Šta je novo?

The Witcher 3

Brate pokušavam imam i neki kvest sada da bi dobio neku kartu al uvek protivnik ima bolje karte od mene da mi se ne igra...dosad odigrao oko 10 partija svaku izgubio na kraju [emoji85] u pravu si za gwent i oduzimanje vremena inače, kad mi se pripije kafa nema bolje stvari + zaboravim usput sta sam trebao u igrici raditi, u ASC mi za kafu služio auto konj [emoji1]Vazi haha

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Na pocetku je malo teze kad nemas karte pa izbegavaj teze protivnike tipa Blood baron i njemu slicne i igraj samo sa nevaznim cobanima u krcmama i slicno. I uvek sa Northern Realms deckom (dok ne dobijes bolje karte), jer je redjanje katapulta u zadjem redu OP i dobar nacina da napunis deckove.

Na pocetku je malo teze kad nemas karte pa izbegavaj teze protivnike tipa Blood baron i njemu slicne i igraj samo sa nevaznim cobanima u krcmama i slicno. I uvek sa Northern Realms deckom (dok ne dobijes bolje karte), jer je redjanje katapulta u zadjem redu OP i dobar nacina da napunis deckove.
Hvala puno na savetu [emoji870][emoji123][emoji123][emoji123]

pomaže da dobiješ prvu rundu pa ga pustiš da se ispuca drugu rundu dok se ti oslobađaš nebitnih karata i na kraju u trećoj izbacaš sve što imaš.
Kupuj sve karte na koje naiđeš, mnogo su dobri kod severnjaka one slabe jedinice koje se dupliraju kada ih je više istih.

posebno ona misija kad treba da pobediš na velikom turniru, nema bolje
Mene je tu namučila Sasha (zaboravio sam ime pa sam sad potražio). Jednom sam toliko vodio pred kraj da sam se već radovao a ona je napravila niz kojim me prestigla za dlaku. Kad nisam izludio. Bio sam uvjeren da igra vara (možda stvarno vara) jer tako nešto slično nikad nisam doživio. Više puta sam igrao dok je nisam pobijedio. Neki kažu da je ona najteži Gwent protivnik u igri, neki kažu da ima neki lik na Skeligama koji je dosta jak. Ja nisam imao težeg protivnika od nje. A Gwent sam baš volio igrati.

Moguće, ali ja sam u tim mečevima sa Sashom i njenim okretanjima partije u zadnjim trenucima bio toliko frustriran da sam čak tražio po netu da li vara :) pa su neki rekli da je i njima djelovalo da vara, neki su rekli da ne vara ali eto u tim nekim momentima igra dosta dobro. To sa njom nije ni finalni meč na tom turniru ali u finalu mi je bilo dosta lakše nego sa njom. Sve to u skladu sa tim da su mnogi rekli da je ona najjača u Witcheru 3. Mada sam vidio da nekima nije bio neki problem. Zavisi i od karata, ja sam prvi put upao na taj turnir prerano pa sam vidio da ne mogu, pa sam učitao poziciju prije turnira, i lutao svijetom, išao na Skelige jer su rekli da tamo ima karata koje će mi dobro doći na tom turniru, i onda sam se kasnije vratio, ali i tada sam se oznojio.

Ako napraviš dobar deck, gwent postane prelak, ko god da je protivnik.

