Šta je novo?

Tidal-konacno u Srbiji! (Pravila u prvom postu)

Poštovani korisnici,

Želimo da vas obavestimo da će TIDAL servis biti ugašen 13. maja 2025. godine.

Podsećamo vas da od 1. aprila 2024. godine TIDAL više nije deo SBB ponude. Tada smo vas informisali o promotivnom periodu, tokom kojeg su postojeći korisnici mogli koristiti ovu uslugu bez naknade do 31. marta 2025. godine.

Ukoliko nakon 13. maja 2025. godine želite da nastavite korišćenje TIDAL servisa, to možete učiniti isključivo putem zvaničnog TIDAL sajta: www.tidal.com.

Zahvaljujemo vam na poverenju i dosadašnjem korišćenju ove usluge.

Vaš SBB

Bilo je lepo dok je trajalo :(

I mene, pišeš kao da radiš za one novine koje naslovima sakupljaju klikove 😀

Ja je plaćam godinama već, napravio nalog iz Francuske, kad još u Srbiji nije bilo moguće,
al imam jedno pitanje:

Plaćam preko Google supscritions, i tu mi banka konvertuje iz RSD u EUR pa me košta 1100 RSD.
Pokušao sam sa da se prebacim na direktno plaćanje karticom Tidal-u i ne uspevam, a tako bi plaćao u EUR-ima i bilo bi malo jeftinije.
Neznatno, al me nervira što me kupujem evre od banke po njihovom (bolesnom) prodajnom kursu.

Jednostavno, Tidal me vraća da plaćam preko Google...
Jel se neko nekad prebacivao, i kako?

Prosle godine kad je nastala ova zavrzlama, prebacio sam family nalog direkt na Tidal, bilo je povuci potegni ali kad se realizovalo 8€ mesecno kosta. 1100 im ne bi placao nema sanse...

Ja je plaćam godinama već, napravio nalog iz Francuske, kad još u Srbiji nije bilo moguće,
al imam jedno pitanje:

Plaćam preko Google supscritions, i tu mi banka konvertuje iz RSD u EUR pa me košta 1100 RSD.
Pokušao sam sa da se prebacim na direktno plaćanje karticom Tidal-u i ne uspevam, a tako bi plaćao u EUR-ima i bilo bi malo jeftinije.
Neznatno, al me nervira što me kupujem evre od banke po njihovom (bolesnom) prodajnom kursu.

Jednostavno, Tidal me vraća da plaćam preko Google...
Jel se neko nekad prebacivao, i kako?

Druže, samo napravi srpski nalog, plaćaš 5e, prebaci plejliste preko onih silnih konvertera koji postoje online, besplatni, i rešen posao, šta da se cimaš s time. Family plan je tipa 8e

Druže, samo napravi srpski nalog, plaćaš 5e, prebaci plejliste preko onih silnih konvertera koji postoje online, besplatni, i rešen posao, šta da se cimaš s time. Family plan je tipa 8e
Koji je najbolja free alatka za prebacivanje plejliste sa jednog tidal naloga na drugi tidal nalog?

Soundiiz - Transfer - sa npr. Spotify na Tidal i sl. je besplatan
A sa Tidal na Tidal možeš da pošalješ sam sebi playlist-u preko Vibera, Whats app...pa je uvučeš u taj drugi nalog

Studentski popust 2.50€/me.
Ne morate da budete stvarno studenti, tako na drugim forumima uzimaju i studentski YT Premium Poljska paket. Eto može i za Tidal RS.

Шта је потребно да бих био "студент"?
kad te pitaju za potvrdu aplouduješ ovu potvrdu.
nasao na drugim ex-yu forumima, ljudi koriste za YT Premium ali prolazi i za Tidal.

Tidal ne proverava autenticnost potvrde, nego njihov algoritam samo gleda da li se ime sa potvrde poklapaju sa imenom na nalogu i to je to

samo nalepis ime i datum rodenja. zemlju studiranja biras Poljska. ne treba VPN jer kupuješ srpski Tidal iako “studiraš” u Poljskoj

IMG_7309.png

kad te pitaju za potvrdu aplouduješ ovu potvrdu.
nasao na drugim ex-yu forumima, ljudi koriste za YT Premium ali prolazi i za Tidal.

Tidal ne proverava autenticnost potvrde, nego njihov algoritam samo gleda da li se ime sa potvrde poklapaju sa imenom na nalogu i to je to

samo nalepis ime i datum rodenja. zemlju studiranja biras Poljska. ne treba VPN jer kupuješ srpski Tidal iako “studiraš” u Poljskoj

Pogledajte prilog 491761
Prilažeš ovu sliku ili treba da bude editabilno (.docx) / PDF?

Hvala na podijeli ove informacije...

I što sve ide preko toga? Osim YouTube Premium, Tidal, Apple Music?

Nazad
Vrh Dno