Šta je novo?

Titanfall

Hoce li biti jeftinije sta kad prodje pre order i jedno 1 mesec dana max posle pustanja igre :) Ili da ne zalim 39e na g2play i da uzivam od pocetka, moram jos is Diablo 3 da nabavim :D

Ovaj link nece da se otvori ?! Samo me interesovalo hoce li opasti cena.

Pa kao sto rece marko moze da se nadje do 32e. Igra jos nije izasla ovo je u pitanju pre-order cena. Sto se tice izlaska cena ce biti malo skuplja pretpostavljam. A dali ce padati cena, ne u prvih 6 meseci sigurno... Ja sam sebi nabavio za tu cenu od 32e. U radnjama u bg-u ce biti duplo skuplje cisto da znas :)

Poslednja izmena:
Pa kao sto rece marko moze da se nadje do 32e. Igra jos nije izasla ovo je u pitanju pre-order cena. Sto se tice izlaska cena ce biti malo skuplja pretpostavljam. A dali ce padati cena, ne u prvih 6 meseci sigurno... Ja sam sebi nabavio za tu cenu od 32e. U radnjama u bg-u ce biti duplo skuplje cisto da znas :)
sajt, info, link?
ja sam nasao na greenmangamingu uz neki vaucer da moze igra izaci 33.6e, sto mi je ok, samo... morao bi da koristim Uk proxy,(ne moze se kupiti iz nase regije) a ne bi da zaebem gmg nalog... (ne znam kako oni gledaju na to)..

preorder nikako nemože biti skuplji od fullreleasea,tako da ko oće jeftinije naka kupi sad ili neka čeka 1-1,1/2 godinu,kontam da će tad biti ispod 25 evra

Ovaj link nece da se otvori ?! Samo me interesovalo hoce li opasti cena.

Evo sad probao I gle stvarno nece xD nema veze, uglavnom za 32eur imas da nadjes, ima ponekad I po koja akcija, pa prodaju za malo ispod 30eur (28eur npr), ali mislim da bi trebalo da padne posle release-a, npr BF4 je pao na 25, 26eur posle mesec dana ako se ne varam, a evo sad 4 meseca kasnije kosta 20eur, tako da ocekuj snizenje, na pre-order uvek pumpaju cene, bar ja imam takvo iskustvo... Kao kada dodje neki novi procesor kod nas, u pocetku cena za 50eur veca nego na zapadu da bi navukli one koji ne zale novac, ali cim se malo stabilizuje ponuda, odmah snizavaju, tako da verujem da je slican metod I kod prodavnice igrica (naravno ne kod nasih, tu padne cena tek kad treba da izadje neki drugi deo :d)

Mislim da ce cijena brzo pasti,nije ovo CoD ili BF.
Novi je IP tako nece biti takva potražnja,pretpostavljam da ce igraci Titanfalla biti vecinom publika kojoj je dosdio CoD ili BF serijal.

Titanfall je za one koji bi nesto novo,nesto divlje:d

E ovo valja nabaviti :D Znaci treba mi oko 50e za base game i season pass sto i nije preterano skupo kad uzmes u obzir sta dobijas :)

Poslednja izmena:
Zar prvobitno nije bilo priče kako nece bit paid DLC,ili se ja tripujem da sam nesto krivo procitao?!

Mada igru izdaje EA to mi je zučalo predobro da bi bilo true.
I za one koji su propustili,igra ce na PC-u koristiti EA servere,a znamo kakvi su :mad:
Tako da ne očekujem iskustvo kao sto sam imao u beti.

Nije da hejtujem,možda malo na EA...al treba smanjiti malo hype.
Bit ce manje pljuvanja u narednoj sedmici :D

Zar prvobitno nije bilo priče kako nece bit paid DLC,ili se ja tripujem da sam nesto krivo procitao?!

Mada igru izdaje EA to mi je zučalo predobro da bi bilo true.
I za one koji su propustili,igra ce na PC-u koristiti EA servere,a znamo kakvi su :mad:
Tako da ne očekujem iskustvo kao sto sam imao u beti.

Nije da hejtujem,možda malo na EA...al treba smanjiti malo hype.
Bit ce manje pljuvanja u narednoj sedmici :D

A serveri u beti nisu bili EA, ili je respawn eto tako podigao server za potrebe bete ?? Mislim malo mi glupo, jer sve EA igre, bar koliko ja znam rade na EA serverima, od BF-a do Simsa I NFS...

Za potrebe bete je Microsoft ustupio servere kako za Xbox tako i za pc.

E pa pouceni iskustvom iz BF-a, bar na launch-u igre crno nam se pise, dok to ne zakrpe, mada ko zna, mozda MS ponovo ustupi neke servere, mislim nadam se :D

Pa launch jeste 11-og, ali od njih ces dobiti key tek 14-tog ili posle 14-tog marta, sto znaci da mozda isporucuju cd-key-eve, ali ko zna odakle :p

nope, launch je 11ti u USA.

13-ti je za EU,.

**** IMPORTANT *****
Meni su na gore navedenom sajtu trazili nakon uplate paypalom da posaljem scan/foto nekog ID-a (pasos) gde se vidi da mi se slaze Ime/Prezime /Adresa, sa onom sto je na mom paypal nalogu. (sve ostale podatke mozete slobodno zacrniti.)

Ortaku koji je kupovao iz Norveske, nisu to trazili. (verovatno im je double check za nasu regiju)

Anyway,

46941408.jpg

Poslednja izmena:
Pa dobro, bitno da je kupljeno :D ja cekam neke parice pa I ja da uplacujem, mada cu ja verovatno uzeti na kinguin-u, tamo sam vec kupovao I nista ne traze osim podataka za karticu... Can't wait for Titanfall :p

nope, launch je 11ti u USA.

13-ti je za EU,.

**** IMPORTANT *****
Meni su na gore navedenom sajtu trazili nakon uplate paypalom da posaljem scan/foto nekog ID-a (pasos) gde se vidi da mi se slaze Ime/Prezime /Adresa, sa onom sto je na mom paypal nalogu. (sve ostale podatke mozete slobodno zacrniti.)

Ortaku koji je kupovao iz Norveske, nisu to trazili. (verovatno im je double check za nasu regiju)

Anyway,

46941408.jpg

Odradjen preorder preko tog sajta :) Hvala Saint. Inace, iz tech supporta mi javishe da ce kljucevi biti dostupni 12tog.

Dobih key. Respawn je objavio da nece maltretirati one koji aktiviraju igru pre pustanja u etar.

[YOUTUBE]ZbZFSfCpUoI[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno