omen je napisao(la):imam XP 1600+,gigabyte ga-7VRX,i na kraju ms TI4200,kako ovo luce da nateram da radi priblizno TI4600,a znam da moze,do sada sam imao 9684 u 3dmarku 2001[core-290:mem-567] ajde recitemi ljudi nesto!!!!!!!!!!!!:whip
omen je napisao(la):imam XP 1600+,gigabyte ga-7VRX,i na kraju ms TI4200,kako ovo luce da nateram da radi priblizno TI4600,a znam da moze,do sada sam imao 9684 u 3dmarku 2001[core-290:mem-567] ajde recitemi ljudi nesto!!!!!!!!!!!!:whip
lukar je napisao(la):A ja imam ovo FX
http://service.madonion.com/compare?2k1=4431232
Probaj da stavis svoju karticu u FSAA 4x Filtering 16x mode i startuj UT 2003 demo verziju, imaces slide show.
Probaj da stavis svoju karticu u FSAA 4x Filtering 16x mode i startuj UT 2003 demo verziju, imaces slide show.
Broz je napisao(la):lukar evo domaceg zadatka i nemirnog sna i besanih noci![]()
a ja mislim da si ti seljak i da to ne bi znao
Kao drugo da ne znam kako overclckujete ****** vase kompjutere
lukar je napisao(la):A ovo 14325 izgleda ne uklapa se u mojih 14023 haha samo lupajte seljaci![]()
lukar je napisao(la):Broz ti poredis 14325 score sa scorom koji je za oko 3000 poena manji od toga, idi umij se.
Znas koliko je 3000 poena? nedostizno!
A ovo 14325 izgleda ne uklapa se u mojih 14023 haha samo lupajte seljaci![]()
Auu kako los lik ctp; , skoro se nije pojavio ovakav ljakse na forumu, nevaspitanje nista vise.delimir je napisao(la):Otišao je Lukar u penziju![]()
simpson H je napisao(la):E sto ste takvi.S' vremena na vreme,dobro dodje ovakav shaban da nas malo uveseljava.Covek navalio i samo prica o kravama i hardweru![]()
.Bas sam se lepo zabavio.
Broz je napisao(la):Kakav crni celeronMnogo nasvirani p4 i malo manje nasviran rade9700
Setovanja neka ostanu mala tajna, a ploca je asus iako sam se protivio tom izboru...
Masina je vlasnistvo D.O.O.![]()
lukar je napisao(la):Broz aj nemoj da prosipas te seljacke fore znas, nisam ja cuvao krave s tobom. 20000 je cisti cheat, opste poznato kako u 3dmark napraviti ogroman rezultat. Kao drugo da bi izasao samo na 18000 moras jarane da imas dobar watercooling za procesor i graficku i jak overclock, a ja mislim da si ti seljak i da to ne bi znao.
******, ja hteo da ga banujem ali videh da ga nema u bazidelimir je napisao(la):Otišao je Lukar u penziju![]()
Pa gde si covece,bi mi krivo kada su te banovali.Zivis u USA a imas tu sirotinju od racunara???Trebalo je na vreme da pitas ljude sa foruma za savet ipak je to mnogo obrazovaniji i vaspitaniji svet od onog sa kojim svakodnevno komuniciras.Ipak si ti za njih,kako se ono kaze na vasem jeziku,REFJUDZIS(jeb* ga neznam kako se pise).rluka je napisao(la):Sto se seljaci prepoznase, toliko imate kompleksa da je ban morao biti odmah.
Lukar vozi camaro SS i uziva u Americi, a vi seljaci i dalje jedite 'splacine'no hard feelings.
E aj sad jos jedan ban da potvride ovo sto sam rekao.
Neko se ovdje nervira, hm ima psihijatar obrati mu se, ako nemas love da platis, javi mi se poslacu ti koji dolar.
type;
E da mi je znati ko je vlasnik citave benhmark site, stvarno tekst vam smrdi koji god napisete.
Najveca glupost je bila kad je neki papak izbacio slike koje renda NV30 chip 'cura sa kapom na glavi itd...' A slike su bile uradjene u adobe photoshop ili neki drugi program mozda grijesim od strane jedne kompanije, potrazicu njihov website. Medjutim neobrazovani ljudi ostaju neobrazovani, a jos gore kad seljaku dadnes mobilni u ruke, a donedavno sa tatom kosio travu, a djed bio u partizanima!
Kad razmislim imao je NATO pravo, trebao je poravnati sve!
Cast izuzecima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari