Šta je novo?

The Witcher 3

Trebalo bi da ima hrvatski mozda jer ga ima na konzolama po defaultu, srpski mislim da nema, mada nasi jezici u igrama su mi meh, posebno sto nije lip sync.

Za ovu igru su prevodili naši, Red (kao boja) ili tako nešto. Ne barataju svi engleskim.

da oni su u pitanju, nego me zanima da li je neko ovo probao ?
 
Ali FC i AC izlaze sezonski i svaka se lepo proda... To je malo čudno isto. Stoji da menjaju samo skin (zadnja AC trilogija i ona pre nje kao i prethodnih 77 FC igara). Ja ne znam kako igračima ne dosadi...

Ja sam recimo pikao samo prvi AC nekoliko sati, gde mi je dosadio i više ni jedan AC nisam probao posle. Mehanika igre je prilično plitka, a i priča je uvek bila tanka, tako da prosto nema šta tu da drži igrača da se vraća u reskinovani AC svet svake godine.

Witcher 3 je uspeo da me drži nekih 130 sati pre nego što sam ga balio, to je stvarno rekord za RPG. Igre treba da znaju i kad da se završe. Puno dobrih igara sam batalio pre kraja, jer je prosto mehanika igre dosadila u nekom momentu, sve je postalo ponavljanje ili nove mehanike koje igra progresijom dodaje nisu nisu bile interesantne. Witcher 3 se borio protiv tog zamora tako što je imao dobru priču i likove, kao i mnogo igračkih mehanika. Ali to onda stvara i suprotni problem, opterećuje igrača sa mnogo stvari, ja umalo nisam batalio Witcher 3 na početku, jer nisam mogao da sve pohvatam šta i kako.
 
Da, balans kompleksnosti je jako tesko naci. Secam se kad sam, kao neko ko nikada nije igrao tabletop AD&D, krenuo da igram Baldur's Gate 2. Pa su tu jos i ubacili Monk-a, koji je tek dolazio sa edicijom 3, u nekom izmenjenom obliku. Sreca pa sam imao zivaca da citam i citam i citam, tako da sam naucio sve i BG2 mi je i dan danas najbolja igra koju sam igrao. Ali da je bilo komplikovano, bilo je, i pitanje je da li bih sada imao zivaca za tako nesto.
To je jedini razlog zbog koga nisam jos probao Pathfinder igre, ne verujem da bih imao ni zivaca ni vremena da ucim tako kompleksan novi sistem.
 
Krenuo pre jedno 10 dana da se zanimam sa Pathfinder: WOTR. Tek juce napravio lika. Divinity OS2 ispade smesno jednostavna igra :ROFLMAO:
 
Pathfinder je ludilo. BG3 je takodje laganica u odnosu na njega. Ja nisam uspeo da zavšim Kingmaker. Napravio sam pauzu i nisam imao volje da se vraćam posle. Moraš baš da se posvetiš.
 
joj, ja krenuo WOTR i kad sam skontao da moras da budes ucenik na raspustu ili milijarder bez obaveze da radis da bi mu se toliko posvetio - odustao :(
previse kompleksno / zahtevno za moj ukus nazalost
 
Nazad
Vrh Dno