timemaster89
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.01.2009
- Poena
- 375
alan wake i ac su standardno dosadni i bezlični (ogradjujem se od ac3 koji nisam probao).
e ovo si fino lupio i ostao živ 😀
alan wake i ac su standardno dosadni i bezlični (ogradjujem se od ac3 koji nisam probao).
kakva mešavina Alan Wake-a, Max Payne-a i Assassins Creed-a :d dobra igra i super dizajn, ali priča mi je bezveze i likovi su skroz bezlični
Mozda zato stooo.....je cela igra na 1 ostrvu ? :trust:Ambijent nije raznovrstan nimalo, od početka do samog kraja ništa se tu nije menjalo... Znači ko je video početak igre video je sve.
New fixes in 722.3:
- Addressed an issue in ”Shipwreck Beach” where the mast on the wooden ship was occasionally
missing depending on the player’s path.
- Fixed a gating issue in “Research Bunker” where the elevator would get stuck in an
unintended state.
- Fixes for multiplayer connectivity
o An issue related to security certificates that stopped many users from connection
to Square Enix servers was resolved.
o Improved messages when you are unable to connect with Square Enix servers.
- Improvements to voice-chat for multiplayer
o New Push-To-Talk feature, by default mapped to F1.
o New voice-chat volume option.
o Improved overall quality of voice-chat.
- Fixes for crashes on startup in specific situations when no audio output is available.
- Fixes for various reported crashes during both single-player and multi-player.
- Movies are showing up again when using SSAA.
- Cost of TressFX reduced, especially in combination with SSAA.
- TressFX memory usage reduced for AMD Eyefinity and NVIDIA Surround setups.
- TressFX simulation and graphical quality improvements.
- New Ultra-quality shadow mode for contact hardening shadows.
This is not enabled by default in any quality profile, but can be enabled from the advanced settings.
- Improvements to fullscreen/windowed switching and multiple display handling.
- Various UI improvements.
Pojavio se update v.1.0.722.3
Treba li ista reci o tome da grafika nije ni pola koliko Crysis 3?
a to grafika mora da bude kao crysis 🙂 ?
Ali kriza je obicna bench bullshit igrica, smesno ga je porediti sa TR.
Danas pazario u kutiji (ok je cena za promenu), i koja *ebada instalirati ovo...Bez interneta nema sanse...nikakav manual za instalaciju, samo steam instalacija i kraj. Posto sam konacno naterao Steam da pokrene instal sa diska i odradi sta treba i gde treba, sad cekam vec pola sata da skine update sa steama koji kilavi i kilavi:wall: A igra u folderu kao da nije instalirana vec fajlovi igre stoje u podfolderu "downloading" dafuq. Izbegavao sam steam maksimalno i resio sam da mu dam sansu u fazonu "kud svi..." ali na osnovu ovoga do sada vidjenog...
Moze li neka definicija za konzolitis ? Zanima me sta je to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari