Šta je novo?

Thief 3 izasao?

Ma zavrshio vec 4.deo :D:D

Zvanicno izlazi sutra ili prekosutra u USA. Za sada ga jos nema u "slobodnoj distribuciji".

Driveru, osecam li to u tvom komentaru dozu sarkazma glede pomenute igre?:-devil-:

Igra je koliko sam putem neta uspeo da se informisem zahtevna isto (a mozda i vise) kao DEUS EX2 IW,sto i nije cudo sa obzirom da je igru radila ista ekipa.Uglavnom,SHITINA,eto sta.

kowalski je napisao(la):
Igra je koliko sam putem neta uspeo da se informisem zahtevna isto (a mozda i vise) kao DEUS EX2 IW,sto i nije cudo sa obzirom da je igru radila ista ekipa.Uglavnom,SHITINA,eto sta.
Prema onome sto pricaju ljudi na zvanicnom forumu igra je daleko od shitine, a mnogo je bolje optimizovana od DeusEX IW koji jeste krs igra.

Procitao sam review na actiontip.com i kazu ljudi da nije losa. Da je zadrzala pc feel i tako to...

Igra je danas izasla,a verovatno sutra silazi sa....
Videcemo sta ce cika Guru da kaze....

Da, da, curi polako od veceras... :p

Ide na 3 CD-a, i to je USA verzija. U Evropi zvanicno izlazi oko 10. juna, a bice iskljucivo na DVD-u?!?
I pored nekih "konzolitis" kompromisa, die-hard fanovi serijala su uglavnom zadovoljni igrom :eyebrows: .

Poslednja izmena:
Minja je napisao(la):
Prema onome sto pricaju ljudi na zvanicnom forumu igra je daleko od shitine, a mnogo je bolje optimizovana od DeusEX IW koji jeste krs igra.
Ma nisam mislio na samu igru kad sam napisao da je SHITINA,nego na optimizovanost,koje je kao sto si i sam napisao izgleda O.K.,tako da nema dileme THIEF 3 verovatno rules!

Poslednja izmena:
Zorro, gde vide DVD, stigla na 3CDa :D

driver je napisao(la):

Obrati paznju da sam u svom poslednjem postu koristio "future tense" :)

Iga je u principu OK.Nije ono sto sam ja ocikivao ali tu je negde.Grafika....nista posebno,ime nekih zanimljivih detalja ali u principu smece.Zahtevnost...pa....da kazem da mi na X800 ne koci bio bih malo bezobrazan ali vec na 9800Pro pokazuje blago usporenje kad se iskljuci "Bloom" tj. ukljuci AA4X naravno sve na High!
Malo nedovrsena jer mi se texture(senke) mesaju sa Cat.4.4!
Sve u svemu,vredna pomena!
I ono najvaznije...igra je cista ARKADA
poz

Milan82bh je napisao(la):
Iga je u principu OK.Nije ono sto sam ja ocikivao ali tu je negde.Grafika....nista posebno,ime nekih zanimljivih detalja ali u principu smece.Zahtevnost...pa....da kazem da mi na X800 ne koci bio bih malo bezobrazan ali vec na 9800Pro pokazuje blago usporenje kad se iskljuci "Bloom" tj. ukljuci AA4X naravno sve na High!
poz

ARKADA!!?? M**u im njihovu... cemo kamenjem na njih... :d

Oba dela dosad su bile odlicne igre (za gold ne znam treba tek da ga odigram), ali da sad naprave takav kompromis, to stvarno nije fer ... jer koliko mi se cini Thief nije nikad bila igra za shiroke narodne mase... ispravite me ako greshim ?

BTW: Moguce da je promena razvojnog tima (Looking Glass u Ion Storm) rezultovala "arkadisanju" igre...

POZ

Poslednja izmena:
Ne znam,mozda gresim nisam igrao 1 i 2-jku ali ovo mi se ne cini kao simulacija.Mozda zbog Splinter Cell-a!!! ko zna! :d

Poslednja izmena:
Dobra je igra. Nisam fasciniran, ali sam zadovoljan, s obzirom kako je slutilo da ce da ispadne. Odrzava vatru...
Die-hard fanovi prva dva dela slobodno mogu da je nabave, bice arkada samo ako oni to zele. Ja je igram na "standardni" nacin, i u prva dva nivoa nisam uocio ama bas nikakav "kompromis" prema vlasnicima konzola (osim ucitavanja nivoa u vise segmenata).

driver je napisao(la):

Svasha... imam je i na cd-ima i na dvdu.
Inace igra je dobra. Jeste zahtevna ali dalekoooo manje od DEus Ex-a

milos1985 je napisao(la):
Svasha... imam je i na cd-ima i na dvdu.
Inace igra je dobra. Jeste zahtevna ali dalekoooo manje od DEus Ex-a
USA izdanje (koje mi imamo :) jer se jos nije pojavila evropska verzija) ide na CD-ovima, evropsko (koje ce se pojaviti do sredine juna) ce biti iskljucivo na DVD-u.

Milan82bh je napisao(la):
poz
Pa tako je bilo i za Deus EX IW "made for stupid Americans" uproscena bez unapredjivanja lika(njegove snage,brzine,preciznosti,hackerisanja...) samo na one "bio pro modove" neke glupe implante(doduse nisu bas losi) ali da resavam sporedni quest da bi dobio mogucnost da pratim tragove nekoga ko jue prosao tim putem odavno ili gledam kroz zid... nema sanse(NEMOJ DA VAS LAZU NAPRAVLJENA JE DA RADI I IZGLEDA BOLJE NA X Boxu-Mislim na Deus EX2) Zasto bi se Thief 3 razlikovao... :wall:

Pa Thief je sasvim ok na PCu, neznam cemu toliko price, a retko ko ga je zaista igrao.

Minja je napisao(la):

Eto da vidite da smo i mi po necemu napredni. Npr. mi imamo mnogo vise dvd izdanja nego ameri i drugi evropljani... mi imamo True Crime, Painkiller, Splinter Cell, Battelfield Vietnam...

milos1985 je napisao(la):
Pa Thief je sasvim ok na PCu, neznam cemu toliko price, a retko ko ga je zaista igrao.

Ja sam igru juce nabavio i mogu da kazem da je ispunila moja ocekivanja. Grafika je po mom misljenju odlicna (na nivou Splinter Cell-a), nivoi su odlicno osmisljeni (barem oni koje sam odigrao). Zvuk je isto dosta dobar (interesantni su mi bili i komentari neprijatelja). Ovo je moje subjektivno misljenje o igri. Naravno neko se sa ovim sto sam napisao nace sloziti. Sve u svemu igru vredi probati. Pozdrav.

Nazad
Vrh Dno