Šta je novo?

Time Shift

hejvule

Slavan
Učlanjen(a)
05.08.2004
Poena
319
Demo za igru TimeShift, shooter u 4D (cetvrta dimenzija je vreme :)) se pojavio na internetu, kao sto je i bilo obecano. U demou igrac ima zadatak da koristeci svoje timeshift sposobnosti udje u maksimalno cuvanu zgradu (a nije neophodno koristiti timeshift sposobnosti).

Inace igru TimeShift razvija Saber Interactive, to je FPS, u kome igrac ima mogucnost kontrolisanja vremena (usporavanje, premotavanje unazad, potpuno zaustavljanje...). Igra je planirana da se pusti u prodaju 21.marta ove godine. Izdavac je Atari.

Demo tezi otprilike 580 MB a moze se skinuti odavde :

http://www.actiontrip.com/rei/filed...demo&size=577MB&datum=2006-01-30&description=

oh.. moja omiljena tema...

A to sto je razvija atari, posebno obecava :)

A kako se menja FOV za tu četvrtu dimenziju? :D

Ko kad pitaju onog cigana što prodaje bakarne kazane, "koje su dimenzije tih kazana", a on odgovara "nema nikake dimemzije, ćis' bakar!" :d

Neoptimizovano,ultra zahtevno a ne izgleda ko f.e.a.r. po meni (grafika je nekako plasticna mada ima par dobrih efekata)

Vec vidjeno u igri second sight, zar ne? A i niste se odusevili istom.

Demo je neoptimizovan. Nadam se da finalna igra nece biti ovako zahtevna. Inace po meni igra ima neceg... ali...

@hejvule: dobar izvor imas ;-)

Kad cujem ATARI, znam da je igra dobra, ali je optimizacija shit :zgran:

@jorgovan
Sve pohvale za izvor :) .
Nego imam problema sa instalacijom demoa.
Kada ga pokrenem hard drnda jedno 3 min,i nakon toga izbaci mi poruku
eror 6001 - pise da ugasim sve aplikacije,obrisem temporary files i nesto oko
intrnet based instalation.Probao sam da instaliram dok sam na netu ,izbaci istu
poruku.U task manageru sam video da se prilikom pokretanja instalacije pokrece
vsmon.exe,i zauzece procesora bude oko 30~60 % .To je izvrsni fajl Zone
Alarma .Isto se desava sa ukljucenim i iskljucenim Zone Alarmom.
Ako neko ima resenje neka pise !!

Poslednja izmena:
da, video sam te shotove... nema veze sa onim izgledom iz demoa koji sam igrao pre vise od godinu dana...

bogami ovo stvarno puno bolje (bar na slikama) izgleda

igra bas lepo izgleda samo je pitanje koliko ce biti zahtevna ?

Igrao sam demo pre godinu dana i nisam bio odusevljen, ali je engine promenjen i trebalo bi da bude bolje.

ja ovu igru zovem timeshit, s obzirom da su je najavili pre par godina, a jos se nije pojavila LOL

ja ovu igru zovem timeshit, s obzirom da su je najavili pre par godina, a jos se nije pojavila LOL

sobzirom da su je najvali pre par godina, a jos se nije pojavila, a menjali su joj i endzin u medjuvremenu, to znaci da se starcu ovo definitivno svideti :d :type: (sorry stari, deluje kao tvoj tip igre, zadovoljava sve preduslove :D Salim se malo naravno :wave: )

Poslednja izmena:
A gde je countdown Gorane? :)

Radi resume na gamershell i brzina je konstantno preko 56 KB/s

Odlicno radi, lepo izgleda, ali gameplay mi nije nista posebno ... Bolje naravno od onog starog Timeshift demoa, ali nista spektakularno osim sto prsti na sve strane :D ...

Dobro, ajd, nije uopste lose :p

Prilozi

• TimeShift 2007-10-11 23-44-18-90.JPG
    TimeShift 2007-10-11 23-44-18-90.JPG
    466.2 KB · Pregleda: 210
  • TimeShift 2007-10-11 23-42-46-40.JPG
    TimeShift 2007-10-11 23-42-46-40.JPG
    488.1 KB · Pregleda: 195
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno