Šta je novo?

Tom Clancy's H.A.W.X

@djwibe&socom-najlakse je navatati se preko XFa,jer ima i ingame chat mogli bi neki teamspeak da skinemo pa da koristimo ili slicno za dogovaranje tokom igre,odredimo vreme unapred i sve se dogovorimo,vesti mozemo postavljati ovde ili na sajtu SAFa(link u mom potpisu)

@mickk-pricaj mi o tome ,pogotovo kad me AA raketica cim spawnujem i to tuipa 10ak km od najblizeg neprijatelja pogodi i unisti odma(a znamo da joj je domet 1km i da skida do 25%),ma ima svega i svacega,a i one AA ne bi trebale onako da gadjaju avione koji slede tog koji ih je ispalio,ispada bolje on tebe ima na nisanu sa AA kad je ispred tebe nego ti njega iako mu gledas u motore:S

Večeras je bilo bolje, mada je jednom zakucao HAWX:p
Nadam se da će nas biti još odavde:)

Za ljubitelje digital kamuflaze(MiG-33SF),vodjen slovackim/Srpsko Orlovskim MiG-29F-om ,jos ostaje da se nakace oznake,samo da smislim koje i kakve:D
84135eeed41f3d811d050fb.jpg

Poslednja izmena:
Svaka čast!!!

Oovajj kako da dodam servere hawk-a na X-fire-u

Prošlo je i...ništa....garena mi se smučila jer puca samo tako!!!!

Posto onaj kewl skin za 29ku vec ima u igri, pa na brzaka napravih ovaj...nova shema naseg vazduhoplovstva, pa ko oce...:)

30trig2.jpg

Poslednja izmena:
Kakvi ste kraljevi! Sad moram da krenem da igram ovo na PC-ju!

Naravno, dobrodošao u klub:p

Dobri su vam skinovi,)
Evo moja 2 nova:D
cf85c3e8e373a8604f29947.jpg

a5e6d744907c9180cbe87f5.jpg

PS-takodje dobrodosao u klub byMaX :D

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
U, odlican sajt, hvala...ce da farbamo migice:D

Taj shtoljpi je old news, cudi me da ga predstavljaju kao nesto novo, a postoji jos od ranih devedesetih...ovaj je bolji.
Gjurza ujeda jace:p A bogami s tolikom caurom, nije ni cudo...

koje kicherice od skinova!!! :D

hehe,mozda ovaj SU-47 jeste kicerica,ali opako izgleda(bar moje misljenje),ali zato ovaj MiG MFI uopste nije kicerica,probaj ga pa ces videti da je tesko uociti razliku kad ga gledas s neba ka zemlji na pustinjskim mapama;),a ozdole sam amerno ostavio sivu boju ,da bi bio teze uocljiv kad gledas iz pravca zemlje na gore.:smash:

Poslednja izmena:
U, odlican sajt, hvala...ce da farbamo migice:D

Taj shtoljpi je old news, cudi me da ga predstavljaju kao nesto novo, a postoji jos od ranih devedesetih...ovaj je bolji.
Gjurza ujeda jace:p A bogami s tolikom caurom, nije ni cudo...

Gjurza je veća, manje udobna, teža a vala i ružna, ovaj GSh18 je slatkiš, verovatno najlakši pištolj na svetu a sa velikom probojnom moći, zgodan za skriveno nošenje, noćna mora za pancire:p
Nem pojma kako sam omašio GSh18, godinama pratim novitete kod rusa, ali ***.

@D-devil: Ma dobre su, nego ti je nekako "krupna" ova pustinjska šara, malo sitnije i biće super.

Poslednja izmena:
Gjurza je veća, manje udobna, teža a vala i ružna, ova j GSh je slatkiš, verovatno najlakši a razbija:D
Nem pojma kako sam omašio GSh18, godinama pratim novitete kod rusa, ali ***.

