Šta je novo?

THL T100S / T11

Moze i tako, ja sam ovako i radilo je.

redice i tako,ali ce mu mozda kasniti notifikacije i net ce mu sporije raditi.. bolje da obrise ta dva reda :)

Neću da hejtujem, ali zar nije 280$ previše za telefon ovakvih karakteristika, pored npr. Lenovo K910 VIBE Z (300$) i Xiaomi M3 (300$)?

po meni,svako ko kupi ove kineske telefone od 200 i kusur evrića, ima mUUda do kolena :d :Klanjanje

Poslednja izmena:
Hvala, da si kupio ovaj recimo fon nebi tako pricao.

Ovaj fon jede sve brendirane sminkerske fone kao sto je S4(sto sam vec opisivao) pa nadole a koji kostaju duplo pa i troduplo vise od 200eur.
edit;
A ja sam spreman da kad dodjem u SU kod brata pozovem tebe da sam vidis da pises o necemu o cemu ne znas, nemoj da se ljutis ali tako je druze.
Na sirovom antutu testu postizem veci skor od S4 ovi ne znaci mnogo ali veruj mi uporedjivao sa sa ortakovim S4 i znam sta pricam

Poslednja izmena:
ja bi mi3 kupio lagano da znam da moze da me izadje sveukupno 250e. posto je rizik prevelik ,znajuci nasu carinu, onda se ne isplati.

po meni,svako ko kupi ove kineske telefone od 200 i kusur evrića, ima mUUda do kolena :d :Klanjanje

A zamisli tek izraz nekoga kad vidi kako taj kinez sljaka jednako dobro ili bolje od njegovog ljubimca za koji je pukao 400+ evra..:D neprocenjivo.:d

Ovaj fon jede sve brendirane sminkerske fone kao sto je S4(sto sam vec opisivao) pa nadole a koji kostaju duplo pa i troduplo vise od 200eur.
edit;
A ja sam spreman da kad dodjem u SU kod brata pozovem tebe da sam vidis da pises o necemu o cemu ne znas, nemoj da se ljutis ali tako je druze.
Na sirovom antutu testu postizem veci skor od S4 ovi ne znaci mnogo ali veruj mi uporedjivao sa sa ortakovim S4 i znam sta pricam

Nisam ništa loše mislio,čak šta više,pohvalio sam Vas ;)
Verujem da vredi za ono šta pruža,samo se ja sa tolikim ciframa ne bih upuštao u rizik (prvenstveno mislim na potencijalne kvarove,rez.delove,...),zato sam Vas i okarakteriosao, ali sam mislio u pozitivnom smislu.
Voleo bih da ga vidim LIVE,ako te put navede u SU slobodno šibni PM.
Da te duuugo služi

VELIKO HVALA dusman13 :) :) :)
data konekcija r a d i !!!
duzan sam pice, u najmanju ruku :cheers:

Poslednja izmena:
sta da ukljuci ? internet ili mrezu uopste ?

striktno po uputstvu dusman13...da, o data protoku pricam. radi, samo sto ima i nekih polja npr. APN connection koja nisam dirao (ostalo je tako kako je).

@dusman13
Znaci ti si ga kupio preko ovog linka sto si okacio sa aliexpresa. Koliko sam ukacio izasao te oko 200 evra + 5800 din, znaci sve ukupno oko 29.000 din. Jel tako?
Koliko si ga cekao. Ja bih da kupim nesto tako ali me mrzi da ga cekam mesecima, drugarica je sa alija narucila pocetkom aprila i jos joj nije stigao.

Poslednja izmena:
Ovako izasao me je sam uredjaj 200,66 EUR ali sam dobio brdo dodataka dve one zastitne maske, koznu flip fotrolu, card reader, NFC karticu, onu olovcicu za pisanje po ekranu, dodatnu foliju za ekran i jos brdo, brdo kojekavih sitnica da ne nabrajam sada.
Da kupio sam ga preko ovog prodavca koji je stvarno OK, a ovi su racunali na carini 150 eur platio sam 5708 postaru, mrzi me sad da trazim deklaraciju ali mislim da je pdv i carina 5580 ili tako nesto i jos ovi iz poste malo preko 100 dinara uzese i to zajedno ispada 5708 RSD.
Cekao sam ga 20 dana a zena kojoj sma kupio istog dana kod drugog prodavca drugi telefon INEW V3 je cekala 19 dana.
Neces cekati mesecima veruj mi telefoni dolazi uglavnom Singapurskom posto tako salje i ovaj prodavac a nacentriraj tako da mu napravis dovoljno vremena da istestira fon da prodje uplata tvoja i sve da ti posalje jer sredom ide avion koliko znam za Srbiju uglavnom dodje brzo u nasu zemlju onda nasi smaraci ga drze par dana meni su oba fona drzali samo dva dana mada znam nekim i po 10 dana.
Ako je tada narucila nek pripazi za istek vremena jer ako istekne odose pare a mozda ne vidi ni telefon.
Pozz

jel prodavci stvarno testiraju telefone pre nego što ih pošalju, ili je to onako lepo zvuči za kupce?

