byMaX je napisao(la):Ma, pogubio sam se u onim grafickim opcijama. Sve mi radi normalnom brzinom na maksimumu, naravno *1024x768 no AA no AF, ali sa svim opcijama na max. DOF i DOF PS2.0 sam iskljucio jer igra izgleda lepse bez toga... sta ima toliko da mi muti pozadinu... Mnogo lepih efekata, puno bagova, i pomalo smara, za sada...
sikili je napisao(la):ja imam cela 1,2 i Gf Ti 4200, detonator 44.03 i sve mi radi do jaja na 1024 x 768. jedino sto ima i dalje bagova posle instaliranja patcha.
Meni je nekako TR2 najbolji od svih, najbolja atmosfera od svih nastavaka, ali posle 5-6 godina mislim da je vec ceo serijal postao naporan, smara...ajvonn je napisao(la):Dok sam zeljno iscekivao Izlazak AOD zadnjih godina, mislim da sam negde zapazio da ce na netu biti mogucnost UPDATE nivoa. Mozda je i to razlog sto je previse kratak za sada!
Za sada dok sam prelazio par nivoa, moja konstatacija se svodi na to, da od pravog TOMB (grobnica) RAIDER (ucesnik prodora ili upada) Nema ni trunke.
Pocev od Tomba 5 sa nekim robotima i mozda i od tomba 3, Tomb je izgubio neku draz i car koju je imao. Prvi pa i drugi a i tomb 4 su po meni perfetkni predstavnici tog stila.
Sto se samog AOD tice napravili su ga vise komercijalno, to jest ko voli avanturu ima je, ko voli RPG( valjda sam lepo rekao) ima kuckanja i tipa ili oces i budi dobra samnom i dacu ti notes ili kljuceve ili me napadaj i posle te hvata murija)
Grafika je odlicna, malo podseca na Max Payne(deo u crkvi sa boxom), pokreti Larini su odlicni. Nisu kao u predhodnim ali je ok. Plivanje je malo haoticno a to je bilo isto perfektno pre. Kamera je ok. Preciznost skoka i koraka je ok. Muzika je odlicna ali nije ni prineti starim Tombima gde je to bilo misticno i napeto.
Igram ga zato sto volim Tomb Raider.
Skinuo sam pre neki dan i THE SPRING OF ETERNAL YOUTH (home made), nivo sa www.laraslevelbase.org/ nekih 45 mega. Nivo je perfektan i fenomenalan. Ko voli Laru u tropslim krajevima, nek izvoli! reporocujem vam i jos po stotinama ljudi iz celog sveta Last Crusade i Sancstuary of ice and fire. Ova dva su od istog autora imate ih na Tomb top 50 of TRLE!
To sto si pokupio u diskoteci (mislim na ono na samom vrhu u kutiji od osvetljenja) odnesi coveku u parku i on ce da ti da izvesan password.baneks je napisao(la):Ajmo mala pomoc, ko zna, a vidim da ima onih koji su igru vec presli. Nisam ozbiljan igrac i naravno, zaglavio sam skoro na samom pocetku. Krecem se po onim trgovima, izmedju kafica, crkve u kojoj su bokseri, disko kluba (pokupio sam ono na jednom spot svetlu), Antikvarnice, onog sto prodaje biljcice i one "cure" sto mi stalno prica da jos nije vreme. I odatle ni makac. Pomozite malo...
ovaj deo mozes preci na vise nacina, cilj je da udjes na groblje, jedan od nacina je i da kutiju koju si pokupio u diskoteci odneses onom tipu u kafeu, on ce ti dati sifru za kucu gde kada izadjes sa druge strane pojavljujes se na groblju... drugi nacin je da na kapiji groblja (pored crkve) onom tipu das novac (a trazice i kutiju), novac skupljas po ulici ili predmete prodajes u antikvarnici (ogrlice, novcice, flase, ploce, satove itd.)baneks je napisao(la):...Krecem se po onim trgovima, izmedju kafica, crkve u kojoj su bokseri, disko kluba (pokupio sam ono na jednom spot svetlu), Antikvarnice...
pucaj u duha sacmaricom i primetices da ce on stati za trenutak (veoma kratak trenutak, mozda sekund - dve), kada duh stoji mozes da pridjes statui sa plavim svetlom i uzmes predmet... sad je samo stvar uvezbavanja i momenta, najbolje je da se drzis blizu statue gde je trenutno plavo svetlo, ali da ne prilazis vise nego sto treba da se svetlo ne bi prebacilo na drugu statuu.ajvonn je napisao(la):Molim te ponovi kako si uspeo da uzmes predmet~sliku, u prostoriji gde je duh?
...
Ako mozdda imas save posalji mi na [email protected]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari