- Učlanjen(a)
- 20.05.2008
- Poena
- 555
Znam da se pojavljivao u kratke navrate kod nas na trzistu. Zna li neko da li ce se pojaviti ponovo?
Koliko vidim, po nasim sajtovima, nema ga vise nigde a i po inostranstvu (EU) nije ga lako naci. Sigurno ga vise i ne proizvode vec samo se rasprodaju zalihe kod maloprodaja. Ja sam ga narucio preko drugarice iz Berlina kod Caseking-a. Za NG kad je dolazila nije mogla da ga donese pa je sledeca prilika krajem ovog meseca. Bice i mini review od mene. Posle sam proveravao Caseking-ov sajt i vise ga ni kod njih nije bilo, sigurno sam kupio medju poslednjim primercima kod njih. Thermalright je izbacio nove modele koji ga menjaju, citaj Archon ali on je siri i visi za 10mm. Po meni a i po testovima na netu je za visinu od 160mm Venomous X najbolji kuler ikada a i lep je. Narucicu i metalne drzace 2 para za ventilatore a ove plasticne bi izbacio, kao i adapter za Intel 2011 podnozje tako da mogu da ga koristim za bilo koju platformu sada a i buduce, posto ce Haswell koristiti rupe kao za 1155/1156.
Ovde mogu da okacim samo skeniran racun za isti kao dokaz kupovine.
Po meni a i po testovima na netu je za visinu od 160mm Venomous X najbolji kuler ikada a i lep je.
ne zaboravi megisu, sa svojih 158mm...
Can't wait to get my baby![]()
Hmmmm, s obzirom da jedan NH-D14 (a i ko zna sta sve jos, BTW) takodje ima visinu od 160mm - tesko da moze Venomous da se meri sa njim
Da si rekao *single-tower* od 160mm, pa jos i 'ajde de... ali ako ako pominjes samo visinu, onda taj Venom, koliko god da je dobar - a dobar je, nema sta - jednostavno je slabiji od ovih dual-tower zveri![]()
npr thermalright ty-141, 147, 143
moozda i ty-150...ako imash wide kucishte i ako nema konflikta sa memorijom.
Eh, Archon-a sam skroz prevideo, my badarchon je 170mm + prima 14 odnosno 15cm ventove (ty-150), i sa ovim poslednjim montiranim mislim da prevazailazi lagano i 180mm, plus ako zbog memorije morash malo da ga izdignesh...morash imati jaaako shiroko kucishte da bih ga zatvorio.
tako da, kome je bitnije da ima visoku memoriju, a ima ultra shiroko kucishte, moze da razmislis u pravcu npr archon-a ili megishe,
montiranjem memorije u udaljenije slotove.
zato, dualtower reshenja povrshinski vishe prekriju prostor ploche, ali nisu toliko bash visoki....osim eventualno silver arrow-a sa 150 ventom u sredini![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari