eatmyshorts
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.06.2005
- Poena
- 319
Nešto gledam kako da utišam onaj Intel Box kuler na procesoru pa mi pada na pamet da eventualno uzmem TT BigWater ili neki sličan water cooling sistem. Planiram da malo više cedim ovaj moj Pentium E pa nebi bilo loše da mu obezbedim i neko bolje hlađenje :-devil-:. E sad pošto nikada ranije nisam imao prilike da se susretnem sa ovakvim načinom hlađenja imam nekoliko pitanja:
1. Da li je vodeno hlađenje dovoljno tiho, odnosno da li se može porediti u tom smislu sa, recimo, nekim tišim vazdušnim hladnjacima?
2. Koliko često ovakav sistem zahteva održavanje? Cilj je da se malo poigram sa klokovima pa da onda sve lepo upakujem u kućište i da to ne diram neko vreme.
3. Koja je razlika između BigWater 735 i 745 sistema, odnosno čemu služi onaj dodatni radijator na 745?
1. Da li je vodeno hlađenje dovoljno tiho, odnosno da li se može porediti u tom smislu sa, recimo, nekim tišim vazdušnim hladnjacima?
2. Koliko često ovakav sistem zahteva održavanje? Cilj je da se malo poigram sa klokovima pa da onda sve lepo upakujem u kućište i da to ne diram neko vreme.
3. Koja je razlika između BigWater 735 i 745 sistema, odnosno čemu služi onaj dodatni radijator na 745?