S obzirom da nisi OC-ovao, to je ocekivan i normalan rezultat za tvoju konfu.

Vrh Dno