Prema onome sto pricaju ljudi na zvanicnom forumu igra je daleko od shitine, a mnogo je bolje optimizovana od DeusEX IW koji jeste krs igra.kowalski je napisao(la):Igra je koliko sam putem neta uspeo da se informisem zahtevna isto (a mozda i vise) kao DEUS EX2 IW,sto i nije cudo sa obzirom da je igru radila ista ekipa.Uglavnom,SHITINA,eto sta.
Ma nisam mislio na samu igru kad sam napisao da je SHITINA,nego na optimizovanost,koje je kao sto si i sam napisao izgleda O.K.,tako da nema dileme THIEF 3 verovatno rules!Minja je napisao(la):Prema onome sto pricaju ljudi na zvanicnom forumu igra je daleko od shitine, a mnogo je bolje optimizovana od DeusEX IW koji jeste krs igra.
driver je napisao(la):Zorro, gde vide DVD, stigla na 3CDa![]()
Milan82bh je napisao(la):Iga je u principu OK.Nije ono sto sam ja ocikivao ali tu je negde.Grafika....nista posebno,ime nekih zanimljivih detalja ali u principu smece.Zahtevnost...pa....da kazem da mi na X800 ne koci bio bih malo bezobrazan ali vec na 9800Pro pokazuje blago usporenje kad se iskljuci "Bloom" tj. ukljuci AA4X naravno sve na High!
Malo nedovrsena jer mi se texture(senke) mesaju sa Cat.4.4!
Sve u svemu,vredna pomena!
I ono najvaznije...igra je cista ARKADA
poz
driver je napisao(la):Zorro, gde vide DVD, stigla na 3CDa![]()
USA izdanje (koje mi imamomilos1985 je napisao(la):Svasha... imam je i na cd-ima i na dvdu.
Inace igra je dobra. Jeste zahtevna ali dalekoooo manje od DEus Ex-a
Pa tako je bilo i za Deus EX IW "made for stupid Americans" uproscena bez unapredjivanja lika(njegove snage,brzine,preciznosti,hackerisanja...) samo na one "bio pro modove" neke glupe implante(doduse nisu bas losi) ali da resavam sporedni quest da bi dobio mogucnost da pratim tragove nekoga ko jue prosao tim putem odavno ili gledam kroz zid... nema sanse(NEMOJ DA VAS LAZU NAPRAVLJENA JE DA RADI I IZGLEDA BOLJE NA X Boxu-Mislim na Deus EX2) Zasto bi se Thief 3 razlikovao... :wall:Milan82bh je napisao(la):Iga je u principu OK.Nije ono sto sam ja ocikivao ali tu je negde.Grafika....nista posebno,ime nekih zanimljivih detalja ali u principu smece.Zahtevnost...pa....da kazem da mi na X800 ne koci bio bih malo bezobrazan ali vec na 9800Pro pokazuje blago usporenje kad se iskljuci "Bloom" tj. ukljuci AA4X naravno sve na High!
Malo nedovrsena jer mi se texture(senke) mesaju sa Cat.4.4!
Sve u svemu,vredna pomena!
I ono najvaznije...igra je cista ARKADA
poz
Minja je napisao(la):
milos1985 je napisao(la):Pa Thief je sasvim ok na PCu, neznam cemu toliko price, a retko ko ga je zaista igrao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari