Šta je novo?

The Witcher (A New Saga)

We're happy to announce that the next installment in The Witcher series of video games is currently in development, kicking off a new saga for the franchise.

This is an exciting moment as we're moving from REDengine to Unreal Engine 5, beginning a multi-year strategic partnership with Epic Games. It covers not only licensing, but technical development of Unreal Engine 5, as well as potential future versions of Unreal Engine, where relevant. We'll closely collaborate with Epic Games' developers with the primary goal being to help tailor the engine for open-world experiences.

At this point, no further details regarding the game — such as a development time frame or release date — are available.

REDengine, the technology which powers Cyberpunk 2077, is still being used for the development of the upcoming Cyberpunk 2077 expansion.

Umesto da popravljaju Cyberpunk :rolleyes:...

Futurama Reaction GIF

Samo nek oni naprave doslednog w3 nastavka, cyberpunk može i da mi se obriše sa steama komotno

Ako mislis na nastavak Geraltove price, toga nece biti.

Ja bih iskreno i volela da sada Siri bude protagonista. Geraltova priča je završena i bilo bi bespotrebno da je nastavljaju.

Naravno da će biti Siri. Imaju izgradjenog lika što u igri što u seriji. Nema razloga da uvode nekog novog Witchera. Čak i da hoće ne bi to ljudi u odelima dozvolili.

Kao veliki fan knjiga, igara pa i serije jedva čekam ovu igru! Međutim, jedino što bih voleo da deli sa prethodnim igrama jeste univerzum i recimo da bude u regijama Kovir i Povis kraljevstva. Da li bi bilo bolje da imamo predefinisanog Witchera nego da ga sami kreiramo?... Nisam siguran ali mislim da bi tako bilo bolje ali da možemo ponešto da mu menjamo. Od igre očekujem jednu ogromnu mapu, srednjovekovnu fantaziju epskih razmera i seks 🥰
Svakako najinteresantnija činjenica jeste totalna promena engine-a, i ova saradnja sa Epic-om.

Witcheress je pravilan naziv za ženskog witchera u njihovom univerzumu :) Ali da, 3. mač bi baš falio :D

Čitao malo po redditu, kažu da medaljon ne pripada nijednoj od glavnih škola, tako da može da bude da pravimo svog lika. Plus Ciri bukvalno ne može da radi ništa iz originalnih igara, nema napitaka, ne koristi signove, nema witcher senses, plus ima teleport. Prevelika promena u odnosu na prve tri igre.

Probao CP i igra mi je totalni užaš. Ne uvlači u priču kao Witcher igre. Nadam se da će promeniti ljude koji piše scenarij makar.

Witcheress je pravilan naziv za ženskog witchera u njihovom univerzumu :) Ali da, 3. mač bi baš falio :D

Čitao malo po redditu, kažu da medaljon ne pripada nijednoj od glavnih škola, tako da može da bude da pravimo svog lika. Plus Ciri bukvalno ne može da radi ništa iz originalnih igara, nema napitaka, ne koristi signove, nema witcher senses, plus ima teleport. Prevelika promena u odnosu na prve tri igre.
Ja sam isto pomislo na to da cemo mozda praviti lika kao u CP sto su uradili.

Ovo je samo info, rade oni uveliko na CP77, sprema se expanzija, kao i dodatno peglanje plus i na next gen W3.
Na W4 verovatno radi mali tim ljudi, a ovo je cisto da ljudi znaju da je u planu.
Sve u svemu prelepe vesti, preorder zagarantovan! :p

CDPR nije zaslužio ni jedan preorder posle CP2077.
Moraće debelo da se operu da bi povratili ime.

Koja je poenta preordera?

Meni je to debilno, ako makar nije neki popust u pitanju.
Tipa sa 50$ na 40$ u preorderu.

Pa danas više nema nikakve poente, kupuju se digitalna izdanja pa ne može da bude out of stock, jedini što dobiješ da je skineš ranije kako bi bukvalno odmah mogao da je igraš na dan izlaska, ali danas svi imamo brz net pa ni to nije neki problem.

Ja inače bukvalno nikad ne uzimam preorder, ovo će biti samo da sebi stvorim hajp. A u svakom slučaju ću je kupiti, pa ako je baš toliko ******, nikakva mi nije razlika da li sam bacio pare u pre-orderu ili prvog, drugog ili desetog dana nakon izlaska.

Imaju moju apsolutnu moralnu podšku.
Ma kakvi... Mogu da razumem da je neki indie studio pa i ajde, al za veće igrače nema baš mnogo smisla.
I ovo kažem sa jedno 500 sati u w3 i nadam se još tolko kad bude izašao nastavak.

Ti im daješ moralnu, neko drugi finansijsku podršku, nebitno. Podrška kako god okreneš.

Oglasili su se iz CDPR-a i rekli da medaljon sa slike zapravo predstavlja, pazite - "risa". Ne remse majke mi 😁
Onda su ludi fanovi razvili nove teorije da je Lambert nakon događaja iz trojke otišao i oformio novu školu, i sl...

pa usi lice na risa :)

S obzirom na to da skola risa ne postoji u geraltovo vreme, a Ciri ne vidim bas kao risa, veoma verovatno idemo u daleku proslost, mozda cak i medju prve witchere

Nazad
Vrh Dno