Moguće, ali ja sam u tim mečevima sa Sashom i njenim okretanjima partije u zadnjim trenucima bio toliko frustriran da sam čak tražio po netu da li vara :) pa su neki rekli da je i njima djelovalo da vara, neki su rekli da ne vara ali eto u tim nekim momentima igra dosta dobro. To sa njom nije ni finalni meč na tom turniru ali u finalu mi je bilo dosta lakše nego sa njom. Sve to u skladu sa tim da su mnogi rekli da je ona najjača u Witcheru 3. Mada sam vidio da nekima nije bio neki problem. Zavisi i od karata, ja sam prvi put upao na taj turnir prerano pa sam vidio da ne mogu, pa sam učitao poziciju prije turnira, i lutao svijetom, išao na Skelige jer su rekli da tamo ima karata koje će mi dobro doći na tom turniru, i onda sam se kasnije vratio, ali i tada sam se oznojio.
Da niste pomenuli ne bih skontao uopšte...nju sam oprao bez problema, u finalu sam prvi put izgubio (baš ta neka fora da sam kontao da je opasna prevara i da u stvari ne može da se pobedi), ali zato kada sam učitao drugi put save, izdominirah al za malo [emoji847] Doduše ja sam išao suprotnim redom, prvo sam igrao danima gwent stand alone game, (pošto nisam u prvom prelasku w3 kao što već rekoh) onda kad sam dovatio sledeći put oprao sve na najvećim težinama [emoji56]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Presao witcher 3 97h ravno, treba da očistim skelige one upitnike pa da krenem sa ekspanzijama.

Ukratko moj doživljaj kao neko ko voli ASC i nisam ni čuo za witcher dok nisam odgledao seriju ( nisam igrao igrice 15god pa ima i toga )

- Mozda i najbolja igrica koju sam igrao ako ne i najbolja

- Spržen opasno od tris i jenifer u onom trio tango ...sto bi rekli smrdelo mi al ono nisam očekivao sledeći put kad budem prelazio pamet u glavu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

- Saznanje da neće biti Witcher 4 me baca u depresiju

Od mana sem tih nekih mehaničkih u smislu kad stisnem nesto da aktivira pa se malo baguje utripuje i poneke mane sa grafikom nemam primedbi. Crte lica i generalno svega me najviše oduševilo pa i posle metro exodusa i ASC Odysey.

Reciklaža NPC-a mi deluje kao neki propust koj nije trebao biti tu kad su se vec toliko polomili oko svega u igrici i sitnih detalja po kućama itd mogli su i drugačije njuske onim merchsntima da nadju.

GWENT !!! Skontao kako funkcioniše i naravno navukao se kao besan jedno 5-6h sam samo to igrao, kartu od barona nemam jer tad nisam ni znao da igram a i nije me interesovalo.

Toliko od mene.

P.s. pitanje vidim na netu imaju vise opcija i cuda nekih sa mutagenima itd, ja sam trenutno 35lvl nisam nijedan kvest jos započeo iz hearts of stone i blood and wine hocu prvo da očistim sve upitnike sto mi ostali pa onda krecem sa tim kvestovima. Kontam da ce tada da mi se aktivira to novo ?

Poslednja izmena:
tako je, to je u dlc-u. samo igraj :)

^ Vazi, hvala na odgovoru [emoji106]

ja sam konačno posle tolikih godina seo i igrao se... imao sam grafičku koja je godinu dana čekala u mašini da se igram kad mi se rodio prvi sin i nista... prodao.
sad sam se lepo igrao, uzeo rx570 i x4 x845 za sitno para ;) nekako razmišljam kad sam prešao igru da prodam i grafiku i CPU i vratim a6 u masinu da manje zuji...

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Presao witcher 3 97h ravno, treba da očistim skelige one upitnike pa da krenem sa ekspanzijama.

Ukratko moj doživljaj kao neko ko voli ASC i nisam ni čuo za witcher dok nisam odgledao seriju ( nisam igrao igrice 15god pa ima i toga )

- Mozda i najbolja igrica koju sam igrao ako ne i najbolja

- Spržen opasno od tris i jenifer u onom trio tango ...sto bi rekli smrdelo mi al ono nisam očekivao sledeći put kad budem prelazio pamet u glavu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

- Saznanje da neće biti Witcher 4 me baca u depresiju

Od mana sem tih nekih mehaničkih u smislu kad stisnem nesto da aktivira pa se malo baguje utripuje i poneke mane sa grafikom nemam primedbi. Crte lica i generalno svega me najviše oduševilo pa i posle metro exodusa i ASC Odysey.

