Šta je novo?

Tom Clancy's H.A.W.X

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Prvobitno najavljena kao Tom Clancy's Air Combat, igra je promenila naziv u Tom Clancy's H.A.W.X (High-Altitude Warfare...X?), a juce su objavljeni i prvi detalji kao i trejler...

screenshot186as5.jpg

April 2, 2008 - Ubisoft and Tom Clancy games are like the peanut butter and chocolate of the games industry; the two go together naturally. Gamers who are already familiar with the Splinter Cell and Rainbow Six series have a new Tom Clancy game to consider this fall. Tom Clancy's HAWX (that's short for High-Altitude Warfare...X?) is flying onto PC, PS3 and Xbox 360 this fall.

Developed by Ubisoft's Bucharest Studio, HAWX lets you pilot more than 50 planes in dogfights across the sky. Set in 2012, HAWX imagines a world that has become increasingly dependant on private military companies (PMCs). With PMCs increasingly gaining power, we sit on the precipice of a global conflict. Sounds like a good enough reason to hop in your fighter jet and shoot down some bogies.

HAWX features an Enhanced Reality System (ERS), which is meant to make even the average pilot feel like Iceman. ERS includes radars, incoming missile detection, an anti-crash system, damage control system, tactical map, information relay, weapons trajectory control and allows players to give commands to their AI squadron. With the Assistance Mode flipped on, the ERS will put pilots into a maximum safety mode. Think of it like having all the assists turned on in a racing game. You get more freedom and control with Assistance Mode off, but you will also be at greater risk without the full protection of the ERS.

Fortunately, you won't have to fight alone. HAWX supports four-player jump in co-op throughout the campaign. There is also a Vs. mode where up to 16 players can battle online for experience points and in-game cash, which is used to unlock new weapons.

Published by: Ubisoft
Developed by: Ubisoft Romania
Genre: Flight Action
Release Date:
Europe: TBA 2008
Also Available On: PlayStation 3, Xbox 360

Trailer

Screen:
tom-clancys-hawx-20080402033529879.jpg

hej... lepo izgleda... valjda ce i igrivost biti takva :D a shta znachi ono TBA (kod datuma izlaska)?!
i nebi trebala biti mnogo zahtevna a a a?! :d

Uf brate miNli,al dobro izgleda :)

Pomislih da je ono Marakana u Beogradu :) , a ovaj F-16 je verovatno u preletu.
Ovo mnogo dobro izgleda, jedva cekam....

jipeee, ovo mi se svidza :D
Rokanje avioncicima, pa jos sa pricom :)

samo da ne bude kao ono što je izašlo na konzolama. Grafika za 10+, a ostalo ništa...!

Rainbow Six Vegas 2 sav puca o originalnosti...

Tom Clancy's H.O.A.X ce pre biti odgovarajuci naziv....

Developed by: Ubisoft Romania

Ne mora to samo po sebi da bude loše. Videćemo.

Tom Clancy has sold his name.

French video game giant Ubisoft said Thursday that it has agreed to buy all "intellectual property rights to the Tom Clancy name, on a perpetual basis and free of all related future royalty payments, for use in video games and ancillary products including related books, movies and merchandising products."

So, strictly speaking, Clancy, the author of megahit books like Patriot Games, The Hunt for Red October, and The Sum of All Fears will get to continue to use his own moniker in his personal life. And even on his books.

But when it comes to video game properties based on his work, and even, apparently, most other media, well, Ubisoft is his daddy.

dakle, poenta mog posta je ta, da, Mr. Clancy vise nema nikakvog udela u ubisoftovom razvoju igara sa njegovim imenom, samim tim, igre sa njegovim imenom vise ne garantuju nikakav kvalitet.
Posto je ubisoft prakticno uspeo da prikaci pridev "kvalitet" pored svake Tom Clancy's igre, sasvim sam siguran da ce sad to pokusati da maksimalno eksploatise pa me ne bi cudilo da u nekoj buducnosti vidimo nesto tipa "Tom Clancy's Go Cart racing" ili "Tom Clancy's Chicken Invaders" , ako me kapirate...

