Šta je novo?

Tomb Raider 2013

Zavrsio sam ovu igru jos davno (pirat) i sad sam je porucio u games zbog mp-a. Da li sam se za****, msm igral se mp, jel zabavan?

MP je zabavan, ali je broj igraca dosta opao, pa je ranked meceve maltene nemoguce igrati,samo casual.

Ipak je otkazana porudzbina pa sad gledam neki oglas, Survival edition digital za 1600, nekako mi deluje jeftino, jel moguce da je "fake" ?

Najzad sam seo da predjem Tomb Raider, stoji mi na hardu mesecima ali od toga izgleda nece biti nista. Dok sam stigao do one logorske vatre zabolele me oci i glava od konstantnog ljuljanja kamere. Jel to tokom cele igre tako ili samo na pocetku?

Najzad sam seo da predjem Tomb Raider, stoji mi na hardu mesecima ali od toga izgleda nece biti nista. Dok sam stigao do one logorske vatre zabolele me oci i glava od konstantnog ljuljanja kamere. Jel to tokom cele igre tako ili samo na pocetku?

Ima dosta "pokretne" kamere da tako kazem, ako na to mislis. Meni nije nimalo smetala kamera u igri, ali je ovo vec subjektivno.

Nema sanse da igram duze od pola sata, oci mi ispadose. Koji im je andrak to trebalo, ovo ce biti prvi TR koji necu odigrati izgleda.

Nema sanse da igram duze od pola sata, oci mi ispadose. Koji im je andrak to trebalo, ovo ce biti prvi TR koji necu odigrati izgleda.

Ne znam sta da ti kazem.Ja sam ga sa uzivanjem odigrao. I jos ga igram, skupljam sta nisam skupio 🙂 A jedini koji ja nisam odigrao do kraja je The Angel of Darkness, ubile su me kontrole tada. A nisam zavrsio i Guardian of Light, ako to racunas u Tomb Raider igru.

Presao sam oba, AoD sam presao PS2 verziju pre par godina 😉.

aod , to je bre igra, a ne ove 'korektne' aj kendi limunade prilagodjene refleksima i pameti osoba sa 'specijalnim potrebama'.

Evo predjoh, prva dva dana pod Kafetinima a posle sam se navikao 😀. Graficki savrsena, 60fps-a na high na mojoj omatoreloj masini. Odlicna igra ali kao sto Kokan kaze prelako. Zagonetki prakticno nema, municija uvek puna do vrha i to uzimajuci samo od pobijenih protivnika. Svaku mapu 100% kompletirao bez problema u prvom prolazu osim onih mesta gde nisam mogao da udjem bez odredjenog alata, samo jedna zastava me zezala, jedva je nadjoh. To mi u sustini najvise i smetalo, za razliku od prethodnih delova ovde secret-sa ima previse ali se prelako sakupljaju, svi su ti usput.

Video sam da za konzole izlazi Legendary edition, planiraju li da izbace tu verziju i za Steam ?

Da li uopste vredi uzimati DLC-ove i koje, ili je obicna verzija dovoljna ?

U poslednje vreme izbegavam da uzimam originale kad izadju, vec cekam goty, complete, legendary verzije sa svim dodatcima.

Svi DLC-ovi su za multiplayer.

P.S. "Dodacima"

jel igra uopste neko MP? koliko je zanimljivo?

my bad 🙂
I hvala za odgovor, obicna verzija mi je dovoljna u tom slucaju.

Probao sam dve partije i sviđa mi se. Sad ne znam da li mi se sviđa jer je dobar ili zato što sam hedšatovao lika strelom sa 100 metara. :d Ne znam šta sve donose oni DLC-ovi, ali mi se čini da nema baš puno mapa.

ceka sta je cilj u MP? kako funkcionise sve to?

Imaš 2 tima. Preživeli i ovi domestik likovi sa ostrva. Koliko skontah, imaš 4 moda. Klasičan TDM, ima neki gde ovi što su preživeli imaju baterije i cilj je da se popnu na radio tower i kao pozovu pomoć, tako nešto, a ovi ih sprečavaju. Nisam igrao, ali sam tako skontao iz opisa. I postoje još neka 2 moda, u jednom domestici moraju da dovrše melee napadom protivnika, a poslednjeg se ne sećam. Igrao sam samo TDM.

deluje zanimljivo 🙂 daj da se organizujemo da pikamo 🙂

Nisu svi DLC za MP ima i par SP DLC-a.

MP je zanimljiv meni licno, ali ne verujem da neko igra sad. Ja sam uzivao uz MP a uz SP 3 puta. 😀

valja li koji i vredi li uzeti ?

Pa ima jedan "Tomb" koji je po mom misljenju i najbolji.
Kao i 6 kostima mislim, ja uzeo sve na popustu.

Ima jos par ali je to sve sto moze da se otkljuca u igri, kao brze pentranje i bolje nisanjenje kao da dobijes to na startu, ali to sve mozes i iz igre upgrade da uradis. Ovo su davali za pre-order.

Ja sam čitao samo imena DLC-ova i skontah da su đubrad. Sve skinovi i oružja, ništa korisno. Da su bar nove mape ili nešto što dodaje misije u SP.

Nazad
Vrh Dno