Reciklaža NPC-a mi deluje kao neki propust koj nije trebao biti tu kad su se vec toliko polomili oko svega u igrici i sitnih detalja po kućama itd mogli su i drugačije njuske onim merchsntima da nadju.

GWENT !!! Skontao kako funkcioniše i naravno navukao se kao besan jedno 5-6h sam samo to igrao, kartu od barona nemam jer tad nisam ni znao da igram a i nije me interesovalo.

Toliko od mene.

P.s. pitanje vidim na netu imaju vise opcija i cuda nekih sa mutagenima itd, ja sam trenutno 35lvl nisam nijedan kvest jos započeo iz hearts of stone i blood and wine hocu prvo da očistim sve upitnike sto mi ostali pa onda krecem sa tim kvestovima. Kontam da ce tada da mi se aktivira to novo ?

Cudna koincidencija, ja isto bas juce zavrsio za 97 sati (u stvari koji minut manje), ali sa oba DLC-a. :)

Bices odusevljen DLC-jevima, spremi se na trajanje skoro kao main story, prica i grafika rasturaju u B&W. Ja sam main zavrsio sa isto tako 35-6 lvl, a na kraju zavrsio igru kao 53-i. U HoS ceka te enchantovanje maceva i oklopa runama, a u B&W mutageni.

Witcher 4 nije u planu, istina, ali bice jos igara u Witcher univerzumu nakon sto zavrse Cyberpnk.

Ali ne sa Geraltom verovatno, što je onako malo... čudno.

Instalirao sam prvi deo, pa krećem polako ka trojci. Dok su mi knjige sveže, da ispoštujem, čisto zbog brda likova i događaja koji se pojavljuju/pomenuti su u igrama. To će mi verovatno biti jedan od ređih benefita čitanja knjiga.

Meni je i taj prvi bio odličan, dok se drugog dijela uopšte ne sjećam, nekako mi je u magli, kao da ga nisam igrao.

Iskreno,meni bi bilo kul da se lore iz witcher univerzuma prosiri nezavisno od knjiga i dodaju nova doba,likovi, prica i istorija,da dobije na dubini taj svet. Nesto poput Star wars serijala.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Dvojka je sjajna, ali poprilicno drugaciji scope od keca. I jednostavno zahteva da se odigra 2 puta da bi se sve razumelo.

S obzirom da ima na steamu sad nekih popusta za witchera, ima li potrebe da cepam prva dva dela pre naravno najhvaljenijeg treceg, i ako da, da li je bolje da se uzme dvojka zbog mozda bolje mehanike i grafike jer pretpostavljam da je kec dosta stara igra. Mozda i gresim doduse...

Ne bih uzimao sve jer ne verujem da bih imao vremena za to, ali bih mozda pikao neki prequel za malo para na kompu posto mi je trojka na soniju pa mi se ne duplira novac... (inace jos uvek nisam poceo da igram trojku, ako je to bitno napomenuti).

Jel moguće nekako igrati te dlc-ove bez save-ova od main igre?
Prešao sam je davno i mrzi me ponovo, a dlc-ove nisam uopšte igrao, pa bih da probam.

Uzmi igraj trojku!

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Rekose ljudi da ne moze da se iskoristi dodatni popust na witchera

Ne moze zato sto su namerno stavili cenu 14.98 dolara, a kupon vazi za 14.99 i vise.

Pa i nije, bilo je jedno vreme 5 dolara (mislim skoro ceo jedan dan).

Na GOG-u je isto sad na popustu za istu cenu od 13 i nešto eura. Mislim da je čak neko iz CDPR-a to i rekao u nekoj twitter poruci, da su se "naljutili" na Epic što ih je zeznuo kad je krenula rasprodaja na njihovoj prodavnici, a niko ih nije obavestio.

Poslednja izmena:
Vrh Dno