Nekada prije, se znalo lutati po jednom levelu cijeli dan dok ne izmozgaš šta dalje ...
kad izlazi thief? :/
Onaj "eye" gde sve ima neki plavi sjaj je retardirano. To je boljka novijih igara gde bi kad god neko zabode u toku nivoa lako nasao resenje. Secam se da sam u prva dva thief-a proveo sate istrazujuci cele nivoe i opet bih. Samo se nadam da ce postojati neki hardcore mode...
Ja sam igrao Thief 3 samo i nisam se nešo oduševio. Uzeo onu močagu i pokrc'o sve neprijatelje na nivou i posle samo šetao i pokupio šta mi treba. Eventualno ugasim sveće i šta već ima onom strelom sa vodom. Prelako mi bilo.
Najzabavnije je Thef igrati tako da te niko ne primeti, i da sto manje neprijatelja onesvestiš ili čak nikoga. Nema tu osećaja zadovoljstva na kraju misije ako sve redom udaraš batinom, gađaš onim strelama sa uspavljujućim gasom ili šta već. Meni je najmoćnije kad na kraju mislije vidim da nikoga nisam onesvestio, izazvao nula štete i primio nula štete.,) Jeste da je igra tako mnogo duža i teža ali je i bolja.
Drago mi je što je potvrđeno da će u opcijama sada biti moguće potpuno onemogućiti "non-lethal" onesposobljavanje neprijatelja, ili aktivirati opcije za automatski game over ako je igrač primećen od strane AI-a. To mi uliva poverenje da je cela igra pravljena sa takvim stilom igranja na umu.
Pa sto ne napisu koja je to rezolucija i sa kakvim detaljima koja se smatra pod recommended, ovako kao da nisu ni napisali..
Verovatno neki niži nivo težine. Vidi se da su uključena sva pomagala. Focus, putokazi, označavanje loota... sve će to biti moguće isključiti u opcijama a na višim težinama će između ostalog i AI biti znatno osetljiviji.Ne kontam kako ga ne vide? Jel ovo piece of cake difficulty?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari