Šta je novo?

Tom Clancy's H.A.W.X

@-zerbah-lepo si sredio skinove;)

PS-da napomenem posto sam dobio par pitanja,da su skinovi za mig29 i mig33 isti tako da mozete da prostim preimenovanjem koristite bilo koji skin miga29 na migu 33 i obratno,isto vazi i za sve verzije F16ice,f14ice itd...
Evo mog najnovijeg skina uradjenog juce(sad zbog malo vremena skinovi idu sporije):
78d0f8.jpg

Dl link:http://www.sendspace.com/file/2zjxwd

Poslednja izmena:
hehehe, simpa... :)

@kozhe: dobri skinovi, meni se svidja ova siva varijanta.

Ovih dana cu napraviti skin sa nashim dvoglavim orlom, na fazon ruskih viteza i strizheva, upravo radim na dizajnu slike orla :)

Nego jedno pitanje igru sam presao davno pa me zanima da li je raptor poslednji avion i da li moze da se otkljuca SU-47 Berkut

Poslednja izmena:
Da li neko zna zasto mi neda da postavim po dva skina za neke avione(gripen,su27,su35,su37)kada ubacim skinove prepoznaje mi samo prvi a drugi kao da nepostoji.A ako ostavim samo drugi skin on ga nevidi nego ostne u default skinu???????

Poslednja izmena:
Ne mozesh da imash vishe od dva skina odjednom... A kada imash samo jedan skin, znachi da drugi nisi josh otvorio, tj. da nisi doshao po potrebnog levela za taj drugi skin.

Znaci to je sad sam na 16 levelu,zavrsio sam single kamapanju,ali sam prosle nedelje otljucao sve avione pa mi je opet level vratio na nulu ali evo opet sam dogurao do 16.zamoli bih vas ako neko moze da napravi skin za euro fighter ali sa srpskim oznakama!!!!

Poslednja izmena:
Da li je moguce da u onom malom prozoru u toku igre prikazuje avione sa skinovima koje ja imam instalirane,tako mi ispadne da kada sam na gareni neki tamo kinez ima mig29 sa nasim oznakama???

Hahahaha pa to verovatno tako ide sa HAWX (bar preko garene, ne znam za oficijelne), posto tvoja instalacija vuce skinove, tj teksture iz foldera na tvom kompu, a ne sa nekog drugog mesta, ili tudjeg kompa...isto tako i taj kinez vidi tebe sa MaoCeTung skinom ili sta vec :p Sto je malko bzvz...

Hahahaha pa to verovatno tako ide sa HAWX (bar preko garene, ne znam za oficijelne), posto tvoja instalacija vuce skinove, tj teksture iz foldera na tvom kompu, a ne sa nekog drugog mesta, ili tudjeg kompa...isto tako i taj kinez vidi tebe sa MaoCeTung skinom ili sta vec :p Sto je malko bzvz...

Bas im je glupa fora ali neka nema veze samo da mi njih deremo...
:banana:

otkljucavanje aviona

Presao sam kampanju davno i sad picim stigao sam do 28 levela,a kad sam zavrsio kampanju do 21.Zanima me samo kako to da nisam dobio sve otkljucane avione,brat mi kaze da je on dobio cim je zavrsio kampanju.Vidim da se moze itekako moze dominirati i razbijati konkurencija i sa Migom29 sto mi je drago ali hteo bi da isprobam sve sto igra nudi(npr akrobacija sa zvonom ispod mosta u Tokiu),inspirisao me jedan lik sa youtube-a.Ako moze neka instrukcija kako da dobijem sve avione(nadam se da mi to nece poremetiti nesto).

Prochitaj ovaj topic, nekoliko stranica nazad D-Devil je napisao uputstvo kako da se otvore svi avioni.

Presao sam kampanju davno i sad picim stigao sam do 28 levela,a kad sam zavrsio kampanju do 21.Zanima me samo kako to da nisam dobio sve otkljucane avione,brat mi kaze da je on dobio cim je zavrsio kampanju.Vidim da se moze itekako moze dominirati i razbijati konkurencija i sa Migom29 sto mi je drago ali hteo bi da isprobam sve sto igra nudi(npr akrobacija sa zvonom ispod mosta u Tokiu),inspirisao me jedan lik sa youtube-a.Ako moze neka instrukcija kako da dobijem sve avione(nadam se da mi to nece poremetiti nesto).

Prvo tvoj buraz nikako nije mogao da otvori sve avione samo prelazenjem kampanje jer prelaskom kampanje mozes da dodjes maximalno do 28-29lvla uz ispunjavanje gomilu celindza,tako da nikako nije mogao da ima sve otkljucane avione bez nekog cita ili unlockera.

Drugo sto se tice otkljucavanja svih aviona a da ne cekas 40-i lvl sledi ovaj link:
http://www.xfire.com/clans/saf84/forums/150150/topic/644051/
mada u kampanji neces moci d akoristis gomilu ovih aviona ali u MPu ces moci da korsitis koji oces

Poslednja izmena:
MIG 21 jedne nase prijateljske :p susedne zemlje :smoke:...

Uh, uh, voleo bih da se sretnem sa njima:D

LoooL :d Zardjali Mig-21F made in PRC... ekstra fora

Samo što oni u stvarnosti nemaju uopšte MIG-ove, imaju neke kineske kopije Mig 17-ca, i par komada kineskih kopija 21-ca.

Poslednja izmena:
NFS u zraku!

Desila mi se blesava stvar dok sam igrao na gareni na kraju partije je odjednom pokazo da svi ucesnici imaju po 999 ubistva???i tako mi je nagurao exp level sa 21 na 38.Neznam zasta ali mi se cini da je neki od ucesnika u partiji koristio neki chiter pa se zeznuo i sve nas napunio sa xp poenima???

Desila mi se blesava stvar dok sam igrao na gareni na kraju partije je odjednom pokazo da svi ucesnici imaju po 999 ubistva???i tako mi je nagurao exp level sa 21 na 38.Neznam zasta ali mi se cini da je neki od ucesnika u partiji koristio neki chiter pa se zeznuo i sve nas napunio sa xp poenima???

Da to je problem o kome se prica dosta po netu,ali evo sad i prvog srbina :p kome s e to desilo.To se nekome svidja a nekome ne kad se desi.Sta da se radi igra definitivno treba Anti Cheat program tipa xray ili PB.

Ja se slazem ali je fora sto NFS-a ima deset delova i jos toliko igara nalik njemu i ljudima je vise muka dok je igra tipa H.A.W.X. jako malo pogotovo na PC-u.

Ja se slazem s starcem u konstataciji da HAWX postaje NFS u zraku,gde se nadovezujem sad an tvoj post,jer ljudima je muka od NFS-a,ali klinci i dlaje furaju NFS,pa cak sta vise ti isti klinci kad saznaju kako mogu da menjaju skinove odma prave skinove nalik onima iz NFSa.Da ne kazem da se i matori ljudi koji rade skinove glupiraju da bi njihovi skinovi bili extra ocenjeni pa prave skinove sa likovima teletabisa i pikacu pokemona ili kako li se vec zovu svi ti retardirani likovi iz tih retardiranih crtaca u cijem smeru je krenuo i NFS.A nazalost sad i hawx,osecam da mogu da se stave zvucnici i neonke na avion da bi ovi pomenuti u mom postu to uradili,vec zamisljam tipa neonke na trupu ispod krila u korenu krila,ogroman zvucnik iza pilota tribali,vatre ko na hotrodovima,flurescentne boje,skinovi s likovima iz crtaca itd,nazalost nesto od ovoga vec ima da se nadje po netu...

Vrh Dno