Šta je novo?

ThermalTake Smart SE 630W - SPS-630M

borko1989

Poštovan
Učlanjen(a)
11.07.2015
Poena
54
Da li je ovo napajanje dovoljno za AMD
FX-8300 3.3GHz ,GIGABYTE GV-R795WF3-3GD Radeon HD 7950 3GB 384-Bit GDDR5 4 GB ram memorije?

И више него довољно.

Znaci necu pogresiti ako uzmem ovo napajanje.Citao sam dosta njih ga hvali.

Узми слободно, ја имам 730w верзију и ради као докса. :)

Samo jos jedno pitanje. Znas mozda duzinu 4+4 cpu kabla?

Немам појма, нисам код компа да измерим. Али ако имаш full tower као ја, биће кратак, па ћеш морати ставити онако испод плоче.

Ako ti bude kratak, kupis produzni 8 pin za 300kinti :)

Ма какви за 300 кинти, само sleeve. :)

Не знам за те обичне, ја узео sleeve-оване наставке на eBay-у :)

Da, da. Sećam se sada kablova, samo što su bili skuplji od celog napajanja :(

Шта ћеш, лепота нема цену :)

Ja isto imam 730 ako mozes da se spruzis za njega nebi bilo lose za neki buduci upgrade.

Imam ovo napajanje od 630w i na njemu teram sledece:
I5 [email protected] na 1.2v
2x4gb ddr3 1600mhz
1x hdd
1x ssd
radeon 6850
6 case ventilatora 14cm

Planiram graficku da zamenim sa GTX 970 (verovatno G1 gaming) ili mozda r9 280x koja je mnogo veci potrosac.

Da li ce napajanje moci da radi bez problema,planiram i da kloknem graficku ?

Na stranom forumu,tomshardware,sam procitao da niko ne preporucuje ovo napajanje i da spada u Tier4 kategoriju,a opet na nasim domacim forumima ljudi hvale ovo napajanje.

Racunao sam potrosnju i preko raznih online kalkulatora,ali su dosta nepouzdani i svaki daje drugaciju cifru,pa mi treba savet iz prve ruke.

Radice i sa 280x. Da nije ne znam koliko kvalitetno napajanje, nije. Ali je najjeftinije pristojno modularno kod nas.

Radice bez problema, drugar je na njemu terao 4690k 4.6GHz i 280X overklokovanu, ja sam mu spakovao komp i nisam ni jednog trenutka pomislio da nece biti dovoljno.
Nije najkvalitetnije napajanje, ali nije ni najlosije. Uzimaj bilo koju od te dve graficke i uzivaj :)

Nazad
Vrh Dno