Ama, slazem se sa tobom 100%, ovo sa klipa deluje uzasno. Nego me je odusevila ta iznrevirana, kratka i jasna konstatacija iz tvog prethodnog posta.![]()
Zasto komplikovano kada moze jednostavno
Jos ovaj biser na videu rece kako su zadrzali Thief DNA?
Taj DNA je izgleda poprimio abominalne elemente, mutacije!
Jesu zadrzali su DNA, ali od krave Milave...
Interesantno je kako su mu stavili sake da se vide, isto kao da mu rastu iz ociju. Ljudi, mene je bilo sramota da gledam ovaj video klip, kada sam vidio ono nisanjenje - kruzici po tijelu, tu sam batalio gledanje. Bolje da nista nisu prikazivali.
Realno trebali su samo da prepakuju keca i dvojku u novi endzin i vec bi zaradili dosta a kamoli da se proseravaju sa cetvorkom.
Ima dark mod (Thief 1) u engine-u od Doom 3. Nesto kao Black Mesa mod za HL1 u engine-u od dvojke. Nisam ga instalirao, ali deluje dobro
To je u današnjim igrama normalno, nisu oni retardi nego treba da prodaju igru i retardima.Na primer Dishonored je imao sličnu moć, koja je omogućavala da se likovi i predmeti vide kroz zidove, detektovala objekte sa kojima je moguće imati interakciju. Pa opet je igra bila odlična ako se većina moći izbegava i isključe oni markeri koji pokazuju gde treba ići. Tada postaje pravo staromodno first person stealth iskustvo veoma nalik na Thief.
Isto i ovde, ne pada mi na pamet da kvarim igru takim novotarijama, igraću je onako kako se Thief i igra. Meni je najvažnije što je sve ostalo izgleda baš na mestu. Biće ovo jedna sjajna igra.
Sve je to uzaludano... Zvuci pesimisticki, ali tako je. Thief cetiri, next gen igra za next gen igrace. Jedva cekam da isprobam ovaj bullet time. :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari