Neću da hejtujem, ali zar nije 280$ previše za telefon ovakvih karakteristika, pored npr. Lenovo K910 VIBE Z (300$) i Xiaomi M3 (300$)?
po meni,svako ko kupi ove kineske telefone od 200 i kusur evrića, ima mUUda do kolena :d :Klanjanje
Ovaj fon jede sve brendirane sminkerske fone kao sto je S4(sto sam vec opisivao) pa nadole a koji kostaju duplo pa i troduplo vise od 200eur.
edit;
A ja sam spreman da kad dodjem u SU kod brata pozovem tebe da sam vidis da pises o necemu o cemu ne znas, nemoj da se ljutis ali tako je druze.
Na sirovom antutu testu postizem veci skor od S4 ovi ne znaci mnogo ali veruj mi uporedjivao sa sa ortakovim S4 i znam sta pricam
Jel striktno po dusman uputstvu? Ili sa onim fkloznica napomenama? Nadam se da pričaš o data protoku?VELIKO HVALA dusman13![]()
![]()
data konekcija r a d i !!!
duzan sam pice, u najmanju ruku :cheers:
Jos jedno pitanje. Vidim da ima 32gb interne memorije. Da li je ona podeljena na delove kao kod nekih modela kineskih telefona i tableta, tj. da li je celokupna memorija (posle op. sys. i podrazumevanih aplikacija) dostupna za instalaciju aplikacija. Nedavno sam imao lose iskustvo kod prijatelja kad sam video da njegov prestigio ima izdeljenu int. memoriju tako da samo mali deo ostaje raspoloziv korisniku za aplikacija a veci deo vidi kao sd karticu.
Jos jedno pitanje. Vidim da ima 32gb interne memorije. Da li je ona podeljena na delove kao kod nekih modela kineskih telefona i tableta, tj. da li je celokupna memorija (posle op. sys. i podrazumevanih aplikacija) dostupna za instalaciju aplikacija. Nedavno sam imao lose iskustvo kod prijatelja kad sam video da njegov prestigio ima izdeljenu int. memoriju tako da samo mali deo ostaje raspoloziv korisniku za aplikacija a veci deo vidi kao sd karticu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari