Šta je novo?

Titanfall

Za ovakav tip igara COD i Titanfall uopste nije bitan neki skill, vec ko prvi uoci protivnika taj ga i dobije ;) Ne volim igre bez trzaja, pa ne znam kakva da je daleka buducnost opet :p

pa i realno i posteno je da ako neko nekog prvi spazi, da ga i ubije jelte...
mrzim recoil u igrama, totalno ubijaju zabavu u njima... zato recimo ne volim BF serijal da picim online, lepo imam Combat Arms, koji nudi zabavu...
naravno, svako ima svoj ukus...
samo se ne bi slozio da ti treba skill za recoil, a da ti ne treba bez... jer treba imati skill-a i kretanje na mapi, da bi nekog prvog spazio, a naravno i mirnu i preciznu ruku...ne kao za recoil, ali neki nivo nisanjenja je neophodan...

Stvarno bi trebalo da pocnu da nazivaju te "Bete" pravim imenom, Demo.

Demo za singleplayer je izasao iz mode jos odavno, samo Steam ima one free vikende. A ove Mutliplayer FPS igre samo prave Bete kao marketinski potez. Napale se ljudi tokom par dana igranja za Dz, onda im prodje beta termin a oni jos uvek zapaljeni rade preorder i sto je najveca fora od svega, sve bagove i lose stvari iz "bete", pripisuju tome sto je to Beta, nije gotov proizvod, a 99% tih problem ostane do dana izlaska igre.

Ovo me poseca na ono kad mama i tata udju u prodavnicu igracaka sa malim deteom, dete se uhvati za neku igracku sa police, igra se 15 minuta i Cik mu uzmi igracku i izadji iz radnje. Ne, nego moras da mu kupis odmah iako ce mu dosatiti za nedelju dana i nece je vise uzeti u ruke.

Poslednja izmena:
Izgleda da sam ja jedan od retkih kome nedostaju single player demoi :/

Prvo mi delovala zanimljivo sad vise ne. No recoil? Shit ako mene pitas... Mozda i zaigram, ko zna... :D

Dal mi se cini il nema Serbia za registraciju ? Ako nema dobice od mene cuveno i poznato ...

^ Sta si stavio tog zlikovca na avatar?

zar je bitno sta stavis ? :D
ja sam se prijavio, nadam se da cu dobiti :D

Ahahahahahaha 2SaiNt4U kakav si genije :D

Jeste nema Serbia, vazno da je tu BOSNIA AND HERZEGOVINA ....

kako nema? pitaj Leona sta je stavio?

Izvini sta to treba da znaci?

Bez uvrede, ali ne znam sto je Bosna bolja od Srbije da je uvek bude na listama isto tako i Hrvatska.

Par puta nisa se prijavljivao na ovakve gluposti bas zato jer nema drzave u kojoj zivim.

Eee... Kosovo ima a Srbije nigde :D Ja se prijavio na Bosnu, *** najblizi su nam :)

Sta ste vi, srBski dobrovoljci pa hejtujete ovde :D

Ovaj zokocx tu prosipa neko patriotsko ****** a pise mu Yebiwetar u sigu.

Patriotsko ni blizu :d.

Ali propisno bi opsovao programera koji nije stavio Srbiju tamo :D, jos mi se cini da ni na Origin nalogu nema Serbia.

Nemaju programeri ništa sa tim, time se bavi EA birokratija.

Ma... pustimo se ove price. Je l' zna neko nacin placanja, da li ima uopste neki info o tome?

Ja odbijam da popunim zahtev, prijavljuje mi neku gresku, 100% je zato sto sam koristio glagoljicu.

Bez uvrede, ali ne znam sto je Bosna bolja od Srbije da je uvek bude na listama isto tako i Hrvatska.

Par puta nisa se prijavljivao na ovakve gluposti bas zato jer nema drzave u kojoj zivim.

Ma nista uredu je, ubole me je u oci jer si napisao ono velkim slovima kao da prozivas nekog, malo mi je djelovalo arogantno. Sve zavisi nekad ima Srbija nekad Bosna ili Hrvatska zavis kako kada bgm, nailazio sam na svasta, tako da birajte najblize, nema potreba praviti neki BIG deal od ovog.

A @illidan za tvoju informaciju izabrao sam naravno gdje zivim Svedska, da nije bilo izabrao bih najblizu lokaciju..logicno, samo neznam sta bi to tvoje pitanje trebalo da predstavi.
Nego da pitam kako ce oni birati beta-testere jer koliko sam ja skontao birati ce ono spontano tj. random jer nema nikakvih specificnih uslova koliko se da vidjeti.

Vrh Dno