Ja sam se pre jedno pola godine uzeleo MIG-29 i F-16 simulacija,i kao resio da skinem.Hah,koliko sam se smejao.Kako su mi te igre lepo izgledale za vreme bombardovanja (bese nekad).Samo da ne skenjaju ovo,bas mi se igra neka simulacija na tastaturi :p

Same thing here:p Skoro skinem ceo paket NovaLogic simulacija, F-16 i mig29 su josh i ok, ali F-22 je takva krshina od igre:D
LOMAC je opet pretezak a nije dovoljno lep, bar za mene, prosto pozelim Ace Combat i PS3.
Ostaje da vidimo kakav tje H.O.A.X. biti na kraju:D

Nemojte ljudi da govorite NovaLogic i simulacija u istoj recinici, greh je... :D :p

Poslednja izmena:
Pozajmili Deep Blue od IBM-a i experimentalnu graf od nvidie planiranu za 2012. da uslikaju koju sliku, nek se lozi masa...

vidim tebi jeste; zasto postavljas offtopic pitanja - i jos znas da sam iskljucivo na Igre za PC?!
imam 121. poruku, ti koji visis ovde dan i noc mogao si da vidis gde odlaze moji postovi...
11.079 poruka - impressive! vidim ne propustas sansu da punis "skor" cak i kad nemas sta da kazes...

vidim nisi ni ti na stranputici ovim poslednjim postom, a kao sto vidish, moje budno oko sve prati :D

salu na stranu, komentar je vezan za tvoj bezvezni komentar. Da nema PC-a ne bi nija imao ovliko postova. Ja se bar trudim da pomognem kad mogu. Tvojih 123 posta necu da komentarisem. Ja sam bar 1000 napisao na temu kako overklokovati i sta podesiti.

gx-x:
aj kad si vec pomenuo nvidiju i kolko bolje radi:

http://guru3d.com/article/Videocards/501/25/

mnoge ce zacuditi ali zapravo kad se pogleda malo bolje, odnos izmedju ulozenog novca i dobijenog FPS je na strani ATI-ja, a ni ne radi uopste lose...

mnoge ce zacuditi ali tema je S.T.A.L.K.E.R.

Poslednja izmena:
nisam ja to uopste ovde pomenuo :)

edit: covece, tema je "Tom Clancy's H.A.W.X " ! :)

Poslednja izmena:
Ubisoft Romania... jesu li oni radili SilentHunter III ili se varam ?

Ne lozite se na trailer, mozda nema veze sa "in-game footage".

Simulator vazdusne borbe je vrlo, vrlo *******a stvar... za ozbiljan projekat. Pogledajte model fizike i elektronike u LOMAC-u... brdo patcheva i tri godine cekanja na CPU/RAM koji ce poterati.

Sve se bojim da ce biti BlazingAngels: Vegas :D

Ozbiljan flight sim se radi 3 godine... sa brojnom ekipom i saradnicima. ...a onda se 80% gamera potpuno izgubi u njemu i smori posle 2 dana.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Nesto imam osecaj da ce ovo da prodje kao FSX :(. Ne mogu da verujem da od Falcona 4 niko nije uspeo da napravi posteni flight-sim modernog ratovanja. Lock On se na racuna. :beat:

Ovo nema sanse da bude simulacija.Mislim da ovo puca na ljubitelje AceCombata ili matorog TopGuna.Nemam nista protiv...:)Samo da misije ne budu tipa oboris 50 neprijatelja, srusis 5 fabrika,3 aerodroma i onda mission failed jer nisi zastitio goluba pismonosu :D

LoL, Rafal baca JDAM sa visine od 50 meteri... LoL...

Nazad
Vrh Dno