prodavac kod koga sam ja kupio telefon piše zaista na svom profilu 'carefully test before shipping'...mislim, mogu samo da mu verujem na reč, ali nešto sumnjam da to rade...daj bože da ga upale pre slanja da vide da li bar generalno radi telefon...detaljno i pažljivo testiranje bi podrazumevalo da probaju wifi, data protok, kako radi bluetooth, jel rade mikrofoni, itd...prosto sumnjam da se toliko bave svakim primerkom...

Poslednja izmena:
Evo jedne fotke u mrklom mraku u 10 minuta do ponoci nocas u bebinoj sobi sa 1,5-2m razdaljine sa automatskim blicem znaci u sobi totalni mrak kao i napolju znaci 101% mrak sa automatskim blicem.

Pogledajte prilog 143985

Jos sad gledam na fonu ovu fotku i kod mene na monitoru LG TFT 21inch i mnogo lepse boje su na fonu ili je to samo moj dozivljaj, ali iskreno lepse boje su na fonu iako je 5 incha.
Ostao sam vam jos duzan za snimke i to cu uraditi.

PS samo kliknite na fotku pa ce vam u drugom prozoru izaci full fotka u punoj rezoluciji.

Jos jedno pitanje. Vidim da ima 32gb interne memorije. Da li je ona podeljena na delove kao kod nekih modela kineskih telefona i tableta, tj. da li je celokupna memorija (posle op. sys. i podrazumevanih aplikacija) dostupna za instalaciju aplikacija. Nedavno sam imao lose iskustvo kod prijatelja kad sam video da njegov prestigio ima izdeljenu int. memoriju tako da samo mali deo ostaje raspoloziv korisniku za aplikacija a veci deo vidi kao sd karticu.

Jos jedno pitanje. Vidim da ima 32gb interne memorije. Da li je ona podeljena na delove kao kod nekih modela kineskih telefona i tableta, tj. da li je celokupna memorija (posle op. sys. i podrazumevanih aplikacija) dostupna za instalaciju aplikacija. Nedavno sam imao lose iskustvo kod prijatelja kad sam video da njegov prestigio ima izdeljenu int. memoriju tako da samo mali deo ostaje raspoloziv korisniku za aplikacija a veci deo vidi kao sd karticu.

uvek su podeljeni. to su internal storage i phone storage. phone storage se u file manageru vidi kao sdcard0.
da, ume da bude gadno ako je losa podela. u principu je internal storage predvidjen za aplikacije, a phone za sve ostalo. ja na zopo c2 imam 1.5gb internal i jos ga nisam popunio. imao sam brdo aplikacija koje nisam koristio i naisao sam na stativu kada sam hteo da instaliram igru od 300 mb, ali to je reseno brisanjem glupih aplikacija koje nikada nisam upalio.
Mislim da su na thl telefonima dodelili 8gb internal storage i ostalo za phone. sigurno da neces imati problem na bilo kojem telefonu sa malo vise memorije.

Nisu ni svim telefonima podeljeni.

Vidi druze ovako, izdeljeno je naravno Internal storage ima 6 GB ja sam svasta instalirao iavailable mi je 5,39 GB. A Phone storage mi je 22,01 GB, plus sam kupio karticu od 32 GB tako da imam prostora sve ukupno negde oko 50 i kusur onako sve ukupno sto je jako mnogo nemoj da se cimas zbog toga nemas razloga.

Kakav je taj INEW V3 ? Ekran u odnosu na THL? Jel stvarno brutalno tanak ,7mm?
Koliko te je izašao?

Poslednja izmena:
Pa nisam bas siguran da je uvek podeljeno. Mislim da je to samo na kinezima. na N3 recimo nije podeljeno. To zna da bude zeznuto, jer ipak imas igrica koje zauzimaju i po 1 gb a ne mogu da idu na karticu. Cak i kad mogu dobar deo fajlova ide na unutrasnju memoriju. Mislim da to rade zbog jeftinijih komponenti.
Ako je 6gb dostupno to mi je sasvim ok, mada to je isto kao da sam kupio telefon od 8gb i stavio karticu

Nazad
Vrh Dno