TheBear
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.02.2009
- Poena
- 379
Neko moje misljenje o igri je, da je jako zabavna, i ima dobrih akcionih delova, jurnjave, prica je zadovoljavajuca, glasovna gluma odlicna... Postepeno se unapredjuju oruzja, i sticu neke nove osobine i to je sve jako dobro uklopljeno da se polako napreduje, okruzenja se menjaju, u svakom nivou ima neceg novog, igra nije monotona nimalo. Tacno je da nema skoro nikakvih zagonetki, osim nekih prostih u tomb-ovima, ali po meni nije neki nedostatak vec je i to zanimljivo odigrati i predahnuti malo od akcije i napucavanja.
Grafika je soldina, na momente izgleda prelepo, ima i delova gde nije tako sjajna, ali generalno lepo izgleda.
TressFX efekat je odlican i stvarno vredi igrati sa njim iako obara frejmrejt za oko 30%, kosa izgleda mnogo lepse i to se najvise primeti u cutscenama, ali i u toku igre. Teselacija pravi razliku koliko sam ja primetio, likovi su detaljniji i "zaobljeniji" ali i ona obara performanse solidno.
FXAA najmanje obara performanse a izgleda skoro isto kao SSAA u ovoj igri, uopste se ne primeti zamucenje slike.
Grafika je soldina, na momente izgleda prelepo, ima i delova gde nije tako sjajna, ali generalno lepo izgleda.
TressFX efekat je odlican i stvarno vredi igrati sa njim iako obara frejmrejt za oko 30%, kosa izgleda mnogo lepse i to se najvise primeti u cutscenama, ali i u toku igre. Teselacija pravi razliku koliko sam ja primetio, likovi su detaljniji i "zaobljeniji" ali i ona obara performanse solidno.
FXAA najmanje obara performanse a izgleda skoro isto kao SSAA u ovoj igri, uopste se ne primeti zamucenje slike.