Šta je novo?

THL T100S / T11

E HVALA vam svima, svakako uzivam u nespavanju(ne zalim se) a svakako cu naci i vremena za zajdnicu i sva pitanja.
Ono sto mogu da vam kazem u jednoj reci foj je fenomenalan. ko uze nece pogresiti, a ja cu svakako da vam priblizim jos vise fon, kao sto rekoh GPS ce uskoro biti detaljno testiran i napisacu utiske, opet kazem brzo nadje satelite 15-ak sekundi max.

Evo kako je Ozzy i trazio stavljam jos slika snimljenih kamerom T100.

IMG_20140604_121522.jpg IMG_20140604_121456.jpg

IMG_20140604_121153.jpg IMG_20140604_121139.jpg

IMG_20140604_120811.jpg

Evo i zumeranih fotki:

IMG_20140604_121005.jpg IMG_20140604_120959.jpg

IMG_20140604_120938.jpg

Evo jos ne zumBiranih fotki:

IMG_20140604_121041.jpg IMG_20140604_120742.jpg

Ono ne znam sta da ti kazem i ja sam razmisljao o F1 ali moram da ti kazem da je po spec THL ipak bolji, ima 4 PUTA vise storage-a, THL ima FHD F1 nema(neko prednost nekome mana-ali ne znam zbog cega, navodno zbog baterije ja ovaj moj maltretiram ceo dan non stop i baterija vec dva dana drzi), veca baterija na THL-u 2750 mah u odnosu na F1 2500mah, THL 441ppi a F1 294ppi, THL ima 13Mpix kameru zadnju i prednju a F1 12,58 Mpix zadnju a prednju 5Mpix koja zapravo i nije Sony-jeva vec Omni Vision OV5648.
To je od karakteristika e sad ne znam mrzi me da trazim koliko kosta F1 ovaj ti je oko 200 jura, pa sad neko gleda sto jeftinije neko(kao ja) gleda da za odredjeni novac dobije najvise od HW.
Izbor je samo tvoj ;)

Ne znam sta da ti kazem, evo sto sam nasao neke od fotki sa F1:
640x360xcoolpad-halo-f1-camera-sample-2.jpg.pagespeed.ic.gYGJufnQ-R.jpg 640x360xcoolpad-halo-f1-camera-sample-3.jpg.pagespeed.ic.y-4jlu0hrf.jpg

640x360xcoolpad-halo-f1-camera-sample-1.jpg.pagespeed.ic.NUXMCuWc4G.jpg 640x360xcoolpad-halo-f1-camera-sample-5.jpg.pagespeed.ic.YuidMXXTtV.jpg

E sad nista ti ne sugerisem ali pogledaj moje fotke ive pronadji na netu jos neke(verujem da nije bez razloga skuplji THL) pa sam donesi odluku, moje je da ti pomognem bar za ovaj fon da ti dam informacije iz prve ruke, e sad ako neko ima F1 bilo bi lepo da prestavi fon napravi neki review kao ja i onda bi verujem lakse doneo odluku, kom se carstvu prikloniti.

Телефон делује екстра. Да сам у фази куповине озбиљно бих размислио о овом моделу, поготово што ми је сморно више да носим два телефона. За сада једино што ми се не свиђа је видео запис који жешће подбацује са бројем фрејмова (барем по ономе што сам гледао на нету). Фалио би ми и иц даљинац али ајде, цена то компензује. Да се надам, за једно годину дана да среде барем камеру и пашће неки "Кинез" и код мене.

E vis nisam se setio da snimim neki video mozda uradim i to pa okacim da vidite i to kako izlgeda.

ajd okaci neki video kad imas vremena ...tipa...nesto napolje i nesto u zatvorenom prostoru

pozdrav svima, treba mi pomoc oko THL 100s, postao sam srecni vlasnik istog :)
naime, kada mi je MTS poslao konfiguracionu poruku za upotrebu kartice, telefon mi je trazio PIN, ukucavao sam bezbroj puta nije prihvatio...mada kartica ima PIN ali je otkljucana. ubacio sam inace u slot 1 (za normalnu karticu). da li je problem u telefonu, ili mts kartici?

pozdrav svima, treba mi pomoc oko THL 100s, postao sam srecni vlasnik istog :)
naime, kada mi je MTS poslao konfiguracionu poruku za upotrebu kartice, telefon mi je trazio PIN, ukucavao sam bezbroj puta nije prihvatio...mada kartica ima PIN ali je otkljucana. ubacio sam inace u slot 1 (za normalnu karticu). da li je problem u telefonu, ili mts kartici?

Pozdrav, drago mi je da si se i ti odlucio za ovaj fenomenalni telefon, kao i ti i ja sam presrecni vlasnik istog :)
Naime, verovao ili ne ali imam isti problem kao i ti kad sma ga kupio i stavio MTS karticu u njega dobio sma konfiguraciju za net ali je trazio pin pa sam sve zivo kucao i nista, odustao sam jer mi u principu net nije ni potreban imam WiFi. Nekom treba meni uopste ne treba tako da nisam ni pisao o ovom problemu jer sma mislio nepotrebnim ali sam izgleda pogresio.
BTW, u fonu imam i VIP karticu, za nju mi nije ni ponudio podesavanja a nisam ni upisivao opet kazem ne treba mi.

@bdj a sto rucno ne ukucas parametre za net i mms?

Dusmane, ti kao da imas vlasnicki udeo u THL-u kada si tako presrecan kad neko kupi telefon.

Ne druze ja sam presrecan kad sam ja kupio fon, eh da imam sad bih bio na nekom lepom mestu ne u bg.
Ali hvala sto se interesujes za mene.

To nije baš mali problem, ja recimo imam i data protok u okviru paketa tako da ne bih bas tako lako prešao preko toga... Jel to samo kod ovog telefona ili kod svakog kineskog se dešava?

Da ja sam rekao da meni nije problem nekome jeste kao tebi recimo, ali ne vidim tu veliki problem, ukucas manuelno parametre cirka 2 minuta ti treba za to i imas data. Ja sam probao tako radi pa sam obrisao jer mi data ne treba.
Tako da nije veliki problem.

Nisam mislio nista lose, telefon je jedan od najboljih u toj klasi i super sto si ti zadovoljan, samo sticem takav utisak na osnovu postova.

pa sta mts zna. ko zna sta su oni poslali u tom podesavanju i koji pin trazi. Cudi me da uopste salju podesavanja.

Neću da hejtujem, ali zar nije 280$ previše za telefon ovakvih karakteristika, pored npr. Lenovo K910 VIBE Z (300$) i Xiaomi M3 (300$)?

Vrlo malo ima ponuda za 300$ na aliju za mi3, uglavnom su 320-350$..koji je jos bese sajt za narucivanje a da nije ali niti panda? par ljudi je narucivalo telefone odatle...
EDIT: merimobiles, a ni tu nije jeftiniji

Poslednja izmena:
molim ucesnike foruma dobre volje, da mi pomognu u podesavanju "rucno" paramatara za mts-data pakete (preko kontakta u bg-u, ako nije problem, preko privatne poruke).
naime, samo sam obican korisnik, na nivou laika sto se tice naprednih podesavanja. da napomenem, potpuno mi je jasno odusevljenje ovim telefonom - prosto, nemas osecaj da je to neki "kinez" sto je obicno sinonim za losu robu ili nekvalitetnu. prosto sam kupio ovaj tel na osnovu subjektivne procene, a same karakteristike su me odusevile - prvenstveno brutalna snaga, brzina, kvalitet slika, memorija, ali na kraju - sam osecaj u ruci. ne zaostaje za Sony Z1 niti Samsung S4 koje inace imam u porodici.

NIje problem druze pomoci cu ti oko podesavanja.

Neću da hejtujem, ali zar nije 280$ previše za telefon ovakvih karakteristika, pored npr. Lenovo K910 VIBE Z (300$) i Xiaomi M3 (300$)?

Ja sma platio fon 272$, ok a sta fali ovim karakteristikama? 2GB RAM, 32ROM, 13Mpix prednja i zadnja kamera(da ne kazem vrhunske) NFC, dve kartice(meni najveci + zato sam i kupio, a imao sam pik na Mi3, ali on je single card)savrsen ekran oblik.... ne znam sta vise da kazem naprosto tel. nema nijednu manu i za te pare je vrh bar meni.

Potrebno je da na glavnom ekranu pritisnes menu, zatim settings, pa Wireless & networks, potom uđi u Mobile networks i Access Point Names (APN).

menu > settings > Wireless & networks > Mobile networks > Access Point Names

Pritisni na menu dugme i odaberi opciju New APN i unesi sledece podatke:
GPRS
Name = Telekom Internet
APN = gprsinternet
Proxy = 172.017.088.198
Port = 8080 ili 9201
Username = mts
Password = 064
Server = Ostavi prazno
MMSC = Ostavi prazno
MMS proxy = Ostavi prazno