Šta je novo?

The Witcher (A New Saga)

Zar neko još koristi CryEngine?
Unreal je logičan izbor. Njega su izabrali da im se ne bi desio CP2077. Unreal je lako ispeglati jer ga ogroman broj ljudi koristi. Čini mi se da je neko od developer ova naveo kao jedan od razloga.

Zar neko još koristi CryEngine?
Unreal je logičan izbor. Njega su izabrali da im se ne bi desio CP2077. Unreal je lako ispeglati jer ga ogroman broj ljudi koristi. Čini mi se da je neko od developer ova naveo kao jedan od razloga.
CryEngine ima 5 revizija, poslednji je CryEngine V.
Kingdom Come: Deliverance jer recimo pravljen u njemu.
Naravno da se i dalje koristi, ređe ali se koristi.

Pored ove New Saga trilogije, najavili jos dve zasebne igre:

a1vei9.jpg

Sirius is a codename for the game developed by The Molasses Flood, set in The Witcher universe
and created with support from CDPR. It will differ from our past productions, offering multiplayer
gameplay on top of a single-player experience including a campaign with quests and a story

Canis Majoris is a full-fledged Witcher game, separate to the new Witcher saga starting with Polaris.
It will be developed by an external studio headed by experienced developers who have worked on past
Witcher games.

Jedina dobra stvar od celog debakla sa cyberpunkom je sto dobijamo novu witcher igru zbog toga 😂

The next Witcher game has now entered full-scale production, says CD Projekt RED:

• Project Polaris – the first instalment in the new Witcher trilogy – has progressed to full-scale production
I’m proud to confirm that several weeks ago the Polaris team wrapped up preproduction and moved on to full-scale production – the most intensive phase of development. We are very pleased with our progress on this project, and I wish to thank the team for its dedication – says Michał Nowakowski, Joint CEO of CD PROJEKT.

Šta god to značilo :) I dalje nemam predstavu da li izlazi sledeće godine ili 2030. :D

Vidim je ode novi Wiedzmin u next gen :cool:
Jedno je sigurno da sigurnije ne može... Geralt će nam jako nedostajati :cry: Još ako ubace opciju da kreiraš svog Witchera, tek tada neće biti šanse protiv belo-kosog...

Edit: Valja pomenuti onu igru o kojoj se ništa ne zna... Razvija je tim koji je izvorni CDPR tim a to može pokidati samo tako. Možda bude to više Witcher nego "novi" Witcher, videćemo.
Zovu se Rebel Wolves a ta njihova igra Dawnwalker.

Atmosfera, muzika i cela situacija izgledaju kao side quest u Witcher 3. Ono što mi se ne sviđa je što Ciri pije napitke i malo izgleda ko iz reklame za hijaluron. :)

Upropastiše joj izgled, uopšte mi ne liči na Ciri (iako je starija u trejleru). Baš deluje otečeno u licu.

Upropastiše joj izgled, uopšte mi ne liči na Ciri (iako je starija u trejleru). Baš deluje otečeno u licu.
Nadam se da je samo u sinematiku takva, ali posto joj je i glas drugaciji, a i lore su izgleda ignorisali...

Neko reče: "Reminder that Cyberpunk first trailer was released 8 years before the game."

Ne verujem da ce bas 8, ali 4 je sasvim realno.

Ciri izgleda bas kako i treba da izgleda, starije, sa dosta iskustva iza sebe. I dalje lepa, i naravno nije baby face, itd, da ne budem perverzan, ali mislim da je to to.
Plus ovo je cinematic, u igri ce to biti jako slicno, ali ne isto.

kao sto labello rece, ovo je cinematic, igra nece ni blizu ovoga da izgleda + je unreal engine, kad bude izasla nece biti igriva barem pola godine dok ne ispeglaju sve, steta sto su napustili red engine..

Ciri izgleda bas kako i treba da izgleda, starije, sa dosta iskustva iza sebe. I dalje lepa, i naravno nije baby face, itd, da ne budem perverzan, ali mislim da je to to.
Plus ovo je cinematic, u igri ce to biti jako slicno, ali ne isto.
Ima na redditu slike Geralta iz prvog trejlera, ogromna razlika u odnosu na igru, tako će biti i ovde garant

Kako su joj tačno upropastili izgled? Ne izgleda identično kao lik u igrici iz 2015. godine? Aj nemoj da se *****avamo sa ovakvim bezveznim komentarima, nismo deca.
Oh... izvini što sam izneo lično mišljenje.
I da, ne izgleda kao lik iz 2015. godine, tada je izgledala bolje. To što je starija ne znači ništa, mogli su lepše da je naprave, a ne da se starost koristi kao opravdanje što ne izgleda isto.
Ne znam kako ne vidiš razliku, obrazi prenapumpani, obrve stanjene (kao čupane pa nacrtane), oblik ustiju totalno drugačiji.
Sva sreća pa je trejler pa ne očekujem da ovako izgleda u igri.

Evo ti slika iz gwent trejlera od pre 6 godina, i tu izgleda bolje od ove verzije.
dfdfdf.jpg

Idk, mozda sam jedini ali meni se ne svidja nastavak sa Ciri u glavnoj ulozi kao Witcher mada kapiram da je to iz ugla CDPR-a logicno jer smo upoznati sa likom.
Pre svega zato sto lore-wise (barem moje vidjenje) Ciri nije neko ko zeli da se bavi "zanatom" kao Geralt a i generalno tu CDPR sagu ne treba dalje "kalemiti" tj razvodnjavati nastavcima.

Opet subjektivno, ali vise sam ocekivao neki prequel smesten u period kada su Witcher skole bile na svom vrhuncu i svet bio prenatrpam cudovistima, sa eventualno mozda mladim Vesemirom u ulozi Vesca ili nekom drugom (ili vise) skolom koja diverzifikuje playstyle igraca..

Poslednja izmena:
Meni je najbolji bio withcer jedan sve posle toga je bilo sve više i više razvodnjeno i politički korektno...4 ćemo svi kupiti, a da li ćemo je igrati to ćemo da vidimo, verovatno hoćemo ali zbog nostalgije...

Bice igra veka once again, opustite se. 2027/2028 taman uz PS6.

Nazalost prelazak sa Red engine je bio neminovan jer je preveliki izazov za produkciju ( pre svega motion capture), tako da ce svakako biti problema kada igra izadje sa optimizacijom UE...

I meni se svidja mnogo vise varijanta da Ciri ne bude glavni junak ali je potpuno ocekivano da ce se nastaviti sa njom.... Nadam se da ce ipak napraviti neku varijantu sa prequelom...

Ljudi moji istina je živa,
Što polude selo to je Ciri kriva,
Dok bere trave mršti protiv woke-a,
Van sela brate kikimore rokaaa 🎶 🎶

Mila moja, živa mi i zdrava bila ali sam te najmanje očekivao nakon Geralta. Ipak, radujem ti se k'o Jaskier novoj baladi :love:

Jedina logika koja može objasniti ovakav potez jeste da ćemo uskoro dobiti i Witcher kec remake sa Geraltom koji će biti "potpuno" nova igra izuzev glavne premise - možda i to bude novo.
CDPR ovim očigledno želi da nas ostavi još, ne dakle u univerzumu, već i u samoj temi i istim (sličnim) likovima.
Pošto su obe igre u UE5 neko je od njih je negde rekao da se većina programskih stvari koja bude primenjena u W4 može iskoristiti za Witcher remake koji bi trebao doći ubrzo nakon lansiranja četvorke, ako se nešto ne promeni.
Takođe, ovim potezom gađaju žensku igračku populaciju u vrh glave te će na ovaj način biti igara za svakog.
Izlazak četvorke očekujem 2026.

Nažalost, teško da ćemo sa Ciri posećivati gradske bordele ;) ili možda hoćemo :devilish:

P.S: Nikako ne zaboravimo i Dawnwalker, igru koju razvijaju CDPR veterani.

Nazad
Vrh Dno