toxicm
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.01.2012
- Poena
- 275
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i7 7700 / LC-CC-120
- Matična ploča
- Asus H110M-C
- RAM
- Kingston HyperX HX424C15FB/8 8GB DDR4 2400MHz CL15
- GPU
- XFX RX470 4GB RS Triple X
- Storage
- SSD CT250GB BX100 + HD WD500GB + 320GB
- PSU
- Chieftec ELP-700S 700W
- Kućište
- Chieftec LF-02B
- Monitor
- Samsung T220
- Ostale periferije
- WF TV2000XPG, P217D
- Laptop
- Asus ROG Strix G15
- Mobilni telefon
- Pixel 6a
- Pristup internetu
- ADSL
- Mobilni internet
@weber
Pa i imam osetljiv sluh dosta.
Ali, opet, dva venta su mi bila prihvatljiva, vec sa tri (a tek sa 4) sam uvece cupao kablove ako ne igram nesto. Glava me zaboli posle pola sata na netu, a ne mogu uvek da pustam muziku.
@perpak
Po meni je ova Libra 01 trenutno najbolji izbor, bez razmisljanja bih je uzeo jer nudi najvise za cenu. Kvalitetno odradjeno kuciste, lepo na oko (bar meni, izgleda ozbiljnije), sa 5 ventova i kontrolom, svim konektorima i opcijama. Vise novca za kuciste + ventove ne bih dao nikad, a mislim da trenutno nema konkurenciju. CM kucista imaju jako naduvanu cenu, bas kao i sve ostalo sto prodaju i ne bih uzima0 nista od njih ako mi nije neophodno.
Pa i imam osetljiv sluh dosta.
@perpak
Po meni je ova Libra 01 trenutno najbolji izbor, bez razmisljanja bih je uzeo jer nudi najvise za cenu. Kvalitetno odradjeno kuciste, lepo na oko (bar meni, izgleda ozbiljnije), sa 5 ventova i kontrolom, svim konektorima i opcijama. Vise novca za kuciste + ventove ne bih dao nikad, a mislim da trenutno nema konkurenciju. CM kucista imaju jako naduvanu cenu, bas kao i sve ostalo sto prodaju i ne bih uzima0 nista od njih ako mi nije neophodno.