Rizmal
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.01.2005
- Poena
- 725
Moja oprema
- Ostale periferije
- PS5 Dig + FanatecDD+
- Laptop
- McBook Pro 15
- Tablet
- Apple iPad Pro
- Mobilni telefon
- Apple iPhone 13 Pro Max
- Pametni uređaji
- Apple Watch 7
- Pristup internetu
- Kablovski internet
@djwibe&socom-najlakse je navatati se preko XFa,jer ima i ingame chat mogli bi neki teamspeak da skinemo pa da koristimo ili slicno za dogovaranje tokom igre,odredimo vreme unapred i sve se dogovorimo,vesti mozemo postavljati ovde ili na sajtu SAFa(link u mom potpisu)
@mickk-pricaj mi o tome ,pogotovo kad me AA raketica cim spawnujem i to tuipa 10ak km od najblizeg neprijatelja pogodi i unisti odma(a znamo da joj je domet 1km i da skida do 25%),ma ima svega i svacega,a i one AA ne bi trebale onako da gadjaju avione koji slede tog koji ih je ispalio,ispada bolje on tebe ima na nisanu sa AA kad je ispred tebe nego ti njega iako mu gledas u motore:S
@mickk-pricaj mi o tome ,pogotovo kad me AA raketica cim spawnujem i to tuipa 10ak km od najblizeg neprijatelja pogodi i unisti odma(a znamo da joj je domet 1km i da skida do 25%),ma ima svega i svacega,a i one AA ne bi trebale onako da gadjaju avione koji slede tog koji ih je ispalio,ispada bolje on tebe ima na nisanu sa AA kad je ispred tebe nego ti njega iako mu gledas u motore:S