Šta je novo?

Tomb Raider 2013

Mozda glupo pitanje ali koliko je potrebno vremena, otprilike, da se predje ovo?

Mozda glupo pitanje ali koliko je potrebno vremena, otprilike, da se predje ovo?
meni je trebalo 16 sati da je predjem sa 71% zavrsenih zadataka,evo i jedne slicice iz GPU-z da se vidi koliko je igra zahtevna,ladno je u nekom trenutku uzela 1850 mb,naravno sve na uiltra i na dx11:dsshot-1.webp

Dobra je igra stvarno, jedino sto mi je nedostajalo su bile one malo teze zagonetke i bilo je malo vise nekih glupih dijaloga 🙂
Generalno zasluzuje preporuku 😛

Odlicna igra, pravo osvezenje ... svaka preporuka ...

Pridružujem se pozitivnim kritikama, stvarno dobra igra.

Stigla mi iz UK konačno PS3 verzija koju sam poručio još pre nego je zvanično izašla igra uopšte i prilično sam zadovoljan. Osim kose grafika je približno dobra kao na PC-u. Ima dosta motion blura kad okrećeš Laru brzo ali to daje odličan efekat. Jedino me još malo zeza luk jer ipak joystick nije miš mada mogu reći da sam se skoro i privikao. Čudno mi je npr da kad ciljam nekoga u glavu onaj "nišan" se ne promeni iz kruga u kockicu već ostane isti.

Sa ovim presetom i 4xSSAA igra izgleda kao fakin CGI...Ne znam kad sam poslednji put igrao igru ove dužine, a da mi je opet bila tako kratka. Čak mi se dopala više i od Batmana koji sam prešao 100%., izgleda da sam sucker za TPS-ove😀

Zagonetke su jedino prelake, nisam se ni dve sekunde zadržao na njima....

Poslednja izmena:
Da li se igra updateuje iz same igre ili mora update zasebno da se skida?

We have just made public a new version of the PC version of Tomb Raider, build 1.0.730.0. This patch will be applied by Steam automatically when you next start the game. If your game does not update, please restart the Steam client.

New fixes in 730.0:

• Upgraded the save slots from three to 99
• Introduced “Last Campsite Save”, which automatically saves your progress up to the last campsite you have visited
• Added stereoscopic 3D reticle
• Fixed issues with the discovery of the Unworthy campsite.
• Fixed a problem that occurred when traveling back to the Sacred Hall Basecamp after that story has been completed
• Fixed a playthrough stopper in Chasm Bridge
• Fixed a playthrough stopper that could occur when loading a saved game created in the Coastal Forest after upgrading the axe but before opening the gate
• The active selection in the main menu no longer changes due to the rotation of the menu itself
• Fixed Mouse and Aim Sensitivity slider settings getting rounded to coarser values on save
• Fixed a crash in multiplayer that could occur while migrating hosts
• Added functionality to activate and deactivate DLC multiplayer maps during matchmaking. Maps can also be manually activated and deactivated in the new ‘Match Making’ menu in the ‘Options’ menu.
• (DX11) Fixed a few self-shadowing artifacts in the beach
• (DX11) Various performance optimizations
• (DX11) Improved sunlight shadow quality
• (DX11) Lens flares now render correctly in stereoscopic 3D
• (DX11) Improved exclusive fullscreen <-> windowed transitions
• (DX11) Fixed occasional crash on startup related to stereoscopic detection

While we expect this patch to be an improvement for everyone, if you do have trouble with this patch and prefer to stay on the old version we made a Beta available on Steam, Build722.3, that can be used to switch back to the previous version. Please note however that you can only play multiplayer with people that share your version.

We will keep checking the feedback and are still planning further patches beyond this one to address various issues that have come out of consumer feedback since the release of the game.

Na konfi iz potpisa dobijam oko 40-45 FPS-a u proseku na ultra detaljima, bez tris fx-a. Je l' to normalno, ili patch 1.0.722 stvarno obara frame rate? 🙂

Izgleda da sam omatoreo za igranje , meni ovo ima atmosferu igrice , da se tako izrazim ...

Odlicna igra!Meni je bas onako legla,za razliku od zadnje Krize...

Evo da obrazlozim ... trckaram kroz predivnu sumicu trckaraju i letuckaju , skakucu svijetlece zivotinje ... pa ona mini igra sa lukom i vukovima , nesto mi hvali ... ja ne kazem , mozda je do mene pa sam zreo za penziju ... Kriza 3 mi se recimo dopala , spektakl u filmskom svijetu bi bio ekvivalent nesto od Petera Dzeksona , ali to ne znaci da mogu da progutam Hobita sa istim apetitom kao prvu trilogiju ... Ili aam mozda i ja kao stari dzanki koji trazi euforiju prvog flesha ...

Predjoh igru jos "odavno" ali zaboravih da napisem svoje utiske, tacnije impresije, posto me je igra odusevila, nije klasican TR ali je na svoj nacin odlicna, ima mnogo istrazivanja i svidja mi se taj polu rpg element sto su ubacili, a koliko je dobro optimizovana govori to da sam celu igru presao sa high podesavanjima, 2aa i igra je radila zapanjujuce dobro (prosek 40+) dok ni u najzahtevnijim situacijama, fps nije padao ispod 30.

Za mene je TR 2013, najbolja igra u 2013.

Evo i ja sinoć pređoh igru. Sve u svemu dobra igrica, prva igra posle Witcher 2 koja me je držala do kraja i zainteresovala dovoljno da je odigram do kraja. Moja zamerka koja generalno i nije bitna u ovom slučaju je što ova igra ima minimalne sličnosti sa ostalim TR igrama. Zato je treba posmatrati kao igru za sebe i ne očekivati previše TR momenata. Moja ocena 8/10.

Pa da se zapljunem i ja. 🙂

Prešao sam igru pre 10-ak dana i veoma sam zadovoljan istom (za razliku od krize koju sam deinstalirao gotovo pa odmah 😀).

Poslednja izmena:
Zarazna igra - ko još jurca da dostigne 100%, a nikako mu ne ide? Ili igra ponovo na PC-ju zbog realistične kose 😀

Ja sam igru završio sa 96%, a nešto me mrzelo da se vraćam da bi nabio 100% 🙂

Kakav je MP? Razmisljam se da je kupim ako je dobar MP, a ako nije pirat je tu 😀

Ja sam mislio da je krs zescu ali mi se svidja.
Zanimljiv je. Team Deatmatch je ok kao i Cry for Help.

Svakako vredi imati igru u kolekciji.

Poslednja izmena:
Ja sam mislio da je krs zescu ali mi se svidja.
Zanimljiv je. Team Deatmatch je ok kao i Cry for Help.

Svakako vredi imati igru u kolekciji.

Konacno neko nesto da kaze o multiplayeru 🙂 I mene je zanimalo kakav je.

Meni je mp očajan, hitboxovi su dva puta veći od modela, netcode je loš. Ali nisam ni uzeo igru zvog mp 🙂

Nazad
Vrh Dno