- Učlanjen(a)
- 17.01.2001
- Poena
- 709
Paradigma je napisao(la):Mozda se vratis staroj ljubavi posle ovog modela. Meni izgleda odlicno, a funkcionalno bi trebalo da presisa TT7+. Vec ga vidim u svojoj masini, da li neko kupuje TT9?![]()
jazza je napisao(la):Pa sta da kazem ja za TT7+ koji ima celih 740 gr. cini mi se bez ventilatora, a mozda i sa njim u svakom slucaju je mnogo, ali radi posao. A onaj koji ima sto pa ne moze da se zavuce pozadi definitivno nece kupovati ovakav, kuler ili pak ce ga staviti na odgovarajucu brzinu i nece vise da se zavlaci. U svakom slucaju lepo izgleda TTV11 lepo izgleda ako nista drugo![]()
Miroslav je napisao(la):ajde dosta, uzmite desktop kuciste i nemojte da brinete za tezinu
Alexandar je napisao(la):Tesko da ima toliko. AMD preporucuje max 400g na socket-u, ne verujem da bi toliko odsupili od specifikacije. SLK800 ima 530g bakra, a poznato je kakav je to kuler.
Alexandar je napisao(la):Tesko da ima toliko. AMD preporucuje max 400g na socket-u, ne verujem da bi toliko odsupili od specifikacije. SLK800 ima 530g bakra, a poznato je kakav je to kuler.
jazza je napisao(la):Pa sta da kazem ja za TT7+ koji ima celih 740 gr.
Sasa je napisao(la):Dva komada mozda i imaju toliko, medjutim jedan, pa makar i sa ventilatorom ni slucajno.
Ne znam cifru, ali dovoljno je imati predstavu o specificnoj tezini bakra i biti siguran da TT7+ ne moze da ima 740 gr.
Pozdrav!
Alexandar je napisao(la):Ne verujem, kome jednom udje Thermalright u masinu, taj vise ne zna za bolje![]()
Genghis Khan je napisao(la):Ali onaj "gril" (ako se tako moze nazvati) terba odmah skinuti...Chini mi se da je ono mnogo povrshine...Ja sam skinuo i one "zice" a kamoli ovako neshto
Inache fora da potenciometar bude na pozadini kucishta mi se ne svidja uopshte...shta da rade ljudi koji imajo stolove za komp (ne mogu da zavuku ruke pozadi)...Shta ce oni da rade...da izvlache kucishte da bi podesili cooler...smaranje...Mislim da bi bilo mnogo jache da je taj potenciometar uradjen za 3,5" prostor...flopy i onako ne koristim pitaj boga koliko...![]()
drjackyll je napisao(la):![]()
![]()
![]()
Slazem se...
Najvise mi se svidja: All new designed fan grille: “X” edition
E to vam je pravo :hump: !
delimir je napisao(la):I coolerMaster je lansirao model sa potenciometrom za kontrolu obrtaja fan-a koji se montira kao PCI bracket...Meni je sve jedno, ionako bih to izveo na prednji panel bio on TT ili CoolerMaster...
Takodje mi se cini da je onaj gril prevelik, ali lepo izgleda...
Genghis Khan je napisao(la):Ma da , i ja se slazem da lepo izgleda ali kao shto sam napisao funkcionalnost je smanjena definitivno...Chudi me da se u ovako velikim firmama ne vodi rachuna o ovakvim detaljima ???
mikis je napisao(la):Pa prvo, otkud znaš da je smanjena dok ga ne vidiš, a zašto misliš da ne vode računa? Možda oni samo (ispravno) razmišljaju da je najvećem broju korisnika bitniji dobar izgled od stepen-dva veće temperature. Zaluđenicima i onako ostaju SLK, peltieri i Vapočili![]()
Genghis Khan je napisao(la):Pa ako mi dokazesh da je veci protok vazduha sa ovakvim grilom nego sa klasichnim zicama onda te vodim na cheers ...PA bre fizika i nishta vishe...Ma kakva fizika...Zdrav razum...Ako hocesh da probash , iskroji parche kartona onako kako izgleda gril na 11ici pa ga stavi preko svog coolera (ventilatora) pa posmatraj temperaturu...
mikis je napisao(la):Ok, i šta misliš kolika je razlika u temperaturi? Verujem da nije veća od 2-3 stepena, što je za prosečnog korisnika kome je bitno da mu unutrašnjost kompjutera do yaya izgleda sasvim zanemarljivo.
Genghis Khan je napisao(la):Pa 2-3 stepena i nije malo...A mislim da je razlika barem 4 stepena ali nije bitno...U svakom sluchaju bitno je da cooler vrshi svoju funkciju...Da hladi...A izgled bi ipak terbao da bude na drugom mestu...Sve se to moglo i zaobici a da on opet izgleda do yaya...
mikis je napisao(la):Eto, a neka je i 5, a ja znam ljude koji su insistirali da uzmu Volcano 9 iako bi im Titan ili Spire od 5-6€ odradili posao... i znam čoveka koji ga je uzeo, a temperatura procesora mu je u idle-u i dalje preko 50 stepeni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari