Šta je novo?

TiviMate

Ако се добро сећам, програм има и пробни период, и после бесплатну варијанту са својим ограничењима.

Sve to sa ograničenjima i sivim zonama uz unos samo jedne liste, je neupotrebljivo za normalan rad, za većinu. Ako je nekom mnogo da plati 4000 RSD, za 5 uređaja, za trajnu licencu, onda je nepotrebno i dalje polemisati.

Nisam upratio kako je najjednostavnije preuzeti i platiti aplikaciju?

skrenuo bih pažnju da ovo nije tema i za druge IPTV player-e. hvala na razumevanju

Tivimate companion на Гугл продавници, па се преко гугла безбедно одради и плаћање.
Može od skoro i preko sajta:

Tivi-Mate1.png

Tivi-Mate2.png

Imam ja jedan slot slobodan ako nekom treba.

Meni piše 34.99 a tebi 29.95
Nikako nisam uspio da kupim preko Nigerije ili turske

Imam više payment profila, vrv zbog toga.
Srbija, Švedska, Argentina... :)

Probaj preko Turske, Nigerije, Egipta moguće da je tamo još jeftinije...

Neverovatno. Neki bi se ovde ebali za euro ili dva razlike. Svašta. Kada se kupuje lifetime može 1 kupovina na 1 karticu. A kartica može biti primer za Srbiju dina, devizna ili neka treća. Kada kupiš jednostavno otkačiš karticu i zakačio drugu a na tivimate se registrujete sa drugim mail. 5 gmaila imam i nije nikakav problem birati sa kojeg hoćeš gplay prodavnicu. Za tivimate na godinu dana može više puta i naloga je jedne kartice.

Izašao tivimate 5.1.0 beta 21.08.24
Novo kao po običaju njihovim fix a koji nigde veze ni opisa.

Тивимејт бета верзије се одавно избегавају.

Pozdrav, do sada nisam imao problema, godisnje sam obnavljao pretplatu, medjutim sada su mi dva puta skinuli, jednom 1328,71, nedelju dasna kasnije jos 1329,07. Nisam siguran o kakvoj se tu gresci radi.

Sledeći update u 9 mesecu 2025. I onda će napisati popravljeno, fix a šta je popravljeno nemaju ni oni pojma.

Pozdrav svima. Ima li neko da mi pošalje apk fajl stare verzije 4.7.0?

Zdravo, ima li neko slobodan slot za Tivimate aplikaciju (Fire TV Stick)? Javite mi se u DM da se dogovorimo. Hvala!

Koliko je sada $, ima li kakav popust za BF?

I šta je novo? Ili samo napišu fix i to je to. Ranije su pisali šta je to u novoj verziji. Poslednje 2 godine ništa.

Odlican update!
Resio mi je problem sa titlovima na Samsung Plus i Pluto kanalima koji sam prijavio pre par meseci.
Reci mi molim te kako se ponaša prilikom prvog uključivanja i menjanja kanala. Da li pusti kanal na dve sekunde, zatim ga ugasi pa ga pusti ponovo nakon dve sekunde sa istog mesta? Meni se tako ponašala verzija 5.1. Zato sam se vratio na verziju 4.7 gde nema tog problema.

Nazad
Vrh Dno