Šta je novo?

Tomahawk max i Ryzen 5 3600

jogi

Čuven
Učlanjen(a)
25.04.2005
Poena
630
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pozdrav
Sinoć računar kod drugara nije hteo da se uključi. Svetlela je samo lampica na grafičkoj. Stavljeno je drugo napajanje, druga memorija, vađenja baterija i uvek isto. Svetli samo lampica na grafičkoj. Ništa drugo ne daje znake života. Dal je ploča vrisnula ili nešto drugo.

MMReer3.gif

Ako ploča ne svetli uopšte...verovatno.

Ploča je u garanciji, piše 45 dana rok za zamenu ako je neispravno. Nadam se da neće da čekaju zadnji dan ko neki.

Obavezno fotografiši izvađenu matičnu ploču, pre nego što je pošalješ u servis i zapali sveću u crkvi moleći se da će ti uvažiti garanciju.
Ja pre par godina to nisam uradio i poslao ploču sa sve procesorom (nisam mogao da utvrdim šta je pokvareno) i mirne duše su mi odhebali garanciju i vratili rekavši da sam iskrivio pinove od CPU podnožja, A ne samo da nisam dirao procesor od prvog postavljanja, nego i radim na mestu na kojem često sklapam računare, tako da toliki početnik i ***** nisam, ali sam shvatio da je to bitka sa vetrenjačama, jednostavno je lakše odustati nego se nervirati u ovoj državi bezakonja.

Vrisnula ploča.

Vrh Dno