@D-devil: Ma dobre su, nego ti je nekako "krupna" ova pustinjska šara, malo sitnije i biće super.

Namerno sam je ostavio malo vecom,zbog predela (mapi) u igri :D,jer d aje sitnija onda bi strcalo u odnosu na mapu:smash:

Evo još slatkiša:p

su27sklarge.jpg

su34large.jpg

Više toga, ovde:)

Verovatno ima vas koji znate za ovo, ali ima i ko ne zna a biće od koristi:)
Gomile ruskih vazduhoplova a i više od toga.

Poslednja izmena:
tjeee... gde ste bili kad sam radio projekat iz kompjuterske animacije 1!... svaka cast za 3-wiev pics!

:banana:...a evo i mog prvenca....hmm ...doduse nije jos gotov , al tu je...:d
hawx skin serbia

Poslednja izmena:
@kozhe-Nije ti los skin,samo ovi raundeli na krilima su nesrazmerni i suvise veliki po meni,ali ostalo si extra uradio,eventualno jos bi ti zamerku dao da ispravis oznacku 4S jer onaj dodatak prekriva gornja 2 S pa samo dodaj taj deo koji je prekriven preko dodatka medju skinovima.

Poslednja izmena:
Uhhh... a zasto ne moze da se pokrene u dx10 modu? Kad pokrenem izbaci mi gresku i saving to dmp file nesto... to se desava svima po netu, vidim da se ovde niko ne zali. Ako je neko resio problem, molim neki koristan link

Poslednja izmena:
Uhhh... a zasto ne moze da se pokrene u dx10 modu? Kad pokrenem izbaci mi gresku i saving to dmp file nesto... to se desava svima po netu, vidim da se ovde niko ne zali. Ako je neko resio problem, molim neki koristan link

Ja nemam taj problam,ali mnogo ljudi ima,zato se i ceka pec 1.02

meni zadnjih dana laguje do bola i naravno izbacuje server....

koliko treba da se igra da bi se otkljucali svi avioni,ja sam zavrsio kampanju a stigao samo do 21 nivoa???I kako to pravite vase skinove?

Evo jednog mog skina za Mig 33 (ispada da su Mig29/33 jedni od najtezih za pravljenje skinova :d):

HAWX_dx10-2009-05-01-13-44-06-44.jpg

HAWX_dx10-2009-05-01-13-44-48-06.jpg

HAWX_dx10-2009-05-01-13-44-55-42.jpg

HAWX_dx10-2009-05-01-13-45-13-78.jpg

Nisam menjao kamuflazu, samo sam promenio boju i dodao neke detalje. Odozdo se jako lepo slaze sa nebom ;)

Ne bi bilo loshe staviti imena pilota oko kabine, chisto da se zna ko leti.

Ako vam se svidja, evo linka na skin:
http://rapidshare.com/files/227843549/Mig-33_SuperFulcrum_P01.zip.html

Videcu da napravim josh nekoliko ovih dana.

Poslednja izmena:
Evo jednog mog skina za Mig 33 (ispada da su Mig29/33 jedni od najtezih za pravljenje skinova :d):

HAWX_dx10-2009-05-01-13-44-06-44.jpg

Nisam menjao kamuflazu, samo sam promenio boju i dodao neke detalje. Odozdo se jako lepo slaze sa nebom ;)

Ne bi bilo loshe staviti imena pilota oko kabine, chisto da se zna ko leti.

Ako vam se svidja, evo linka na skin:
http://rapidshare.com/files/227843549/Mig-33_SuperFulcrum_P01.zip.html

Videcu da napravim josh nekoliko ovih dana.

to je to, jednostavno i prosto, a uocljivo da je nashe. :wave:

mada, da je ispod josh ona digitalna shara, bilo bi vrh...

Poslednja izmena:
Videcu da napravim josh jedan skin sa digitalnom sharom i josh jedan koji ce imati neku originalnu (srpsku) sharu.

Vrh Dno