Za filmove savršeno završava posao i bilo koja novija integrisana grafika, HD3200, HD3300 ili slična.
Pa sta treba, da kupuje novu plocu sa integrisanom grafikom ili da uzme pa da zalemi graficki cip na plocu :d, da devojka ima integrisanu graficku ne bi ni postavljala ovaj thread
.
em zensko em zna sta je silent graficka karta![]()
ne ide to tako
Napravila si lapsus u pretposlednjoj reci
Pazi moj ortak je uzeo Palit 4670 i uopste nije bucna kartica cak ima HDMI i DisplayPort prikljucak
Sto se tice NV GT220 mislim da ih jos nema kod nas, a i realno su lose kartice...
Video sam i GIGABYTE 4670 sa ZALMAN kulerom, ali ne znam koliko je doticna tiha...ali kosta oko 6200din.[/QUOTE
LapsusPCI ..hvala, ok najgore je sto ima raznih proizvodjaca, pa ne znam da li je to sve isto....ova mi skroz ok zvuci http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=269, sto je i ACE RIMMER predlozio...
Socket Designation: Socket 754
Ko kaže da nije pouzdano??? Koji to proizvod ArcticCooling-a do sada nije bio pouzdan??Ja bih izbegao tu karticu, rekose ljudi da kuler nije najpouzdaniji...i asus ima identicno resenje...
Daješ glas Zalmanu jer je Zalman ili zato što znaš da dobro obavlja posao???Ja dajem glas za Gigabyt sa ZALMANovim kulerom... Posto ne znam gde ima da se nadje Palit 4670
Ja sam kupio gigabyte hd 4670 1gb za zalman kulerom za sestrin komp i mogu reci da je kartica bas tiha skoro da se ne cuje.Ranije sam takodje imao gigabyte ati radeon x1950 pro takodje sa zalman kulerom i ona je bila stvarno tiha.Tako da moj glas ide za gigabyte hd 4670 sa zalman kulerom.
@Gaga: Time su mislili da kartica sa sve kulerom povrsinski okupira dva slota.... tako da ako imas ili PCI ili PCI-E koji se nalazi odmah do te kartice neces moci da ubacis u njega neku komponentu jer je slot prekriven kulerom graficke![]()
em zensko em zna sta je silent graficka karta![]()
ne ide to tako
PC3200 je DDR1 na 400mhz, tih 200mhz pomnozi sa 2 i dobices nominalnu brzinu (Double Data Rate), znaci kupi jos 512mb DDR1 na 400mhz...
U programu CPU-z pod stavkom SPD, u skroz donjem desnom uglu pogledaj latencije memorije...
obicno pise 3 3 3 8, tebe zanima prvi broj (CAS Latency) neka novih 512mb ima isti taj broj i nema problema
Sto se tice SATA prikljucaka obicno su van dometa graficke tako da ce kabal bez problema proci
U ovom programu mi pise CAS LATENCY 3.0 clocks, ok samo kako da znam koja ima taj broj, a koja ne, pre nego sto je stavim u komp, ali snaci cu se nesto, hvala ti puno...resili smo misteriju....![]()
Neces moci da stavis DDR2, to je samo oznaka slotova.
Edit: skontala si u medjuvremenu.
E, shto ja nemam takvu devojku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari