Šta je novo?

Titanfall

Je l' zna neko da li negde postoji bolji deal za Titanfall od 10E koliko je trenutno?
10E je super cena ali bolje da ipak pitam.

Inače je super igra, odigrao sam večeras sesiju od 6 sati u cugu,
ne znam koliko će me držati na duže staze.

5$ na Meksickom Originu, ne znam da li jos traje...

Ako slucajno jos traje, logujes se preko nekog proksija (VPN-a) i ostavis neke podatke za Meksiko i kada dodjes na checkout, ugasis proksi i normalno platis paypalom.

5$ je na američkom, a ne na meksičkom originu :)

Treba da napravim novi Origin nalog za to ili samo promenim IP preko proxy-a i ulogujem se na moj nalog?

Dakle kada upalim proxy Origin će se sam prebaciti na US store? I je l' na Originu može da se plati karticom u ovom slučaju?

Sa paypalom sigurno prolazi.

Metoda koja sigurno radi je da skineš hola za chrome, odeš na sajt origina, konektuješ se preko hole na američki server, ubaciš igru u korpu, ideš sve dok ne zatraži da se loguješ na origin, tada ugasiš hola, i završiš kupovinu koristeći prave podatke.

Hvala na objašnjenju, probaću pa ako me banuju ***. :)

Problem je što trenutno imam pare na kartici a nemam na PP. Mada kapiram da mogu sa ovom karticom da otvorim i srpski PP na brzinu.

Samo da potvrdim da radi, hvala na pomoći još jednom.

Vredi li ovo uopšte pikati? Ja sam samo malo Betu igrao, deluje okej, ali mi nije ništa "vau" bilo.

Ali, ako je toliko loša da se ni za 5$ ne isplati, onda stvarno :d Mada, cenim da prodaju osnovnu igru tako jeftino, pa posle love ljude da kupuju DLC koji su 5 puta skuplji od ove cene.

Odlicna je igra, samo pitanje je koliko bi te drzala ako bi morao igrati sam bez drustva, jer bi ti se desavalo da uletis u katastrofa tim...
Cesto (pogotovo u vreme tih popusta) smo naletali na retardinjose koji ne mogu vola da nabodu, kapiram da su navikli igrati igrice gde se vuku od coska do coska, ili su igrali neke ono decje BF momente tipa noz/pistolj only 64 igraca na 100x100m.. I sad isti zavrse sa ~0/35 rezultatom, izadje iz igre i spale kiselinom hard disk.

primer kako izgleda partija protiv likova koji se krecu u grupi od coska do coska
https://www.youtube.com/watch?v=p1iam61K15Q

No u svakom slucaju, 5$ je osnovna igra sa 15 mapa, sto je i vise nego dovoljno, a season pass je i dalje preko 20... (do sada nije bio nikakav popust) mada je to samo jos 6 mapa, osnovna igra ti je dovoljna,.

I ja bih verovatno bio klasičan indijanac tu, bar u početku, jedini MP FPS gde nisam kompletan daunovac je CS. U BF bar trčim po mapi, radim zadatke, oživljavam, delim health, nakupim poene, al imam skor 14-17, i taj neki fazon. Uvek oko 1:1. Pokušao je raider sa foruma da mi je kupi, ali on već ima igru i ne može da mi je gifta, morao je da radi refund. Ako neko ima dupli origin acc ili neku ideju i 5$, neka mi se javi, pa mu uplatim sutra na račun ili danas kredit. :d

Ma u BFu zalomiš taj score jer radiš objective.. Ostatak ekipe snajpa na krovu, trazi dog tagove, koristi vozila za transport do kamp spota.. Otkljucavaju sedamdesetu šaru za trideseti pistolj itd.. Ova igra ima drugi tilt, fluidnost kretanja je ono sto treba da iskoristiš uvek, i obratis paznju da kad korostis titana ostajes u grupi.. (za početak)

Dobro ti ovo rokas Saint, jest da je noob gun al ok.
Ja nikako da se opet nakanim pa da upalim Titanfall.

***, mozda ako si u situaciji da igraš sam, kapiram.. Ni ja ne palim igru ako ne igraju i drugari.. Nekad se CTF mogao i solo igrati, ali su izbacili opciju da možeš svojim titanom da nosiš zastavu pa bez podrske baren jednog igrača mozes samo da gines.. Ok, to je malo doprinelo na teamworku..
Šotka je malo nerfovana, ali o dalje ubitacna.. Ok, noob oruzje na svoj nacin, ali moraš ceo nacin igre da prilagodis. Nema cloak, nema izlaza na otvoreno samo se kretati sto brze, uz objekte i po krovovima.. Counter measure za shotku je SMG sa run n gun perkom i weight compensatorom.

Poslednja izmena:
Zezam,i ja isto koristim shotgun za unutra, i da nerfali su je malo, al i dalje je koristim.
Vani koristim assult puske ili smart gun.

Al i dalje mislim da su burn karte fail, trebali su napraviti klasicni cod sistem sa perk slotovima.
95% svih mečeva sam odigra bez korištenja burn karti, zaboravim da ih imam.

Vidi, ne znam kad si zadnji put igrao, ubacili su neke coine u igru koje dobijaš igranjem, i sa njima kupujes pack-ove burn karata.. One koje inace dobijas a ne trebaju ti, prodajes.. Tako da u steku držiš burn karte koje ces zaista i koristiti..
Takodje ima neki novi dodatni rank up sistem..

Nisam igrao 6mj sigurno, al kanim se, da probam i ovaj co-op sto su ubacili for free.

Nemam ja zivaca da sortiram i prebiram po kartam, nije ovo hearthstone.
A i kako cu, igra je toliko brza i intezivna da sam kao na tripu poslije dvije runde.

Moze mala pomoc? Imam problem sa pokretanjem igre, tacnije, igra ne moze da nadje nijedan datacentar. Nisam je igrao neko vreme, i veceras sam nasao malo slobodnog vremena, i nema niceg. Data centara nema na listi, ne moze da nadjem matchmaking listu, itd... Jel imao neko slicnih problema? Probao da otvorim portove, da dam pristup igri u FW-u, ni to nije pomoglo... Naravno uz neke klasicne sitnice, res rutera, origina, igre vise puta, itd, itd... Jel neko naleteo na nesto slicno, i kako je reseno? Hvala.

Ja sam imao isti problem mozda dva puta, nisam znao kako da ga resim ali izgleda da je to do njih posto mi je posle nekog vremena sve bilo normalno.

Ko aktivno igra jos uvek može da me doda na Originu, nick je Dicma.
Ja uvek igram sa ortakom da bi bilo zanimljivije i da bi smanjili šansu da nam ulete *****i u tim
tako da ako još neko hoće da se priključi dobrodošao je. :)

Ljudi, jel ima neko odavde problema da pokrene igru? Tacnije, da se igra konektuje na server?
Ja, evo vec danima, ne mogu da igram, a probao sam sve i svasta, i bez uspeha.
Igra jednostavno nece da se konektuje na bilo koji server...

Meni sve radi OK osim što mi je ping skoro svaki meč 90+.

Jel ima dosta igraca i dalje ? Smorio sam se sa CoD AW, igra mi se Titanfall again :D

Nazad
Vrh Dno